نظرات : ارحم نوبخت

نام کاربری
تاریخ عضویت
آخرین فعالیت
تعداد نظرات
تعداد آگهی ها



نام مقالهمتن نظر
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 30) -برای پارک موازی، راننده باید به 5 نکته ساده توجه کند: او باید در کنار خودروی جلویی قرار بگیرد. فرمان خودرو را به سمت لبه پیاده رو بچرخاند و با زاویه 45 درجه در فضای خالی به سمت عقب حرکت بکند. تا جایی عقب می‌آید که چرخ‌های جلوی خود در امتداد چرخ‌های عقب خودروی جلویی قرار بگیرد. در عین حال باید توجه داشته باشد که بیش از اندازه به خودروی پارک شده عقبی نزدیک نشود. راننده باید فرمان خودرو را در خلاف جهت لبه پیاده رو بچرخاند تا جلوی خودرو خود در فضای مورد نظر قرار گیرد. در نهایت راننده باید آن قدر خودرو را جلو و عقب ببرد تا زمانی که فاصله خودرو از لبه پیاده رو 30 سانتی‎متر شود.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 31) - تیپ‎ترونیک عملکردی شبیه به دنده‎های معمولی اتوماتیک دارد، با این تفاوت که به شما اجازه می‎دهد در هنگام رانندگی زودتر از سیستم اتوماتیک اقدام به تعویض دنده‎ها کنید. با وجود این، در مدت زمانی که تعویض دنده اتوماتیک به طول می‎انجامد، راننده ضمن کنترل دنده‎ها در پیچ، می‎تواند با دخالت در تعویض خودکار دنده‎ها، به شتاب خودرو کمک کند و گذشته از آن، در هنگام سبقت گرفتن، دنده معکوس دهد.تیپ‎ترونیک همانند گیربکس‎های دستی که توسط سیستم‎های کامپیوتری کنترل می‎شوند،نیست و حتی نیمه اتوماتیک هم محسوب نمی‎شود .
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 32) -اختلاف اصلی در این نوع سوپرشارژرها صرفاً در چگونگی تزریق هوای فشرده به داخل منیفولد موتور خودرو است.همه این سوپرشارژرها هوای فشرده تأمین می‎کنند، اما عملکرد و راندمان آن‎ها با هم فرق می‎کند . -در سوپرشارژرهای روتز و دوپیچی، از لب‎های گیراندازنده (Meshing Lobes) برای هدایت جریان هوا به داخل موتور استفاده شده است، درحالی‎که وظیفه این کار در سوپرشارژرهای سانتریفیوژی بر عهده یک پروانه (Impeller) است .
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 33) 1- صفحه نمایش اطلاعات فدراسیون اتومبیلرانی 2- LED های نمایشگر دور موتور 3- صفحه نمایش اطلاعات گیربکس، سرعت و غیره 4- دکمه خلاص (در پیت استاپ) 5- فعال کردن بالچه جلو 6- دکمه چند منظوره 7. بازیابی نیروی ترمز 8 و 9 - دکمه‎های کم و زیاد کردن منوهای مختلف 10- دکمه اطلاع رسانی ایرادات (راننده به نسبت دفعات فشردن این دکمه، ایرادات فنی را گزارش می‎دهد) 11. محدود کننده سرعت 12. ذخیره سازی نیرو 13. دکمه برقراری ارتباط رادیویی با مهندس تیم 14. توقف در پیت استاپ 15- کنترل کلاچ . 16- هماهنگی با مارشال 17- تنظیم دیفرانسیل 18- حالت اولیه تنظیمات دیفرانسیل 19- تنظیم دیفرانسیل 20. کروزکنترل 21. انتخاب حالات بالچه‎ها، دور موتور و غیره 22. تنظیم تایرها 23. تنضیمات اولیه بالچه جلو 24- تنظیمات پدال 25- مخلوط سوخت 26- پدال‎های پشت فرمان بالا 27- پدال‎های پشت فرمان پایین 28- کلاچ .
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 34) جواب سوال: -سر دنده متعلق به ( BMW ) دهه 80 مي باشد .
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 35) - لكسوس 2011 CT .
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 36) - (پژو 405-GLX )
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 37) 1- گیرپاژ کردن یاتاقان ها در اثر نرسیدن روغن به انها. ۲- استفاده زیاد از دنده معکوس در سرعتهای زیاد. ۳- رعایت نکردن لقی مجاز موقع بستن یاتا قانها یا سفت بسته شدن یا تاقانها. ۴- تراش بیش از حد یاتاقانها هنگام تعمیر.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 38) -( شورولت Corvette 2011 ).
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 41) - ( كيا سراتو 2011 )
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 42) (بنز كلاس جي ال كا 2011)
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 43) -( مگان 2012 )
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 44) ( 206 )
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 45) - نيسان ماكسيما 2011
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 46) - سمند
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 47) -خودرو (GX)
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 47) -خودرو (LEXUS GX 2011)
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 48) -جواب سوال اولي: بلي -جواب سوال دومي: فني خودرو -جواب سوال سومي:افزايش تعداد نفرات اول از(50 به 100)نفر .
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 50) - تويوتا لندكروز
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 51) (اتومبيل سياه)
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 52) -ابتدا ماشين سياه بافلش زرد رنگ سپس عابر پياده ودرآخر ماشين سفيدرنگ.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 54) -گزينه يك:( ايست كامل سپس ورود به اصلي ).
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 57) - زماني كه ترمز‌ها بیش از حد داغ می‌شوند، در فلز دیسک یا کاسه ترمز نقاط سختی به وجود می‌آید که به نقاط داغ معروفند. نقاط داغ در مقابل اصطکاک کفشک های ترمز و لنت ها مقاومت می‌کنند. چون کفشک ها و لنت ها چیزی برای گرفتن ندارند، بنابراین اصطکاکی هم وجود ندارد. نتیجتا، نیروی ترمز از دست می‌رود .
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 58) 1-پولی ورودی 2- پیستون 3- تسمه 4- تنظیم کننده 5- پولی خارجی. (یکی از پولی ها که پولی محرک یا پولی ورودی نام دارد، به میل لنگ موتور متصل است و انرژی موتور از این قسمت وارد سیستم انتقال قدرت می شود. دومی که پولی چرخنده نامیده می شود، توسط پولی اول می چرخد و با دریافت انرژی از موتور، آن را به محور چرخ ها منتقل مي كند).
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 61) -وظيفه کمربند ایمنی توزیع نیروی متوقف کننده در قوی ترین قسمتهای بدن به منظور کاهش آسیب وارده می‌باشد. کمربند ایمنی از دو قسمت اصلی تشکیل شده است: کمربند پهلویی که لگن خاصره شما را در بر می گیرد و کمربند شانه ای که بر روی سینه شما کشیده مي شود.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 63) -مزايا: 1- وجود حرارت است؛ درگیری لنت ها با دیسک سبب ایجاد اصطکاک و در نتیجه تولید حرارت می‌شود؛ اگر آن حرارت نتواند بگریزد، ترمز ضعیف می‌شود و نیروی متوقف کننده ترمز کاهش پیدا می‌کند. 2- تولید گاز است؛ باعث می‌شدند بین دیسک و لنت، گاز تولید بشود. آن گاز نیز، نیروی متوقف کننده ترمز را کاهش می‌داد. 3-آب. اگر خودرو وارد چاله آب بشود، به کارواش برود یا حتی در باران شدید حرکت بکند، دیسکها خیس می‌شوند. یک دیسک خیس، لغزنده است و لنت ها نمی‌توانند به راحتی آن را بگیرند و با آن درگیر بشوند. به این ترتیب، ایجاد سوراخ روی دیسک باعث می‌شود حرارت، گاز و آب به سرعت از سطح آن بگریزند و اجازه بدهند ترمز قرص و محکم عمل بکند. -معایب: -عیب استفاده از دیسکهای سوراخ‌دار این است که سوراخ ها دیسک را ضعیف می‌کنند، اگر چندین بار پشت سر هم شتابزده و با عجله رانندگی کنید، حتی این احتمال وجود دارد که دیسک بشكند.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 66) -(ام وی ام ایکس 33 : MVM X33 1393)
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 70) - قيمت خودرو .
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 72) -ترمز موتور در وسایل نقلیه سنگین مانند کامیون و اتوبوس به کار می‌رود تا سرعت آن ها بیشتر قابل کنترل باشد. ترمز موتور به ترمز جک (Jake) هم معروف است، چون بزرگترین تولید کننده آن شرکت Jacobs Vehicle Systems است.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 74) -کایرون-موتور هیبریدی 8 لیتری 16 سیلندر خورجینی با قدرت موتور 1,479 اسب بخار و حداکثر سرعت 458 کیلومتر بر ساعت.