نظرات : M.KH_5477

نام کاربری
تاریخ عضویت
آخرین فعالیت
تعداد نظرات
تعداد آگهی ها



نام مقالهمتن نظر
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 36) بنز E190
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 41) کیا سراتو 2011
اسامی پاسخ دهندگان صحیح مسابقه هفته (شماره 41) 9
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 42) بنز کلاس جی ال کا 2011
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 44) آئودی R8
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 45) فورد فوکوس
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 46) میتسوبیشی گالانت 2011
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 47) ساب 93 Sport Combo
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 49) صفحه سنگینی اسن که به انتهای میل‌لنگ بسته شده و حرکت دورانی میل‌لنگ را متعادل می‌نماید که یکطرف آن صاف و قسمتی از ساختمان کلاچ محصوب می‌شود.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 50) Ferrari 458 Italia
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 52) 3
اسامی پاسخ دهندگان صحیح مسابقه هفته (شماره 52) 9
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 53) سبقت گرفتن یا گردش به چپ
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 54) 5- دید این تقاطع محدود است
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 55) افزایش خدماتی برای خرید هرچه آسان تر خودرو
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 61) وظیفه کمربند ایمنی توزیع نیروی متوقف کننده در قوی ترین قسمتهای بدن به منظور کاهش آسیب وارده می‌باشد. کمربند ایمنی از دو قسمت اصلی تشکیل شده است: کمربند پهلویی که لگن خاصره شما را در بر می گیرد و کمربند شانه ای که بر روی سینه شما کشیده می شود.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 62) تویوتا راو4 2014
اسامی پاسخ دهندگان صحیح مسابقه هفته (شماره 62) 2
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 66) ام وی ام X33 جدید
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 69) 1- وجود مشکل در موتور خودرو 2- وجود مشکل در اکسل خودرو 3- وجود مشکل در سیستم ترمز 4- لق بودن چرخها 5- وجود مشکل در لاستیک‌ها
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 72) ترمز موتور به ترمز جک (Jake) هم معروف است، چون بزرگترین تولید کننده آن شرکت Jacobs Vehicle Systems است.ترمز موتور در وسایل نقلیه سنگین مانند کامیون و اتوبوس به کار می‌رود تا سرعت آن ها بیشتر قابل کنترل باشد.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 88) 1. تنظیمات فنر 2- کاهش ارتفاع کیت ها 3- سیستم تعلیق بادی 4- سیستم تعلیق هیدرولیک 5- کاهش ارتفاع سلیقه ای 6- میله های چرخشی 7- افزایش ارتفاع بدنه 8- افزایش ارتفاع سیستم تعلیق 9- هم ترازی 10- افزایش ارتفاع زیاد
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 89) 1- راه اول استفاده از يك رفركتومتر (Refractometer) كه با تغیير و عبور جهت نور به روشنی می‌تواند مقدار آلودگی ها را در مايع نمايان كند. يك قطره از روغن در تستر ريخته می‌شود، سپس نور را در آن انداخته و مقدار مواد زائد را می‌خواند. دقت اين تستر بسيار بالا است و می‌تواند ميزان آلودگی ها (رطوبت) و نقطه جوش مايع را معلوم سازد. 2- روش شيمايی با استفاده از نوار: اين روش تست توسط سيستم فونيكس ساخته شده و Strip Dip خوانده می‌شود و می‌تواند ميزان مواد خورنده مايع را نمايان سازد؛ مواد شيميايی موجود در روغن در اثر واکنش با نشان دهنده مسی، سبب تغییر رنگ نوارهای تست و تعیین وضعیت روغن می‌شوند. وقتی كه نمايانگر مسی به 100 می‌رسد، نشان می‌دهد كه مقدار رسوبات نزديك به پايان انقضای عمر كاری خود است و اگر اين مقدار 200 و يا بيشتر بود، بايد حتما روغن تعويض شود. 3- تستر الكترونیكی: اين تستر دقیقا مقدار نقطه جوش را اندازه گیری می‌كند و تنھا در يك دقیقه كاملا كالیبره می‌شود. اگر نقطه جوش به مرز خطر رسیده باشد، تعويض را پیشنھاد می‌كند.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 90) 1-اولین و مهم ترین برتری سیستم انژکتور نسبت به سیستم کاربراتور، کاهش مصرف سوخت آن است. 2-دومین مزیت این سیستم، افزایش عمر موتور به دلیل افزایش عمر قطعات مکانیکی آن بوده و اساس عملکرد همه اجزاء سیستم انژکتور، برقی و الکترونیکی است و کم تر در آن از اجزاء مکانیکی استفاده می شود. 3-سومین مزیت، کاهش ارتفاع موتور و افزایش فضا به دلیل حذف کاربراتور است. در این حالت ارتفاع کاپوت نیز کمتر شده است و در نتیجه دست طراحان را در طراحی خودرو باز گذاشته است. 4-چهارمین مزیت که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است بالا رفتن قدرت شتاب گیری خودروست، زیرا در این سیستم سوخت به صورت اتمیزه در پشت سوپاپ آماده می شود. بنابراین از خودسوزی و احتراق پیش از موعد جلوگیری می شود و موتور به خوبی کار می کند.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 105) 1- یک بطری نیم لیتری نوشابه گاز دار و یک بطری آب معدنی خریداری کنید. اگر شوره زیادی اطراف اتصالات وجود دارند، مجبور خواهید بود از یک مسواک کهنه یا برس مخصوص سیم برق استفاده کنید تا آن‌ها را پاک کنید. 2- مقداری نوشابه گازدار روی اتصالات باتری بریزید و صبر کنید تا کارش را انجام بدهد. مراقب باشید نوشابه وارد محفظه‌های باتری نشود. درون باتری خودرو اسید سولفوریک وجود دارد که با گذشت زمان به بیرون نشت می‌کند و تبخیر می‌شود، به همین خاطر روی اتصالات شوره بر جا می‌ماند. این شوره مانع می‌شود بین باتری و موتور ارتباط الکتریکی برقرار بشود و به همین خاطر است که هنگام استارت زدن مشکل پیش می‌آید. 3- با مقدار مناسبی از آب معدنی، نوشابه گاز دار را بشویید. باز هم باید مراقب باشید که آب یا نوشابه وارد محفظه باتری نشود. 4- این مراحل را تکرار کنید تا زمانی که هیچ‌گونه شوره‌ای روی اتصالات باقی نماند. آن زمان است که اتصالات باتری درست کار می‌کنند و هنگام استارت زدن هیچ مشکلی نخواهید داشت. 5- برای اطمینان بیشتر، می‌توانید اتصالات را با یک مسواک تمیز کنید تا شوره‌های باقی مانده پاک بشوند.