اشکودا اکتاویا RS iV رونمایی شد

 

اشکودا اکتاویا RS iV رونمایی شد

 
اشکودا از جدیدترین محصول خود با نام اکتاویا RS iV رونمایی کرد. این خودروی سدان از موتور هیبریدی با قدرت ۲۴۲ اسب‌بخار استفاده می‌کند.
 
اشکودا چند سال پیش با رونمایی از خودروی کودیاک RS شروع به استفاده از پسوند RS برای خودروهای اسپرتش کرد. حروف RS مخفف Rally Sport هستند و حالا اشکودا از محصول دیگری با کد RS رونمایی کرده است. این محصول اکتاویا RS iV نام دارد و اولین خودروی اسپرت پلاگین هیبریدی اشکودا محسوب می‌شود. اشکودا با این محصول، خود را با استانداردهای جدید زیست محیطی نیز وفق می‌دهد. 
 
اشکودا اکتاویا پلاگین هیبریدی از یک موتور ۱.۴ لیتری بنزینی توربوشارژ استفاده می‌کند. در کنار این پیشرانه از یک موتور برقی باقدرت نیز استفاده شده است که مجموع قدرت سیستم هیبریدی را به ۲۴۲ اسب‌بخار و گشتاور آن را به ۴۰۰ نیوتن‌متر می‌رساند. سیستم هیبریدی این خودرو با خودروهای دیگر گروه فولکس واگن یعنی گلف GTE و سئات کوپرا لئون پلاگین‌هیبرید مشابه است و پیش‌بینی می‌شود که در مدل پلاگین هیبریدی آئودی A3 اسپرت بک نیز شاهد استفاده از همین پیشرانه باشیم. 
 
اشکودا اکتاویا پلاگین هیبریدی می‌تواند در ۷.۳ ثانیه سرعت خود را از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند. حداکثر سرعت این خودرو نیز ۲۲۵ کیلومتر بر ساعت است. با وجود این اعداد باید گفت که مدل جدید RS iV سریع‌ترین نسخه‌ی اکتاویا نیست؛ زیرا مدل RS 245 نسل قبلی این خودرو سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر بر ساعت ۶.۶ ثانیه‌ای داشت و می‌توانست به حداکثر سرعت ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. 
 
اشکودا اسکالا G-TEC گازسوز معرفی شد
مدل جدید اشکودا اکتاویا با موتورهای ۲ لیتری TSI فولکس واگن گلف GTI و سئات کوپرا لئون و موتور ۲ لیتری TDI مشابه با پیشرانه‌ی گلف GTD نیز تا پایان سال به بازار معرفی خواهد شد. به‌گفته‌ی اشکودا، اکتاویا RS iV می‌تواند در حالت تمام برقی مسافتی در حدود ۶۰ کیلومتر را طی کند که برای استفاده‌ی روزمره از خودرو کافی به‌نظر می‌رسد. شارژ شدن باتری‌ها با استفاده از سوکت خانگی به ۶ ساعت زمان نیاز دارد. با استفاده از شارژر Wallbox امکان کاهش زمان شارژ به ۳.۵ ساعت نیز وجود دارد. 
 
 
اشکودا اکتاویا RS iV نیز مانند فولکس واگن گلف GTE و سئات کوپرا لئون به‌صورت دیفرانسیل جلو و با جعبه‌دنده‌ی شش سرعته‌ی دوکلاچ به فروش خواهد رسید. باتری لیتیوم یونی اشکودا نیز با دو خودروی نام برده یکی بوده و دارای ظرفیت ۱۳ کیلووات ساعت است. باتوجه به بدنه بزرگ اکتاویا باتری آن نیز دارای ابعاد بزرگ‌تری است. 
 
تغییرات ظاهری اشکودا اکتاویا RS iV شامل چراغ‌های مه شکن افقی LED، رینگ‌های استاندارد ۱۸ اینچی، رینگ‌های ۱۹ اینچی سفارشی، سپرهای اسپرت، اسپویلر عقب برای مدل لیفت بک و اسپویلر سقفی برای مدل استیشن واگن هستند. خروجی‌های دوگانه‌ی اگزوز نیز سعی در اسپرت نشان دادن خودرو دارند؛ اما اینطور که از تصاویر مشخص است اگزوز سمت راستی تنها نمایشی بوده و کاربردی ندارد. باتوجه به اینکه این خودرو پلاگین هیبرید است روی گلگیر جلو سمت چپ آن یک درپوش برای اتصال شارژر باتری دیده می‌شود. 
 
 
درون کابین، اشکودا تغییرات محدودتری را اعمال کرده است. این تغییرات شامل غربیلک فرمان چرمی اسپرت با لوگوی RS و تزیین فیبر کربنی روی داشبورد هستند. صندلی‌های اسپرت اکتاویا پلاگین هیبریدی نیز دارای پشت سری یکپارچه هستند که این نیز اکتاویا RS iV را از سایر خودروهای این کلاس متمایز می‌کند. اشکودا اکتاویا RS iV اواخر ۲۰۲۰ تحویل خریداران خواهد شد. با فاصله‌ی کمی پس از آن نیز مدل‌های ۲ لیتری TSI و ۲ لیتری TDI عرضه خواهند شد.
 

source

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , اشکودا اکتاویا






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

0 نظر

صفحه 1 از 0

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
آخرین نظرات اخبار و مقالات
J7 مشکی : پاسخ به j7:ثبت نام تهران
لیلا : سلام کسی تونسته امروز اطلس ثبتنام کنه؟
لیلا : سلام کسی تونسته امروز اطلس ثبتنام کنه؟
21فروردین : سلام فعلا دارن اسفندرو فاکتور میکنن
پاسخ به یاشار قسمت دوم : ادامه . خب مزایا و معایب اطلس را گفتیم حالا رسیدیم به رانا پلاس ارتقایافته 1- مزایا : موتور شناخته شده و اصیل پرتوان و کم صدا و کم مصرف و کم استهلاک TU5 با حجم موتور 1600 سی سی با قدرت 105 اسب‌بخار و با گشتاور142 نیوتن‌متر و صرف سوخت ترکیبی6.9 لیتر در صد کیلومتر - دارای استاندارهای 85 گانه مثل اطلس فقط با چند آپشن بیشتر مثل کروز کنترل - پوزیشن لامپ (ساده بگم مثل دیلایت منتها در چراغهای عقب هست )- آیینه وسط الکتروکرومیک(که باعث میشه نور ماشینها در هنگام شب چشم را اذیت نکند)-ترمز های مطمِن و قابل قبول - شاسی محکم مناسب خانواده و مسافرت -صندوق جادار-طراحی پخته و هماهنگ -و مقداری تغییرات در چراغها و جلو پنجره و صفحه کیلومتر و آمپر (مثل اطلس) و سیستم مالتی پلکس . 2- معایب : فضای کم در ردیف عقب و نداشتن مانیتور . دیگه بقیه چیزها مثل نمایشگر تعوض دنده و دکمه های کنترلی روی فرمان و سنسور دنده عقب هر دو خودرو دارن . یاشار جان دیگه انتخاب با خودته میتونی اطلس بگیری میتونی یه پنجاه شصت بذاری روش رانا پلاس ارتقایافته بگیری ببین کدومش منطقی و بصرفه تره .
طاهره : سلام ببخشید من دی ماه بودم یکم اردیبهشت تکمیل وجه کردم هنوز فاکتور نشده کسی هست دی ماه باشه براش فاکتور شده باشه ممنون میشم جوابمو بدید
joni جون : هیچ اطلاعاتی از سمت عرضه کننده ارسال نشده است. بله برای منهم نوشته
S5 : من هم شهریورم دی ماه تکمیل وجه همون اول کار که ۲۰۰ دادیم دو ماه بعد جمعا شد ۶۰۰ بقیه هم دیماه
@peygiri_car : سلام دوستان بیایید گروه اونجا پیگیری کنیم در تل آی.دی مشخصه
اتومات : ثبت نام امروز سایپا دوباره برگشته به حالت قرعه کشی!!!! خدا لعنت کنه کسی را که سامانه یکپارچه را حذف کرده....قبل از سامانه یکپارچه من ۴۵ بار تو قرعه کشی ایران خودرو شرکت کردم و هیچ....
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
سورن تحویل 30ب : سلام سود تاخیر دادن
حسینی : 12 هزار
ابراهیم : ببخشید از اول هم کلاس 57530 بود یا تغییر کرد؟
محمد : من پذیرش 19اسفندم دیروز تحویل گرفتم
روح بهمن : قراربود توسایت اطلاعات بدیم هم دیگه رو ول کنین دی ماهی کسی هست فاکتور نشده باشه
سورن دوگانهef7 : موتور جدید با ef7 چه فرقی داره
مهدی 70 شیراز سفارشی زمستان : در جواب شهرام تا فردا شب مهلت دادن یعنی تا روز بیست و هفتمِ اردیبهشت
شایان بهاری : 11677463 فاکتور گردید .
فاکتور تک 90 روزه : فروش فوری تک ساینا پذیرش 4 بهمن هم فاکتور شد،خوب داره پیش میره خداروشکر
قم هفته چهارم دیماه ساینا اس دوگانه سوز : سلام امروز طهر تحویل تحویل تحویل گرفتم ولی هیچ مدارکی ندادند گفتن دوتا ش پست میشه دوتاش بعد یکماه میاد نمایندگی کارت سوخت هم خودت باید اقدام کنی. خدابا شکرت