حرکت سازندگان داخلی برای تولید قطعات خودروهای چینی و کره ای/ داخلی سازی 100 درصدی قطعات خودروهای چینی تا 4 سال آینده

 

حرکت سازندگان داخلی برای تولید قطعات خودروهای چینی و کره ای/ داخلی سازی 100 درصدی قطعات خودروهای چینی تا 4 سال آینده

 
در حالی واردات قطعات در چند وقت اخیر همزمان با مشکلات ارزی از یک سو و مسدود شدن مرزها با شیوع کرونا محدود شده که فعالان بازار لوازم یدکی این روزها به دنبال تامین نیاز مصرف کننده حتی با تکیه بر تولید داخلی هستند، به گونه ای که به گفته فعالان این بازار هم اکنون تولیدکنندگان داخلی به سمت تولید قطعات خودروهای چینی و کره ای حرکت کرده و پیش بینی می شود ظرف 5 سال آینده همه قطعات خودروهای چینی در ایران داخلی سازی شود.
 
 در شرایطی که بازار لوازم یدکی این روزها با چالش کمبود قطعه مواجه است که سازندگان داخلی در چند وقت اخیر در کنار پروژه های داخلی سازی گام هایی برای تامین نیاز داخل برداشته اند، البته تولید قطعات مورد نیاز بازار این روزها بیشتر توسط تولیدکنندگانی انجام می شود که خود در بازار لوازم یدکی حضور دارند و محصول را بدون واسطه در اختیار مصرف کننده ها قرار می دهند. در این شرایط به نظر می رسد همگام با داخلی سازی صنعت قطعه، به زودی شاهد خودکفایی بازار از واردات در محصولاتی باشیم که نمونه مشابه آن در داخل وجود دارد. 
 
سید مهدی کاظمی، سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی تهران  با بیان این که حدود 20 درصد اعضای این اتحادیه را تولیدکنندگان قطعات تشکیل می دهند، می گوید: این میزان تولیدکننده هم نسبت به تولید و هم توزیع در سطح بازار اقدام می کنند و محصولات تولیدی خود را به صورت مستقیم به فروش می رسانند و بخشی از این تولیدات را با سود اندک در اختیار همکار قرار می دهند.
 
وی می افزاید: با توجه به آمار موجود در این زمینه هم اکنون فعالان این حوزه سه شیفته در حال تولید هستند چرا که تقاضا برای محصولات داخلی وجود دارد.
 
کاظمی با بیان این که حدود 90 درصد نیاز قطعه خودروهای قدیمی از جمله پراید و پژو و حدود 40 درصد خودروهای به روزتر از طریق تولیدات داخلی تامین می شود، تصریح می کند: به تازگی تولیدکننده ها به سمت تولید قطعات خودروهای چینی و کره ای حرکت کرده اند چرا که این دسته از خودروها به مرور زمان نیاز به قطعات پیدا می کنند و از آن جا که امکان واردات به صورت محدود وجود دارد، تولیدکنندگان داخلی به دنبال تولید این دسته از قطعات هستند.
 
سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی تهران با تاکید بر این که با این روند پیش بینی می شود که قطعات خودروهای چینی تا 4 سال آینده به صورت کامل در ایران به تولید برسد، اظهار می کند: در حال حاضر استقبال از قطعات تولید داخل افزایش یافته به طوری که در مقایسه یک قطعه ایرانی با نمونه مشابه، قطعه تولید داخل در اولویت انتخاب قرار می گیرد و پس از آن انتخاب با قطعه اصلی کشور تولیدکننده است اما از بازار واردات آزاد کمتر استقبال می شود.
 
وی یادآور می شود که هم اکنون قطعات در بازار با سه عنوان، شرکت، اصلی و واردکننده عرضه می شود، می افزاید: در میان این دسته از قطعات، قیمت قطعات وارداتی تا اندازه ای ارزان تر از سایر قطعات است و در عین حال نیز از کیفیت پایین تری برخوردار است. قطعات شرکتی نیز شامل قطعاتی است که توسط شرکت های تولیدکننده خودرو وارد ایران شده و تحت عنوان برند خود، نسبت به عرضه آن اقدام می کند که این دسته از قطعات از کیفیت بالایی برخوردار هستند. در نهایت نیز قطعات اصلی که از طریق واردکننده ها از شرکت های رسمی واردکننده خودرو تامین و وارد می شود.
 
کاظمی با بیان این که هم اکنون تولیدکنندگان بزرگ داخلی در ردیف قطعات شرکتی قرار می گیرند، ادامه می دهد: هم اکنون محصولات تولیدی تولیدکننده های داخلی قوی در اختیار شرکت های بزرگ قرار می گیرد و باقی تولیدکننده ها محصولات خود را وارد بازار فروش می کنند اما با این حال این دسته از قطعات در مقایسه با نمونه های مشابه از کیفیت بالایی برخوردارهستند چرا که رقابت در این حوزه بسیار بالا است.
 
سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی تهران در تشریح اختلاف قیمت محصولات داخلی و مشابه نیز اظهار می کند: بدون شک قیمت قطعات ایرانی نسبت به قطعات مشابه خارجی حدود 30 درصد ارزان تر است که این میزان نسبت به قطعات وارداتی که از کیفیت پایین تری برخوردار هستند، چندان تفاوتی ندارد اما اگر میزان زیادی واردات از آن قطعه انجام شود به طور قطع قیمت این دسته از قطعات پایین تر از تولید داخلی است اما در نهایت توصیه می شود مصرف کنندگان نیاز خود را یا از طریق شرکت ها تامین کنند و یا به دنبال قطعه اصلی باشند.
 
 

source

khodrocar

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , قطعات خودرو






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

0 نظر

صفحه 1 از 0

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
آخرین نظرات اخبار و مقالات
مشکی J7 : الحمد لله عصر تحویل گرفتم برگ کمپانی رو همراه بیمه نامه باتحویل خودرو بهم دادند
Tara v1p : مبارک باشه ۷تا ۱۰روز نهایتش...
زینب : ارسال میکنن نگران نباش توکل به خدا
بنیامین : سلام درصد دیرکرد چقدر می‌باشد اگر اطلاع دارید بگید
زینب : برای طرح عادی هم نوشته بود
علی : چی شد دوستان تا کجا فاکتور کردن کسی اطلاع داره
یه دوست : سلام وخواهشن اون مسعولین سایپا و اون بالاییها به فکر این طبقه های پایین باشید اون بالا یه خدایی هم هست
هیراد : این ماشین ها واسه اونایی که اسفند ماه ۴۰۱ پول بلوکه کرده بودن و اولویت بندی شون رو بهشون اعلام کردن
سعید : وضعیت باید از کجا برسی کرد
s3 کرمان : درود دوستان ۲۱ اسفند شاسی شدم ولی هیچ خبری از تحویل نیست از بم تا کرمان الان هنوز بعد ۳ ماه ماشین نرسیده خدامیدونه تا شهرهای دیگه کی برسه
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
مغان : 141 میلیون
محسن ارمانی : از استکانی یا یکی از سوپاپ خراب شده
تحویل خرداد : سلام دوستان که دعوتنامه و تمکیل وجه کردن تحویل خردادماه کسی هست فاکتور شده لطف اعلام کنید ممنونم
امیر : من اولویت بهار هستم.هیچ خبری نیست.با شرکت تماس هم گرفتم گفتن ما هم نمیدونیم.و منتظر پیام باشین.یا طرح تبدیل اجباری براتون میاد یا واریز.فعلا که ول معطلیم
خداهست : بخدا من از خوزستان دارم میام تهران اما فک نکنم سرساعت برسم ولی حداقل وجدانم راحت میشه ک از حق خودم وبچه هام گذشت نکردم
عبدلی : زمستون 5 ماه تاخیر داشت بهار برج 4 یا 5 فراخوان میاد با 20 درصد افزایش قیمت نزدیک به 600 میلیون آماده کنید اگه فراخوان بیاد
رضا : مثلا خیلی تابلو گفتی فقط تا 30 خرداد مجوذ دارند با این ویس عظیمی که پخش شده محال استاندارد اجازه تولید بده مگه آبرو خودشو ببره اجازه تولید بده با پارس دیگه خدا حافظی باید بکنید فقط تا آخر الویت زمستان پارس تولید میشه تا 20 روز دیگه متوجه خواهید شد درست میگم یا نه
پارس سفارشی زمستان : چرا تکلیف زمستان روشن نمیشه من پارس زمستان بخشنامه 4714هستم پیامک نیومده
مهدی : نه دنده واریزهای اسفند 1401.
کوییک : بابت چی میدن پولو اتومات یا دنده