بررسی کامل جک S3

 

بررسی کامل جک S3

 
در این مطلب به بررسی جامع کراس‌اور جک اس 3 و مقایسه‌ی آن با دیگر خودروهای هم‌کلاس و هم‌قیمت، مثل هایما S5 توربو و ام‌وی‌ام X33 S می‌پردازیم.
 
باید قبول کرد مدل S5 از محصولات جک، یکی از موفق‌ترین خودروهای چینی بازار ایران و پرفروش‌ترین کراس‌اورهای سال‌های گذشته است. این مدل با پیشرانه‌ای قدرتمند و ظاهری قابل قبول، از تشنگی عامه‌ی مردم در تب شاسی‌بلندسواری بهره می‌برد و در نسخه‌ی فول‌آپشن، با قیمت ۱۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود. این موضوع، مسلما در تشویق واردکننده‌ی این محصول به فروش مدل‌های دیگری از کراس‌اور با برند جک، تأثیر زیادی داشته و مسبب حضور S3 در بازار ایران شده است.
 
خودروسازی جک یا به بیان صحیح‌تر، جِی اِی سی (JAC) با نام کامل JAC Motors در سال ۱۹۶۴ شکل گرفت. این برند، کمتر از ۱۰ سال سابقه‌ی مفید در ساخت خودروهای خانوادگی دارد و پیشتر بر تولید کامیون‌های سایز متوسط تجاری متمرکز بوده است. تنوع سبد محصولات جک، قابل تأمل است و امروزه چهار مدل سواری J4 ،J5 ،J6 و A60، همراه با چهار شاسی‌بلند S2 ،S3 ،S5 و S7 را شامل می‌شود. از سویی دیگر، یک مدل وانت پیکاپ و پنج نوع ون مختلف هم در سبد جک وجود دارد. این خودروساز چینی، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای هم بر محصولات تمام الکتریکی داشته است و در حال حاضر یک مدل سواری و یک مدل کراس‌اور از این نوع، تولید می‌کند. در مجموع، تیراژ تولید جک حدود ۶۰۰ هزار دستگاه در سال است و عمده‌ی محصولات آن، در بازار داخلی چین فروخته می‌شوند.
 
جک S3 وارد شده به ایران، در بازارهای خارج از چین، با نام S3 جدید (Refine S3) شناخته می‌شود؛ چرا که نسخه‌ی اول آن، در سال ۲۰۱۴ عرضه شد. پلت‌فرم S3 با سواری J4 مشترک است و از همان شاسی استفاده می‌کند. چند ماه پیش، فیس‌لیفت جدیدی از جک S3 رونمایی شد، که صرفا چراغ‌های جلوی جدیدتری را شامل می‌شد؛ اما فعلا در برنامه‌ی فروش کرمان موتور نیست. این خودرو در کشورهای آمریکای لاتین و مناطق عرب شمال آفریقا، فروش خود را آغاز کرده است و تقریبا در همه‌جا، امکانات فنی و ظاهری مشابهی دارد. شرکت جک، با هدف تولید یک محصول اقتصادی، مدل S3 را تولید می‌کند و شاید به همین دلیل، نسخه‌ی دو دیفرانسیل یا نمونه‌‌ای با پیشرانه‌ی قدرتمند، برای جک S3 پیش‌بینی نشده است.
 
طراحی ظاهری و بدنه
 
مشابه جک S5، مدل S3 هم شباهت غیر قابل انکاری با محصولات هیوندای دارد. فرم جلو جلوپنجره، شش‌ضلعی الهام گرفته از نمونه‌های دیده شده در النترا است، اما تنها سه ردیف کروم دارد و با انحنا در طرفین، قابی پلاستیکی در قسمت پایین دیده می‌شود که مکان نسبتا نامناسبی برای پلاک خودرو فراهم می‌کند. هرچند در سایز جلوپنجره، نوعی زیاده‌روی و ناهماهنگی با دیگر اجزا دیده می‌شود؛ می‌توان چراغ‌های اصلی S3 را زیبا ارزیابی کرد و آن‌ها را جذاب‌تر از S5 دانست. سپر این خودو، نسبتا ساده است و تنها در بخش کوچی از فضای زیر، دارای پلاستیک سیاه‌رنگ است. خطوط بدنه، با احتیاط زیاد و بسیار کم‌عمق در سپر S3 استفاده شده‌اند که علاوه بر کاهش هزینه‌های تولید، ریسک شلوغ شدن و به‌هم ریختگی در طراحی این کراس‌اور را کاهش می‌دهد. از سویی دیگر، چراغ مه‌شکن هم در قسمت پلاستیکی جا داده شده است که باعث ایجاد فضای خالی قابل توجه در لبه‌ی جانبی سپر و زیر چراغ اصلی شده است. این موضوع، تأثیری منفی بر طراحی نمای روبروی S3 می‌گذارد. از نکات مثبت در نمای اصلی این خودرو، می‌توان به فرم خوب کاپوت اشاره کرد که در راستای ستون A و هماهنگ با فرم چراغ جلو، دارای خطوط حجم‌دهنده است.
 
بررسی کامل جک S3
 
نمای جانبی جک S3، فرم شیشه‌ها و زاویه‌ی سقف S5 را تداعی می‌کند که البته نکات مثبت در طراحی برادر بزرگ‌تر محسوب می‌شوند. هماهنگی ادوات مختلف در این نما از خودرو، مثل خط بدنه که از گوشه‌ی چراغ عقب تا لبه‌ی در جلو کشیده شده است و پلاستیک سیاه‌رنگ رکاب که تا سپر عقب با شیب ملایم ادامه دارد، همگی از درایت جک در طراحی کراس‌اور S3 حکایت می‌کند. کوتاه بودن کاپوت و عرض زیاد شیشه‌ی جلو، از زاویه دید جانبی به خوبی دیده می‌شود. بسیاری از نمونه‌های دیده‌شده‌ی S3، دارای ریل‌های باربند و دستگیره‌های نقره‌ای رنگ هستند که با حضور نواری به همین رنگ در قسمت رکاب و قاب پنجره ارائه می‌شود. در فرم کلی بدنه، مثل درها و گلگیر جلو، خطوط حجم‌دهنده‌ی خاصی دیده نمی‌شوند تا شاهد طراحی ساده و کم‌هیجانی در این قسمت‌ها باشیم.
 
نمای پشت S3، به‌خوبی اختلاف قیمت این محصول با S5 را نشان می‌دهد؛ هرچند از نظر پیشرانه و قوی فنی هم این دو خودرو قابل مقایسه نیستند و اختلاف عرض قابل توجهی نیز دارند. شاید ۷.۵ سانتیمتر کمتر بودن عرض S3، روی کاغذ کم‌اهمیت به نظر برسد، اما در ابعاد واقعی یک خودرو، خصوصا از نوع کراس‌اور، کاملا چشم‌گیر است. خوش‌بختانه طراحان جک، ارتفاع سقف را با شیبی میلایم در قسمت عقب، کاهش داده‌اند که باعث می‌شود کم‌عرض بودن S3، چندان زننده نباشد (موضوعی که در طراحی چری تیگو ۵ رعایت نشده است). از دیگر نکات مثبت در طراحی نمای عقب، می‌توان به حضور اسپویلر، سایز مناسب شیشه‌ی عقب و فرم قابل قبول چراغ‌ها اشاره کرد، درحالی‌که روی درپوش صندوق و گلگیرها نیز خطوط حجم‌دهنده‌ به‌خوبی استفاده شده‌اند. مکان قرار گرفتن پلاک خودرو، لوگوی سازنده و دستگیره‌ی براق صندوق هم در مجموع حس خوبی به بیننده می‌دهد. تقریبا تمام سپر عقب، از پلاستیک سیاه‌رنگ تشکیل شده است که مسلما نکته‌ای منفی محسوب می‌شود؛ اما با استفاده‌ی زیرکانه از ادوات نقره‌ای رنگ و محلی اختصاصی برای مه‌شکن عقب، ظاهر بهتری پیدا کرده است.
 
 
در مجموع می‌توان به طراحی جک S3، نمره‌ی قبولی دارد؛ هرچند در نمای عقب و پشت، شاهد جذابیت بیشتری هستیم و در بخش روبرو به‌عنوان مهم‌ترین قسمت در ظاهر خودرو، کمی سهل‌انگاری و صرفه‌جویی دیده می‌شود. ابعاد این خودرو، شامل طول ۴۳۲۵ میلی‌متر و عرض ۱۷۶۵ میلی‌متر است که با ارتفاع سقف ۱۶۶۰ میلی‌متر و فاصله محورهای ۲۵۶۰ میلی‌متر ارائه می‌شود. با این حساب، کراس‌اور S3 حدود ۱۰.۵ سانتیمتر طول کمتری نسبت به S5 دارد، درحالی‌که با ۷.۵ سانتیمتر عرض کمتر و ارتفاع سقف مشابه ارائه می‌شود. از نظر فاصله محورها هم مدل S3، حدود ۸.۵ سانتیمتر کوتاه‌تر است که مسلما بر اندازه‌ی کابین و فضای صندوق بار، تأثیر می‌گذارد.
 
طراحی داخلی و کابین
 
با ورود به S3 می‌توان حس بهتری در مقایسه با کراس‌اورهای کوچک و چینی بازار تجربه کرد، هرچند قیمت این مدل از جک، به میزان قابل تجهی بالاتر از چانگان CS35 و لیفان X60 است. فرم کلی داشبورد، خصوصا در قسمت مربوط به نمایشگر و مجاری هوای تهویه مطبوع با حالت پرانتزی، بی‌شباهت به شاسی‌بلندهای آمریکایی نیست. مانیتور ۷ اینچ، جذابیت اصلی کابین است و البته ادواتی نقره‌ای رنگ و شبه‌فلز، زیبایی فضای داخلی S3 را افزایش می‌دهند. یک نماشگر باریک هم برای اطلاع‌رسانی ساعت و هشدارهایی مثل نبستن کمربند ایمنی، بالاتر از مانیتور اصلی و روی داشبورد قرار دارد.
 
از نکات مثبت در طراحی داخلی جک S3، می‌توان به خلاصه بودن کلیدها و پرهیز از شلوغی گیج‌کننده با انبوه دکمه‌ها اشاره کرد. این موضوع در قسمت پایین داشبورد (محل قرار گرفتن کلیدهای گردان تهویه مطبوع) به‌خوبی دیده می‌شود. پنل پشت فرمان هم حالت سیلندری و مدرن دارد؛ اما دایره‌ی منظم نیست و با حالت ۷ ضلعی ارائه می‌شود. بین پنل‌های مخصوص سرعت و دور موتور، دو بخش دیگر قرار داده شده که شامل مانیتور TFT برای اطلاع‌رسانی مصرف سوخت، کیلومتر کارکرد و این دست اخبار است. در بخش دیگر، هشداردهنده‌های لامپی مثل ایراد در باتری، افت فشار روغن‌، نقص در لنت و اطلاعاتی از این قبیل وجود دارد. فرم کلی فرمان هم کاملا شبیه S5 است که به لطف طرح نقره‌ای رنگ و V شکل در قسمت پایین همراه با پوشش چرم مصنوعی، مطلوب ارزیابی می‌شود.
 
بررسی کامل جک S3
 
هرچند صندلی‌های جک S3 خوش‌سایز نیستند و یک فرد بالغ با وزن بالا، احتمالا روی صندلی ردیف جلو مشکل خواهد داشت؛ متریال مناسبی دارند. بعضی نمونه‌های S3 با صندلی‌های دورنگ تولید شده‌اند که همراه با طراحی پوشش در، زیبایی مناسبی فراهم می‌کند. استفاده از چرم مصنوعی برای تودری‌ها در کنار دستگیره‌های نقره‌ای رنگ، حس خوبی به سرنشینان S3 می‌دهد و فراتر از محصولات متداول چینی است.
 
کراس‌اور جدید جک، می‌تواند برای سه سرنشین در ردیف عقب، استفاده شود؛ اما مسلما برای نفر وسط، ناراحتی‌هایی به همراه خواهد داشت. با این اوصاف، بهتر است S3 را یک خودروی چهارسرنشینه بدانیم که هم در قسمت جلوی زانو و هم بالای سر، فضای مناسبی فراهم می‌کند؛ اما صندلی‌ها طوری طراحی شده‌اند که عرض لازم برای سرنشینان سنگین‌وزن را تأمین نمی‌کنند. در صندوق بار، ۶۰۰ لیتر فضای مفید وجود دارد که برای خودرویی در این کلاس بدنه، رضایت‌بخش است، ضمن اینکه با قابلیت جمع‌ کردن صندلی‌های عقب، می‌توان فضای بیشتری داشت.
 
پیشرانه و قوای فنی
 
همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد، تنها یک پیشرانه برای جک S3 قابل سفارش است که نمونه‌ی تنفس طبیعی ۱.۵ لیتری را شامل می‌شود. طبق معمول خودروهای چینی با این نوع پیشرانه، قدرت ۱۱۱ اسب بخار و گشتاور ۱۴۶ نیوتن‌متر فراهم می‌شود. بیشترین قدرت در دور موتور ۶۰۰۰ دور بر دقیقه و نهایت گشتاور از دور موتور ۳۵۰۰ تا ۴۵۰۰ دور بر دقیقه حاصل می‌شود که آمار نسبتا خوبی است؛ اما برای خودرویی به وزن ۱۲۲۰ کیلوگرم، مسلما پرشتاب و سرعتی، عمل نخواهد کرد. آزمایش رسمی از زمان‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت جک S3 در دسترس نیست؛ اما با توجه به حضور گیربکس CVT، می‌توان انتظار داشت در زمانی حدود ۱۴ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. نهایت سرعت این خودرو در در سایت شرکت سازنده، ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت عنوان شده است. در کاتالوگ اصلی جک S3، میانگین مصرف سوخت هم با بنزین استاندارد چین، ۶ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر دیده می‌شود که احتمالا با بنزین و شرایط کشور ما، حدود ۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر خواهد بود.
 
آپشن‌های رفاهی
 
بعضی امکانات جک S3، مثل نمایشگر ۷ اینچی لمسی، سیستم صوتی ۶ بلندگو با درگاه‌های USB و AUX، امکان ارتباط تلفن همراه از طریق بلوتوث، شارژر ۱۲ ولت و سیستم ناوبری ماهواره‌ای، درهمه‌ی مدل‌ها وجود دارد. به نظر می‌رسد آپشن‌های ثابت این خودرو، آینه‌های با تنظیم برقی به همراه راهنمای LED، فرمان برقی، چراغ‌های اتوماتیک جلو، روشنایی روز (DAYLIGHT) با LED ، کامپیوتر سفر، قابلیت مات شدن آینه وسط به‌صورت دستی، یخ‌زدای شیشه عقب، رینگ‌های ۱۵ اینچی و چهار شیشه‌ی برقی را شامل می‌شود.
 
بررسی کامل جک S3
به نظر می‌رسد نسخه‌ای از جک S3 برای واردات به ایران انتخاب شده باشد که از تیپ اسمارت و آپشن‌های تقریبا کامل است. این خودرو با گیربکس اتوماتیک CVT، سانروف برقی دو حالته، رینگ‌های اسپرت ۱۶ اینچی آینه‌های برقی گرم شونده، سنسور عقب، باربند سقفی، فرمان چندکاره مجهز به کنترل‌کننده‌ی پخش صوت و ارتباط تلفنی، تهویه مطبوع اتوماتیک به همراه فیلتر، پوشش چرمی فرمان، سیستم کنترل فشار باد تایرها (TPMS) و صندلی‌های چرمی دورنگ ارائه می‌شود.
 
با توجه به فهرست آپشن‌ها، به نظر می‌رسد که جک S3 فاقد سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه‌ای و دوربین عقب باشد. مدل فول‌آپشن این خودرو در چین، با جمع‌ کننده‌ی برقی آینه‌های بغل نیز ارائه می‌شود که در نمونه‌ی وطنی، حذف شده است.
 
تست تصادف و آپشن‌های ایمنی
 
طبق معمول خودروهای چینی واردشده به ایران، جک S3 هم با ۵ ستاره‌ی ایمنی معرفی می‌شود که البته با توجه به اختصاصی بودن پلت‌فرم این خودرو برای شرکت سازنده، می‌تواند مورد تردید قرار گیرد. از سویی دیگر، سابقه‌ی خوب جک S5 در بازار ایران و مقاومت خوب این خودرو در تصادفات، می‌تواند ما را به ایمنی مدل S3 امیدوار نگه دارد. در ادامه، فیلم مربوط به تست تصادفات این خودرو، قابل مشاهده است.
 
 
جک S3 واردشده به ایران، دارای دو کیسه‌ی هوا برای سرنشینان جلو خواهد بود. این خودرو با سیستم ارزشمند کنترل الکترونیک پایداری (ESP) ارائه می‌شود که در اکثر محصولات چینی در این رده‌ی قیمتی، دیده نمی‌شود. فناوری جلوگیری از حرکت خودرو در شیب (HSA) در کنار ترمز ضد قفل (ABS)، نیروی کمکی ترمز (BA)، تقسیم الکترونیک ترمز (EBD)، کنترل کشش (TCS)؛ مجموعه‌ی نسبتا کاملی برای جک S3 تشکیل می‌دهد.
 
آزمون فنی و کیفیت رانندگی
 
نسخه‌ای از جک S3 که برای واردات به ایران انتخاب شده، پیش از این در بازار چند کشور دنیا وجود داشته است. آنچه برتری کراس‌اور کامپکت جک نسبت به دیگر محصولات چینی عنوان می‌شود، سیستم تعلیق نرم و فنربندی قابل قبول در دست‌اندازها محسوب می‌شود. هرچند راننده‌ی S3، با هدف تپه‌نوردی و سفرهای خارج جاده، به سراع این خودرو نمی‌رود؛ می‌توان در سرعت‌گیرهای شهری و حرکت با سرعت پایین در مسیرهای خاکی دارای پستی بلندی متوسط، روی توانایی‌های S3 حساب کرد. رانندگی با این محصول، نرم و قابل قبول توصیف شده است؛ هرچند صدای پیشرانه تا حدودی در کابین شنیده می‌شود و کیفیت عایق‌کاری، در حد خودروهای کره‌ای نیست.
 
 
کوتاه بودن کاپوت جلو، هرچند به زیبایی خودرو لطمه می‌زند و البته نقش زیادی در کاهش هزینه‌های تولید دارد، مانور با جک را ساده‌تر خواهد کرد. سقف S3 شیب زیادی در قسمت عقب دارد که باعث می‌شود سرنشین جلو، از فضای خوبی در بالای سر استفاده کند؛ اما این سبک طراحی، برای سرنشینان عقب با قد بالای ۱۸۵ سانتیمتر، می‌تواند مشکل‌ساز شود. این موضوع، در رانندگی طبیعی به چشم نمی‌آید؛ اما با حضور خودرو در دست‌اندازهای عمیق، می‌تواند برخورد سر مسافر عقب با سقف را حادث شود. علاوه بر این، عرض کم خودرو مانع از حضور راحت ۵ سرنشین در جک S3 خواهد شد؛ مگر اینکه افرادی لاغر اندام از این محصول استفاده کنند. کم‌عرض بودن خودرو، حتی راننده و سرنشین جلو را تحت تأثیر قرار می‌دهد. به شرط چاق‌ بودن آن‌ها، صندلی‌ها راحتی کافی نخواهند داشت و ممکن است بازوهای دونفر، برخورد داشته باشند.
 
شاید مهم‌ترین موضوع برای خریدار یک کراس‌اور، پیشرانه و قوای فنی باشد. همان‌طور که اشاره شد، تنها گزینه‌ی قابل استفاده در جک S3، پیشرانه‌ی ۱.۵ لیتری ۱۰۷ اسب بخار خواهد بود. این موضوع، گواه ناتوانی S3 در شتاب‌گیری است؛ اما با توجه به وزن نسبتا پایین بدنه، عملکرد ناامیدکننده‌ای ندارد. جک S3، کمتر از ۱۳۰۰ کیلوگرم وزن دارد که از این نظر، سبک محسوب می‌شود. چنین شرایطی باعث می‌شود شتاب‌گیری خودرو از حالت سکون تا حدود سرعت‌ ۷۰ کیلومتر بر ساعت، رضایت‌بخش باشد؛ اما با توجه به کراس‌اور بودن و تأثیر منفی آن بر آیرودینامیک بدنه، همراه با ضعف‌های طبیعی گیربکس CVT، حدود ۱۴ ثانیه پس از شروع حرکت به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. این موضوع، مسلما شتاب‌گیری ناگهانی و سبقت گرفتن در بزرگ‌راه را برای جک S3 مشکل می‌کند. شرایط خوب پیشرانه در سرعت‌های پایین، حرکت خودرو در سربالایی‌های تند را ممکن می‌کند و از این نظر، مشکلی در تست‌های فنی S3 دیده نشده است. از موارد عجیب این خودرو، باید به باک ۴۵ لیتری آن اشاره کرد که برای یک کراس‌اور، عجیب به نظر می‌رسد.
 
در مجموع، با خودرویی مواجه هستیم که صندوق بار مناسب و طول بدنه‌ی قابل قبولی دارد. ظاهر آن، اگر نگوئیم زیبا و جذاب، ناخوشایند هم نیست. پیشرانه برای استفاده‌ی شهری و غیر اسپرت، مناسب است، ضمن اینکه امیدواریم با بنزین ایرانی، میانگین مصرف سوخت کمتر از ۸ لیتر و حتی نزدیک به ۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر فراهم کند. با این اوصاف، به شرط قیمت‌گذاری منطقی، می‌توان جک S3 را مناسب خانواده‌های چهارنفره دانست.
 
قیمت نهائی و مقایسه با رقبا
 
کرمان‌ موتور، نماینده رسمی محصولات جک چین در ایران محسوب می‌شود. این شرکت، قیمت نهایی S3 را ۷۲ میلیون تومان اعلام کرده است که فعلا با تخفیف دو میلیون تومان همراه خواهد بود. تنها شیوه‌ی خرید این خودرو، پیش‌پرداخت ۳۵ میلیون تومان به هنگام ثبت نام است و با احتساب سود مشارکت ۱۸ درصد، باقی مبلغ در زمان دعوت‌نامه دریافت خواهد شد. موعد تحویل، آذرماه یا دی‌ماه ۱۳۹۶، با امکان انصراف و دریافت سود ۱۵ درصد اعلام شده است، ضمن اینکه S3 دارای ۳ سال یا ۸۰ هزار کیلومتر گارانتی کرمان موتور خواهد بود. با این حساب، فعلا امکان خرید اقساطی جک S3 وجود ندارد.
 
مهم‌ترین رقیب S3، یکی از باسابقه‌ترین کراس‌اورهای چینی حاضر در بازار ایران است. ام‌وی‌ام X33، با نسخه‌ی فیس‌لیفت‌ عرضه می‌شود و حالا X33 S اسپرت نام دارد که با پیشرانه‌ی ۲ لیتری به قدرت ۱۳۴ اسب بخار، اعتماد عامه‌ی مردم را جلب کرده است. از سوی بازار داخلی، کیفیت ساخت و استهلاک قطعات X33، قابل قبول ارزیابی می‌شود و البته با قیمتی بالاتر از جک S3، حدود ۷۸ میلیون تومان هزینه خواهد داشت. یکی از مزیت‌های X33 S در مقایسه با جک S3، امکان خرید اقساطی تا ۳۶ ماه، در کنار کارمزد نسبتا پایین است.
 
بازیگر جدید کلاس کراس‌اورهای کامپکت چینی، هایما S5 توربو است. این مدل، با پیشرانه‌ی ۱۶۰ اسب بخار و آپشن‌هایی کامل‌تر از جک S3 عرضه می‌شود. البته قیمت نهایی هایما مشخص نیست؛ اما می‌توان اطمینان داشت در صورت عرضه با حدود قیمت ۷۵ میلیون تومان، برای بازار ایران جذاب‌تر از جک S3 باشد. هرچند می‌توان فضای داخلی جادار و کیفیت ساخت قابل قبول محصولات جک را برگ برنده‌ی S3 در مقابل هایما S5 دانست.
 
بررسی کامل جک S3
 
از دید بازار، حق انتخاب زیادی برای علاقه‌مندان کراس‌اورهای زیر ۸۰ میلیون تومان وجود ندارد. شاید در بازار دست دوم، بتوان جک S5 دنده‌ای را گزینه‌ی قابل تأملی در مقایسه با جک S3 دانست؛ چرا که با هزینه‌ی ۷۰ میلیون تومان، می‌توان S5 دنده‌ دستی مدل ۹۴ یا ۹۵، با کارکرد ۲۰ تا ۳۰ هزار کیلومتر خرید؛ ضمن اینکه نمونه‌ی صفر کیلومتر جک S5، با قیمت ۸۵ میلیون تومان معامله می‌شود. دیگر کراس‌اور دست دوم با این حدود قیمت، سوزوکی گرند ویتارا مجهز به پیشرانه‌ی ۲ لیتری ۱۴۰ اسب بخار است که هرچند در مقایسه با نسخه‌ی ۲.۴ لیتری، شتاب و قدرت پایین‌تری دارد، برتری‌های واضحی نسبت به محصولات چینی ارائه می‌کند. سوزوکی ویتارا با موتور ۲ لیتری، مدل ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۹ و کارکرد ۱۰۰ هزار کیلومتر، با هزینه‌ای معادل جک S3، قابل خرید خواهد بود.
 
 
 
 

منبع

زومیت


 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

برچسب : خودرو , جک s3 , بررسی , مقایسه






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

21 نظر

مشتری
0

سلام دوستان جک اس۳ در حالت معمولی شتاب صفر تا صدش چند ثانیه است تو حالت اسپرت چند ثانیه؟
20:35  1400/04/03
پاسخ دادن
حسن
1

سلام من جک s3 دارم ماشین نرمیه شتابش وقتی می ذاری روی D شتاب وتیزی رو حس می کنی و من آخرین بار که گرفتم شتابش ۱۰.۵ بود و یک بار گذاشتم روی s و اندازه گرفتم ۹.۷ شد وقتی می ذاری روی s احساس می کنم که ماشین سبک تر میشه و کافیه یه نیش گاز بدی ماشین از جا می کنه در حالت s در کل ماشین نرم و جاداری هست از بیرون کوچک نشون میده ولی از داخل جاداره .
14:30  1402/10/19

رضا
0

من 3 ساله که این ماشین رو خریدم
خدمات پس از فروش افتضاحه قطعات موجود نیست و قیمتها خیلی خیلی گرونه العان هم از خریدم پشیمونم و میخوام بفروشم که مشتری هم نداره
به شما هم توصیه میکنم از خرید این ماشین بی کیفیت و ضعیف و پر مصرف صرف نظر کنید.

14:28  1399/10/15
پاسخ دادن
کوروش رحمانی
0

من الان دوسال جک s3 دارم
در مجموع و با توجه به مسائل پیش آمده و تجربه 30 سال رانندگی ای ن ماشین مناسب می باشد
01:26  1399/07/18
پاسخ دادن
مجیدم از رشت
5

باسلام
من حدود۲ساله این ماشینو دارم واقعا دم این چینیا گرم به از ایران خودرو وسایپا است هرچند در خدمات وگارانتی ضعیف عمل میکنند
23:10  1398/03/11
پاسخ دادن
Uy
0

والا قیمت جک s3 تو چین از چانگان بیشتره و گیربکسش پانچ بلژیکه و موتورش میتسوبیشی است باور نمی کردم مشخصاتش اینقدر خوب باشه تا زمانی که با میتسوبیشی لنسر هم رانندگی کردم میتونم بگم سواری جک s3 کپی میتسوبیشی لنسر بود ...... با این حال 90 درصد کسایی که جک 2 خریده اند آنرا فراتر از انتظار میدانند و لقب بهترین را به آن میدهند
22:24  1397/09/04
پاسخ دادن
علی
0

تمام آنهایی که نظرمنفی میدن حتی یکبارم این ماشینو ندیدن وحرف مفت میزنندمنی که ۳ماه این ماشینودارم میگم چه ازنظرشتاب شتاب ثانویه وقدرت موتورعالی عالی شک نکنین پس اونایی این ماشینولمس نکردن ونظربدمیدن خ ف
02:46  1397/08/26
پاسخ دادن
موسي
0

من همه ماشين هارو سوارشدم
پرايد و٢٠٦وسمندوپرشياوال٩٠و....
اين ماشينو٢ماهه تحويل گرفتم وخيلي ترسيده بودم بد دربياد ولي واقعا عالي عالي هستش وواقعاراضيم
فقط يه سوال دارم من ماشينمو بازنشاني كردم سنسور تست بادهاي لاستيك كه روي صفحه بود پريد ورفت چه جوري برشگردونم دوباره؟؟
14:17  1397/08/04
پاسخ دادن
دوستدارمردم
0

سلام توکه هنوزماشینوندیدی ودستت نخورده چطوری میگی بده اینم ازبی اطلاع بودنشه اونم که موتورش ۱۵۰۰ازبی اطلاع بودن حرف مفت میزنه موتورش۱۶۰۰و۱۱۸ اسب بخارمیباشداینم دلیلش بریدتواین سایت پایین
Com.cn/showroom/s3
03:56  1397/06/15
پاسخ دادن
علی
0

من هم این ماشینو ۶ماهه گرفتم. .قبلا هم بترتیب ۴۰۵""۲۰۶""سمند ""پارس ""زانتیا وماکسیماورونیز داشتم. ..بجزن ماکسیما و رونیز بقیه آشغال بتمام معنا بودن. ...اما محاسن و معایب این یکی بشرح زیر هست. ..محاسن ۱ موتور بسیار کم مصرف (باسرعت ۱۰۰۴ونیم تا ۵ ) ۲تو این مدت نیاز به شستشوی موتور مطلقانداشته وفاقد روغن ریزی و چرب کردن حتی با اندازه سر انگشت ۳نیازی به مراجعه به نمایندگی نیست و در این مدت فقط جهت سرویس اولیه و تعویض روغن رفتم ۴با سرعتهای بالا هم مصرف حدود ۶بیشتر نمیشه ۵ هندلینگ عالی و فرمانپذیری ممتاز ۶ اتاق کاملا بیسروصدا ۷ زیربندی نرم و محکم ۸ امکانات روز دنیا معایب عدم هماهنگی پیکره خودرو با لاستیک فابریک ۲تنبل بودن در حالت اتومات (در حالت اسپورت رضایت بخش هست و بهتر از سمند و ۴۰۵ ) ۳-آینه های بغل تاشو برقی نیست ۴-ورود بدون کلید مجهز نیست ۵-دوربین عقب فابریک تنظیم نیست که باید توسط مالک تنظیم بشه
17:41  1397/05/26
پاسخ دادن
داود
10

من ماشین جک اس3 دارم و ازش خیلی هم راضیم
11:43  1397/02/31
پاسخ دادن
منصور
0

اقا من این ماشین رو ندارم ولی فکر نمیکنم کارشناسان و صاحبان سهام کرمان موتور بدون فکر مشغول مونتاژ کردن یک خودرو شوند طبق شواهد تا حالا هر خودرو یی رو که مشغول به مونتاژ و تولید شدن از فروضش خوبی برخوردار بوده
08:48  1397/02/29
پاسخ دادن
حسن
0

جک اس ۳ از نظر قیافه نسبت به اس ۵ پسرفت زیادی داشته و از جهات مختلف قیافه زشت و نامتناسبی داره.
01:08  1397/02/29
پاسخ دادن
مهدی
0

۷.در هر بار مراجعه به نمایندگی بابت سرویسها،نمایندگی با گرفتن هزینه های بالا از خجالتتون در می آیند.
۸.به علت چینی بودن برند،دارای افت قیمتی شدید در بازار بوده و در زمان فروش بایستی به دلیل کم بودن مشتریان خرید دست دوم چینی، خودرو را به قیمتی بسیار پایین تر از قیمت اصلی برای فروش بگذارید.
۹.مصرف سوختش اون چیزی نیست که می گن.در بهترین حالت در داخل شهر صدی هفت و نیم تا نه و نیم بسته به ترافیک لیتر(۷.۵ تا ۹.۵) و در جاده کمتر از ۷ لیتر نیست.
21:53  1397/02/28
پاسخ دادن
مهدی
0

با سلام خدمت دوستان عزیز.
در این زمان که این به اصطلاح خودرو را با قیمت حدود۸۷ میلیون پیش فروش می کنند(بازار آزادش حدود۸۴تومانه) می خواستم یکی از اینا رو بخریم و یک تست ازش گرفتم و به نتایج زیر رسیدم.البته قبلش بگم من یک سورنef7داشبورد جدید دارم و فقط به خاطر خرید یک ماشین اتومات قصد خرید داشتم.
۱.ماشین جکs3اصلا شتاب اولیه نداشته و در حالت اتوماتیک خیلی خیلی شتاب اولیه ضعیفی دارد حتی به نسبت سمند.
۲.سواری به نسبت خشکی دارد.
۳.ترمز این خودرو با توجه بهabsبودن و هر۴چرخ دیسکی بودن بسیار ضعیف و دیر عمل می کند.
۴.این خودرو قابلیت تغییر سایز لاستیک ندارد.در صورت انداختن لاستیک با سایز۲۱۵.۶۰.۱۶ لاستیک در هنگام چرخش فرمان به شلگیر داخل گلگیر گیر کرده و باعث خرابی لاستیک و شلگیر می شود.
۵.این ماشین مانند ۲۰۶ های جدید قابلیت افزایش آمپر باطری به علت کمبود جا را ندارد و باید با همون آمپر باطری بسوزید و بسازید و قید سیستم صوتی انداختن به ماشین را از سرتون خارج کنید.
21:50  1397/02/28
پاسخ دادن
سام
3

بر خلاف گفته های نویسنده و با توجه به عکسها ،قیافه این خودرو اصلا جالب نیست.
00:27  1396/07/13
پاسخ دادن
علی
3

چیز جالب اینه که در این مقاله به درستی حجم موتور 1500 سی سی ذکر شده. چون نمایندگی ها و بعضی از سایتها برای جلب نظر مشتری 1600 سی سی معرفی میکنن ولی با توجه به سایت اصلی جک موتور چین میشه دید که تنها یک موتور برای S3 موجود هست و اون هم 1.5 لیتریه.
ولی نمیدونم چرا رقیب این خودرو را هایما با موتور توربو و یا ام وی ام با موتور2 هزار معرفی کردین! به نظر من منطقی اینه خودروهایی را رقیب یک محصول بدونیم که در یک رده کلاس و قیمت و حجم موتور باشن. سر سخت ترین رقیب برای S3 میتونه چانگانCS35 باشه. چون هم از نظر قیمت مناسب تره هم حجم موتورش 1600 هست و هم موتور و گیربکسش از معروف ترین و معتبر ترین شرکتهای دنیاست. امتحان خودشو هم پس داده و مطلوبترین خودروی کراس اور زیر 100 میلیون در ایران طبق اعلام سازمان استاندارد و کیفیت در ماه پیش قرار گرفت. هم موتور و هم گیربکس جک تولید و طراحی چین هست و نمیتونه رضایت همه را جلب کنه. اگر قرار باشه روزی خرید کنم چانگان با اختلاف بالا در صدر انتخاب هست.
17:54  1396/07/11
پاسخ دادن
داوود
3

فک نمیکنم این ماشین موفقی باشه مثل s5
به قیافش نمیاد
16:35  1396/07/11
پاسخ دادن
امیر
3

هرکاری هم میکنند با این ماشین ها بازم چینی بودنشون را نشون میده
15:41  1396/07/11
پاسخ دادن
معموری
6

هر دم از این باغ بری می رسد.
واقعا چه می کنند این چینی ها. فکر کنم در هر ثانیه یک خودرو تولید می کنند!
18:37  1396/07/10
پاسخ دادن
1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
آخرین نظرات اخبار و مقالات
B : سلام تحویل۱۵ مهر کسی خبر داره کی فاکتور میشه
سلام جناب خوب هستین قربان : چه خبر خانواده خوبن سلامتی والده محترم خانم بچه ها راستی چکار کردین وام جور شد؟ اقساطی که سنگین نیست؟ حالا مدارکش میفرستم واست ممنون میشم رفتید مدارک منم تحویل بدین شاید تا قبل از عید نوبت ما هم شد با نیت خیرتون منم خبر سلامتی چی بگم والا همش گرفتار تعمیرات و بازسازی خونم هرچی پس انداز بود خرج کردم واسه نوسازی خونه حالا اگه بشه تا قبل از عید تموم بشه زنده باشی سلام برسونید تشریف بیارید خوشحال میشیم شبتون بخیر خدانگهدار
T8امیر : سلام ۱۵ آبان پلاک شد مدارک ماشینم رسید دستم ولی خدشه تحویل ندادن نمایندی رستمی شیراز
محیا : سلام چطورشما۲ابان شاسی شدید و الان تحویل گرفتید ومن ۲۳مهر پلاک شدم هنو تو مرحله ی حمل هست ؟تی۸مشکی ثبت نام ۲۵خرداد
X5 اردیبهشت : با سلام ثبت نام اردیبهشت هنوز تو تکمیل وجه مونده من نمیدونم چه فرقی هست که بعضیها میگم ما تحویل هم گرفنیم
حسین... : بازهم یک شیرین کاری بی مزه از مزدوران وجیره خوران سایپا! پس شما آشغالهای مواجب بگیر سایپا که سالی چند بار ماشینهای متفاوت از شرکتتون میگیرین بعداز فروش لباسای خودتون و خانوادتون چی چی تون را خرج تهیه پیش پرداخت ماشینتون میکنید؟
مهسا : دوستان خبری از دعوتنامه آذر ماه ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟
ناصر محب نژاد : J4سفید ثبت نام۱۸ اردیبهشت از نمایندگی سلیمانی پور از شهر ری ۶اردیبهشت شاسی ۲۸ارسال مدارک وامروز هم کارت ماشین رافرستادن ماشینو کی تحویل میدن خدا میدونه خسته شدیم
حسین : روزی ۷۵۰ هزار تومان
Mr.p : کسی هست تحویل گرفته باشه از 90 روزه ها
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
رانا : منم تحویل 4بهمن بودم الان شدم 30 بهمن . امروز هم دعوتنامه تکمیل وجه اومد واسم
یاسین : سلام پیام واریز براتون اومد چقدر بوده
سورن دوگانه : سلام ، فاکتور شدم ولی پلاک نشده چند روز طول میکشه پلاک بشه؟
محمد رحیمی : سلام بعد از فاکتور چند روز طول می کشه پلاک شه
قاسم رشیدی : من لیفان 620 1600خریدم بیشتر از 200کیلو بار میزنم داخلش عقب ماشین رو زمین می‌خوابه دلیلش چیه
نیما : سلام برداران وحواله داران عزیزیه تجمع بذاریم سازمان استاندارد که بهانه ایرانخودروتمام بشه مطمئنم ربطی به سازمان استاندارد نداره فقط ما بایدازطرف سازمان استاندارد پیگیری یاتماس بگیریم
حمید x33 cross : پاسخ به مهساfx من تایید لیزینگ 7 تیر تحویلی 17 شهریور مدارکم مشکلی نداره پس چرا وام منو نمیریزه بانک سگ مال شمارو ریخته عجب گیری افتادیم
X33 cvt : سلام دوستان ، کسایی که x33 cvt تاریخ قراردادشون بین اردیبهشت تا خرداد بوده تحویل گرفتن؟ من تقریبا تاریخهای ثبت نامهارو بررسی کردم و از خرداد تا مرداد ثبت نام ایکس33 نبوده . میخوام ببینم اونایی که قبل خرداد ثبت نام کردن تحویل گرفتن؟ میخوام ببینم کی نوبت میرسه به ثبت نامی های بعد مرداد . من تاریخ قراردادم 6شهریور1403 هست و تحویل سیستمی 18دی و همه مدارک هم اومده
ساینا استاندارد 85 گانه ارومیه : 90روز عادی
ساینا استاندارد 85 گانه ارومیه : دوستان میدونید بعد 24 شهریور و مهرماه چه تاریخ هایی واریزی داشتیم؟