تنها یک جفت لاستیک در سال به صاحبان خودرو تحویل داده می شود

 

تنها یک جفت لاستیک در سال به صاحبان خودرو تحویل داده می شود

 
معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت گفت: مردم با مراجعه به سامانه جامع تجارت اطلاعات شخصی و خودروی خود را وارد کنند و پس از راستی آزمایی متقاضی درخواست خود را در سامانه ارائه می‌کنند و سالی یک جفت لاستیک تحویل می‌گیرند. حمید محله‌ای در برنامه گفتگوی ویژه خبری 2 شنبه شب شبکه دو سیما با بیان اینکه 2 هزار عمده فروش، تولید 8 تولید کننده لاستیک را توزیع می‌کنند افزود: بر اساس تصویب ستاد تنظیم بازار از ابتدای مرداد امسال لاستیک سواری باید در سامانه جامع تجارت، نظام‌مند ثبت شود. وی گفت: ثبت تولید لاستیک سواری در این سامانه، حواله‌ای نیست. محله‌ای افزود: لاستیک نیمه سنگین و لاستیک داخلی یا وارداتی که با ارز نیمایی تولید می‌شود باید از طریق سامانه جامع تجارت توزیع شود. وی گفت: از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید و توزیع لاستیک باید شفاف شود و بر این اساس سامانه جامع تجارت را برای ثبت تولید انواع لاستیک ایجاد کردیم.
 
معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت افزود: تولید لاستیک در مقایسه با سال گذشته بهبود یافته و 5 ماه نخست امسال 604 هزار لاستیک وانتی تولید شده است. وی گفت: البته آنچه که تا 24 شهریور امسال در سامانه بهین یاب ثبت تولید شده 699 هزار و 988 از این نوع لاستیک بوده است. معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت افزود: اما در سامانه جامع تجارت تولید 71 هزار حلقه لاستیک وانتی ثبت شده و هیچ لاستیکی از این سامانه توزیع نشده است. وی گفت: ثبت در سامانه باید روزانه انجام شود، زیرا در غیر این صورت، نظارت بر توزیع آن امکان پذیر نیست. معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت افزود: مصرف کننده باید بداند لاستیک کجا وجود دارد که برای خرید به آنجا مراجعه کند.
 
وی گفت: اگر برای ثبت لاستیک‌های نیمه سنگین در سامانه جامع تجارت با مشکل رو به رو هستیم می‌توانیم آن را با تعامل تولید کنندگان برطرف کنیم. معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت علت اختلاف قیمت لاستیک‌های دولتی با بازار آزاد را دقیق اجرا نشدن در سامانه جامع تجارت دانست و افزود: زمانی که در سامانه، لاستیکی وجود ندارد مردم از کجا باید آنرا تهیه کنند. وی گفت: با ثبت تولید لاستیک در سامانه جامع تجارت تا پایان مهر حاشیه و تفاوت قیمت لاستیک در بازار برطرف می‌شود.  محله‌ای افزود: مردم با مراجعه به سامانه جامع تجارت اطلاعات شخصی و خودروی خود را وارد کنند و پس از راستی آزمایی درباره وجود خودرو و فعال بودن آن، پیامک اهلیت سنجی برای آن‌ها ارسال می‌شود.
 
وی گفت: متقاضی بر این اساس درخواست خود را در سامانه ارائه می‌کند و سالی یک جفت لاستیک تحویل می‌گیرد. داوود سعادتی نژاد رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک نیز در این برنامه با بیان اینکه نرخ دولتی لاستیک رینگ 13 بارز 543 هزار تومان و همین لاستیک در بازار آزاد 920 هزار تومان است گفت: برخی حوالی لاستیک را از سامانه جامع تجارت می‌گیرند و آن را در بازار آزاد می‌فروشند. وی افزود: لاستیک نرخ آزاد یا از شهرستان‌ها می‌آید یا لاستیک حواله‌ای را می‌خرند و در بازار، آزاد می‌فروشند. رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک گفت: لاستیک‌های نیسانی از تیر سال 98 به وسیله اتحادیه توزیع می‌شد، اما با الزامی شدن ثبت آن در سامانه جامع تجارت برخی کارخانه‌ها آن را وارد سامانه نکردند و برخی نیز به نمایندگی‌ها دادند و آن‌ها نیز نتوانستند از طریق سامانه بفروشند.
 
وی افزود: نمایندگی‌ها لاستیک‌ها را در انبار‌ها نگه داشته اند و هزینه انبارداری می‌دهند، اما حق فروش ندارند و خریدار باید از سامانه، حواله بیاورد. رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک گفت: سایز‌های 13 و 14 و 15 لاستیک به فروش می‌رسد، اما بقیه لاستیک‌ها خواب دارند و به انبار باز می‌گردند. وی افزود: هیچ کمبودی در لاستیک سبک و سنگین نداریم، اما سامانه جامع تجارت نتوانسته است آن را عرضه کند. سعادتی نژاد گفت: لاستیک‌های سنگین را از سامانه می‌گیرند و در بازار آزاد می‌فروشند، زیرا لاستیک یک سال و نیم در انبار‌ها مانده و تاریخ آن گذشته است و نتوانسته اند برای آن حواله صادر کنند. سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات نیز در این برنامه گفت: در شش ماه نخست امسال 426 پرونده به این سازمان ارجاع شده که 298 پرونده، صنفی و 128 پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز بوده است و حدود 7 میلیارد تومان متخلفان جریمه شده اند. وی افزود: مشکل لاستیک در مدیریت توزیع این کالاست و لاستیک‌ها با قیمت‌های دولتی در فروشگاه‌های مختلف تفاوت دارند.
 
رایگانی گفت: با توجه به اینکه لاستیک به اندازه کافی در بازار وجود دارد لازم است همان مدیریت توزیع لاستیک‌های سنگین درباره لاستیک‌های سواری نیز انجام شود.  مصطفی میرسعید قاضی، رئیس انجمن صنعت لاستیک ایران نیز در این برنامه گفت: در سال 97 شانزده میلیون و 300 هزار، در سال 98 هجده میلیون و 500 هزار حلقه لاستیک تولید شد و در پنج ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تولید لاستیک 26 درصد افزایش داشته است و پیش بینی می‌کنیم تا پایان سال بیش از 21 میلیون حلقه لاستیک به میزان نیاز بازار داخلی تولید شود. وی افزود: به علت گستردگی نمایندگی‌ها و نبود ساز و کار نمی‌توانیم بر توزیع لاستیک نظارت کنیم، اما با نرخ مشخص، لاستیک‌ها را با فاکتور به نمایندگی‌ها می‌دهیم. میرسعید قاضی گفت: لاستیک‌های سنگین از نیمه دوم سال 97 در سامانه جامع تجارت ثبت شد، اما ثبت انواع دیگر لاستیک از مرداد امسال الزامی شده است. وی افزود: بخش خودروساز به علت نداشتن کد شناسایی نمی‌توانند وارد سامانه جامع تجارت شود.
 
رئیس انجمن صنعت لاستیک ایران گفت: در مرداد و شهریور تولید لاستیک‌ها را ماهی یک بار در سامانه جامع ثبت می‌کنیم و این کار از مهر، هر دو هفته یک بار انجام می‌شود. وی افزود: از این هفته لاستیک‌های وانتی نیز در سامانه جامع تجارت ثبت می‌شود. رئیس انجمن صنعت لاستیک ایران گفت: علت ثبت نشدن تولید لاستیک‌های وانتی، نبود زیرساخت در سامانه جامع تجارت بود. وی افزود: از ابتدای سال تاکنون 70 میلیون دلار برای واردات مواد اولیه لاستیک، ارز اختصاص داده اند در حالی که برای هر یک کیلو محصول به یک دلار ارز نیاز است و از دولت می‌خواهیم این مسئله را تسهیل کند.
 
وحید خراسانی کارشناس صنعت لاستیک نیز در این برنامه گفت: توزیع لاستیک سواری و وانتی در سامانه جامع تجارت، مشکل تفاوت قیمت این کالا‌ها را در بازار برطرف می‌کند. وی افزود: از ابتدای سال، میزان تولید لاستیک نیمه سنگین در سامانه جامع تجارت ثبت نشده است و کسی نمی‌داند این لاستیک‌ها کجا هستند. کارشناس صنعت لاستیک با بیان اینکه ابزار نظارتی ستاد تنظیم بازار، سامانه جامع تجارت است گفت: زمانی که تولیدکننده محصول خود را در این سامانه ثبت نکند نمی‌توان بر توزیع آن نظارت کرد. وی افزود: چطور لاستیک وارداتی رینگ 16 در سامانه جامع تجارت ثبت و بر این اساس توزیع می‌شود و در اختیار راننده قرار می‌گیرد، اما تولید داخلی همان لاستیک نمی‌تواند در سامانه ثبت و توزیع شود.  خراسانی گفت: بر اساس آمار 630 هزار حلقه لاستیک وانتی تولید داخل در سامانه جامع تجارت ثبت نشده است. وی افزود: لاستیک‌های سبک تولید داخل فقط کافی است در سامانه جامع تجارت ثبت شود نه اینکه حواله‌ای فروخته شود. کارشناس صنعت لاستیک گفت: اگر تولید کننده لاستیک خود را در سامانه جامع تجارت ثبت کند اختلاف قیمت در بازار از بین می‌رود.
 

source

car

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , لاستیک






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

1 نظر

ميلادالبوغبيش
0

سلام دوستان
كسي هست پارس دوگانه پلاكً شده باشه
12:28  1399/06/31
پاسخ دادن
1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
پارسا. 33 نظر
X33 Cross cvt 25 نظر
آخرین نظرات اخبار و مقالات
تارا ۳۰ بهمن : چرت گفته، ۷۰ روز از موعد تحویل گذشته هنوز فاکتور نشده، بعد از کلی پیگیری و شکایت و داد و بیداد گفتن آپکو حذف شده دیگه خدمات نمیده، نانو رو درخواست بده حذف بشه زودتر فاکتور بشه پول نانو رو هم دو ماه بعد از تحویل میدن. نانو رو حذف کردم حالا ببینیم فاکتور میکنن یا بهانه جدید میارن.
T9 ثبت نام ۱۳ آذر : تا به امروز شاسی نشده فقط میگن صبر
سهند دی‌ماه : سلام خدمت شما دوستان.کسی فاکتور شده از کسانی که ۲۴ فروردین تکمیل وجه کردن؟به گفته بعضی از دوستان که به بنده اطلاع دادن کسانی که ساکن تهران هستند دارن فاکتور میشن مگه شهرستانی‌ها گناه کردن که بعد از یک سال برای این گاری سایپا هنوز باید منتظر بمانیم واقعا متاسفم برای این مملکت بی صاحب که هیچ کس جواب گوی این مردم نیست.
میلاد : تکلیف ما که ۲۹۰ تومن پول بی زبون رو مهر ۱۴۰۲ دادیم دست سایپا دزد مشخص کنید. از سایت وان کار تقاضا دارم رسانه ای ترش کنه
محمود : از برج ۷ سال ۱۴۰۲ ۲۹۰ میلیون ریختیم برای شاهین اتومات که برج ۱۲ ۱۴۰۳ تکمیل وجه کنیم تا الان خبری از دعوت نامه نیس پیگیری هم که میکنیم میگن چرا ناراحت هستید ۱۹.۵ درصد سود میگیرید . خوب من میخواستم سود بگیرم میزاشتم بانک ۳۰ درصد میگرفتم. واقعا آبروی خودرویازی رو بردید با این مشتری مداری برید از ایران خودرو یاد بگیرید لااقل با دو سه سال تاخیر نمیده. سود پولمونم که رفته برای سود تورمی اینحوری مالوندین . این پولا خورون نداره از گلوتون میزنه بیرون خدا ازتون میگیره
محسن : چجوریه ؛ مگه میشه اینهمه آدم منتظر پیامک دعوتنامه تکمیل وجهن، بعد فقط واسه یک نفر ، اونم بدون پیامک رفته تو سایت سایپا، یکهو دیده واسه ایشون ، تکمیل وجه باز شده... چطو ممکنه بچه ها... کوچکترین دروغی تو این گروه کاملا مشخصه...
علی : درود پزیرش 1402/07/10 کسی فاکتور شده
محسن اسفند ماه : برادر خانعلی اچنگان رفتی انتقام مارو گرفتی؟ امید ما به توسعه چرا حرف الکی زدی؟
Ali : سلام دوستان بزرگوار تارا دستی پیش فروش تحویلی ۳۰اسفند واریز اول ۲۲مرداد واريز دوم ۹دی پرداخت مابه التفاوت ۲۶ فروردین هنوز خبری نیست که نیست تا الان چهار بار قول دروغ دادن که فاکتور کنند ولی خبری نیست ۴بار هم به روز رسانی شده. کسی از کار اینا سردر میاره؟؟؟
A5 مرداد : ما ثبتنام مرداد هستیم هنوز خبری از تحویل نیست
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
ساینا7 بهمن فوق العاده : دوستان گفتم آشنایی دارم هست توسایپاس شب بهش زنگ زدم گفت که گفتن اسفند فاکتور نشه بجاش فوق‌العاده فاکتور شه که تاخیر شون سنگینه پشه اسفند فعلا جا داره میشه بعد اینا هردفعه یه تصمیم میگیرن جالبه
میلاد : آخر تو فرق میکنی 😂😂♥️
احمد : فقط خدا میدانه اینجاس که ایمانت باید قوی بشه تو ثبت نام سایپپپپا
ساینا اس : داداش بجایی اینکه سجده شکر کنی که معجزه شده فاکتور شدی گیر دادی رنگ حالت و دوست دارم
15بهمن تکمیل وجه : روژا چه طرحی هستی اگه پیش فروش باشی فاکتور میشی
تبریزی : چشب الان میان جواب میدن😁😁
اف ایکس 404 : سلام شما هم آف ایکس هستید؟
سامی : شما چندمی فاکتور شدی
امیر : دست
سایپاسوار : یعنی مایی که پیش فروش اسفندیم ،تکمیل وجه مون میوفته 15خرداد به بعد ؟ یا اینکه تا اون موقع همه اسفنی ها فاکتور میشن ؟؟؟