تنها یک جفت لاستیک در سال به صاحبان خودرو تحویل داده می شود

 

تنها یک جفت لاستیک در سال به صاحبان خودرو تحویل داده می شود

 
معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت گفت: مردم با مراجعه به سامانه جامع تجارت اطلاعات شخصی و خودروی خود را وارد کنند و پس از راستی آزمایی متقاضی درخواست خود را در سامانه ارائه می‌کنند و سالی یک جفت لاستیک تحویل می‌گیرند. حمید محله‌ای در برنامه گفتگوی ویژه خبری 2 شنبه شب شبکه دو سیما با بیان اینکه 2 هزار عمده فروش، تولید 8 تولید کننده لاستیک را توزیع می‌کنند افزود: بر اساس تصویب ستاد تنظیم بازار از ابتدای مرداد امسال لاستیک سواری باید در سامانه جامع تجارت، نظام‌مند ثبت شود. وی گفت: ثبت تولید لاستیک سواری در این سامانه، حواله‌ای نیست. محله‌ای افزود: لاستیک نیمه سنگین و لاستیک داخلی یا وارداتی که با ارز نیمایی تولید می‌شود باید از طریق سامانه جامع تجارت توزیع شود. وی گفت: از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید و توزیع لاستیک باید شفاف شود و بر این اساس سامانه جامع تجارت را برای ثبت تولید انواع لاستیک ایجاد کردیم.
 
معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت افزود: تولید لاستیک در مقایسه با سال گذشته بهبود یافته و 5 ماه نخست امسال 604 هزار لاستیک وانتی تولید شده است. وی گفت: البته آنچه که تا 24 شهریور امسال در سامانه بهین یاب ثبت تولید شده 699 هزار و 988 از این نوع لاستیک بوده است. معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت افزود: اما در سامانه جامع تجارت تولید 71 هزار حلقه لاستیک وانتی ثبت شده و هیچ لاستیکی از این سامانه توزیع نشده است. وی گفت: ثبت در سامانه باید روزانه انجام شود، زیرا در غیر این صورت، نظارت بر توزیع آن امکان پذیر نیست. معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت افزود: مصرف کننده باید بداند لاستیک کجا وجود دارد که برای خرید به آنجا مراجعه کند.
 
وی گفت: اگر برای ثبت لاستیک‌های نیمه سنگین در سامانه جامع تجارت با مشکل رو به رو هستیم می‌توانیم آن را با تعامل تولید کنندگان برطرف کنیم. معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت علت اختلاف قیمت لاستیک‌های دولتی با بازار آزاد را دقیق اجرا نشدن در سامانه جامع تجارت دانست و افزود: زمانی که در سامانه، لاستیکی وجود ندارد مردم از کجا باید آنرا تهیه کنند. وی گفت: با ثبت تولید لاستیک در سامانه جامع تجارت تا پایان مهر حاشیه و تفاوت قیمت لاستیک در بازار برطرف می‌شود.  محله‌ای افزود: مردم با مراجعه به سامانه جامع تجارت اطلاعات شخصی و خودروی خود را وارد کنند و پس از راستی آزمایی درباره وجود خودرو و فعال بودن آن، پیامک اهلیت سنجی برای آن‌ها ارسال می‌شود.
 
وی گفت: متقاضی بر این اساس درخواست خود را در سامانه ارائه می‌کند و سالی یک جفت لاستیک تحویل می‌گیرد. داوود سعادتی نژاد رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک نیز در این برنامه با بیان اینکه نرخ دولتی لاستیک رینگ 13 بارز 543 هزار تومان و همین لاستیک در بازار آزاد 920 هزار تومان است گفت: برخی حوالی لاستیک را از سامانه جامع تجارت می‌گیرند و آن را در بازار آزاد می‌فروشند. وی افزود: لاستیک نرخ آزاد یا از شهرستان‌ها می‌آید یا لاستیک حواله‌ای را می‌خرند و در بازار، آزاد می‌فروشند. رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک گفت: لاستیک‌های نیسانی از تیر سال 98 به وسیله اتحادیه توزیع می‌شد، اما با الزامی شدن ثبت آن در سامانه جامع تجارت برخی کارخانه‌ها آن را وارد سامانه نکردند و برخی نیز به نمایندگی‌ها دادند و آن‌ها نیز نتوانستند از طریق سامانه بفروشند.
 
وی افزود: نمایندگی‌ها لاستیک‌ها را در انبار‌ها نگه داشته اند و هزینه انبارداری می‌دهند، اما حق فروش ندارند و خریدار باید از سامانه، حواله بیاورد. رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک گفت: سایز‌های 13 و 14 و 15 لاستیک به فروش می‌رسد، اما بقیه لاستیک‌ها خواب دارند و به انبار باز می‌گردند. وی افزود: هیچ کمبودی در لاستیک سبک و سنگین نداریم، اما سامانه جامع تجارت نتوانسته است آن را عرضه کند. سعادتی نژاد گفت: لاستیک‌های سنگین را از سامانه می‌گیرند و در بازار آزاد می‌فروشند، زیرا لاستیک یک سال و نیم در انبار‌ها مانده و تاریخ آن گذشته است و نتوانسته اند برای آن حواله صادر کنند. سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات نیز در این برنامه گفت: در شش ماه نخست امسال 426 پرونده به این سازمان ارجاع شده که 298 پرونده، صنفی و 128 پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز بوده است و حدود 7 میلیارد تومان متخلفان جریمه شده اند. وی افزود: مشکل لاستیک در مدیریت توزیع این کالاست و لاستیک‌ها با قیمت‌های دولتی در فروشگاه‌های مختلف تفاوت دارند.
 
رایگانی گفت: با توجه به اینکه لاستیک به اندازه کافی در بازار وجود دارد لازم است همان مدیریت توزیع لاستیک‌های سنگین درباره لاستیک‌های سواری نیز انجام شود.  مصطفی میرسعید قاضی، رئیس انجمن صنعت لاستیک ایران نیز در این برنامه گفت: در سال 97 شانزده میلیون و 300 هزار، در سال 98 هجده میلیون و 500 هزار حلقه لاستیک تولید شد و در پنج ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تولید لاستیک 26 درصد افزایش داشته است و پیش بینی می‌کنیم تا پایان سال بیش از 21 میلیون حلقه لاستیک به میزان نیاز بازار داخلی تولید شود. وی افزود: به علت گستردگی نمایندگی‌ها و نبود ساز و کار نمی‌توانیم بر توزیع لاستیک نظارت کنیم، اما با نرخ مشخص، لاستیک‌ها را با فاکتور به نمایندگی‌ها می‌دهیم. میرسعید قاضی گفت: لاستیک‌های سنگین از نیمه دوم سال 97 در سامانه جامع تجارت ثبت شد، اما ثبت انواع دیگر لاستیک از مرداد امسال الزامی شده است. وی افزود: بخش خودروساز به علت نداشتن کد شناسایی نمی‌توانند وارد سامانه جامع تجارت شود.
 
رئیس انجمن صنعت لاستیک ایران گفت: در مرداد و شهریور تولید لاستیک‌ها را ماهی یک بار در سامانه جامع ثبت می‌کنیم و این کار از مهر، هر دو هفته یک بار انجام می‌شود. وی افزود: از این هفته لاستیک‌های وانتی نیز در سامانه جامع تجارت ثبت می‌شود. رئیس انجمن صنعت لاستیک ایران گفت: علت ثبت نشدن تولید لاستیک‌های وانتی، نبود زیرساخت در سامانه جامع تجارت بود. وی افزود: از ابتدای سال تاکنون 70 میلیون دلار برای واردات مواد اولیه لاستیک، ارز اختصاص داده اند در حالی که برای هر یک کیلو محصول به یک دلار ارز نیاز است و از دولت می‌خواهیم این مسئله را تسهیل کند.
 
وحید خراسانی کارشناس صنعت لاستیک نیز در این برنامه گفت: توزیع لاستیک سواری و وانتی در سامانه جامع تجارت، مشکل تفاوت قیمت این کالا‌ها را در بازار برطرف می‌کند. وی افزود: از ابتدای سال، میزان تولید لاستیک نیمه سنگین در سامانه جامع تجارت ثبت نشده است و کسی نمی‌داند این لاستیک‌ها کجا هستند. کارشناس صنعت لاستیک با بیان اینکه ابزار نظارتی ستاد تنظیم بازار، سامانه جامع تجارت است گفت: زمانی که تولیدکننده محصول خود را در این سامانه ثبت نکند نمی‌توان بر توزیع آن نظارت کرد. وی افزود: چطور لاستیک وارداتی رینگ 16 در سامانه جامع تجارت ثبت و بر این اساس توزیع می‌شود و در اختیار راننده قرار می‌گیرد، اما تولید داخلی همان لاستیک نمی‌تواند در سامانه ثبت و توزیع شود.  خراسانی گفت: بر اساس آمار 630 هزار حلقه لاستیک وانتی تولید داخل در سامانه جامع تجارت ثبت نشده است. وی افزود: لاستیک‌های سبک تولید داخل فقط کافی است در سامانه جامع تجارت ثبت شود نه اینکه حواله‌ای فروخته شود. کارشناس صنعت لاستیک گفت: اگر تولید کننده لاستیک خود را در سامانه جامع تجارت ثبت کند اختلاف قیمت در بازار از بین می‌رود.
 

source

car

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , لاستیک






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

1 نظر

ميلادالبوغبيش
0

سلام دوستان
كسي هست پارس دوگانه پلاكً شده باشه
12:28  1399/06/31
پاسخ دادن
1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
آخرین نظرات اخبار و مقالات
Ham : منم اسفند تکمیل وجه کردم تو سامانه زیرش زده اطلاعات بازگشتی خودروساز برا همه ی کسایی که پول دادن همینو نوشته ؟
سلام : وقت بخیر دوست عزیز احتمال داره بیاد ولی چند مرحله پیام اومده سهند اطلس و ساینا ساینا دیگه آخریش بوده که پیامک اومده بازم برای اطمینان با شرکت سایپا تماس بگیرید ۰۹۶۵۵۰
امیر : دوستانی که اسفند تکمیل وجه انجام دادین تحویل خودرو چه زمانیه از 2 ماه هم بیشتر شد چه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
امیر : دوستانی که اسفند تکمیل وجه انجام دادن تشریف بردید معاونت بازاریابی چه اطلاعاتی بهتون دادن چه زمان ماشین تحویل داده میشه
S3 ابان : به کسی زنگ نزدن برای تحویل. کسی اطلاعی نداره؟
تی8/ تی9 : هر دفعه زنگ میزنیم به 42724 هر کدوم ده روز ده روز عقب میندازن / کسی جواب درست نمیده / امروز بهشوه گفتم یه سری به قسمت نظرات مشتریان بزنید / هر چی فحش خارومادر هست اینجا دارن میدن / هر چی نفرین لعنت هست میکنن / خودتان را به کوری کری نزنید / دست اخر میگه بله قربان حق با شماست /
J7 : 28 اسفند شاسی شده گنوز نه پلاک شده نه بیمه
مشهدj7 : ماشین امروز تحویل گرفتم ثبت نامی ۲۳ مهرماه ان شالله بقیه دوستان هم به زودی تحویل بگیرند
مهدی s5 26 مهر : عمو اجازه بده بیمه و پلاک بشه بعدا زنگ بزن
علی : سلام دوستان خودتان را خوشحال نکنیید الان به دوماه هست همه مدارک امده حتی کارت سوخت ولی از ماشین خبری نیست اس۵ نوزده مهر
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
مهدی 29 اسفند : از کجا میشه فهمید آژانس رو
سعید : من اسفند واریز وجه کردم هنوز فاکتور هم نشده
ریحانه رانا تحویل 30 بهمن : بله امروز فاکتور شدم
تحویل اسفند : فاکتور شدی،
امید : سلام تحویل 30 بهمن واریز 18 دی امروز فاکتور شد انشاله واسه همه دوستان در حال انتظار به زودی این اتفاق بیوفته
محمد : اقا به نظرتون بهمن چه زمانی فاکتور میشه
سانی : سلام این رقم نهایی هست ؟ یا بابت خسارات و سایر تعهدات نیز مبلغی اضافه بر این پرداخت میشه ؟ ممنون میشم پاسخ بدید
آرش. دوگانه دی ماه : با سلام بحث سود دهی و بازار فروش 207 بهتره و خیلی راحت تر فروش میره
مهران : سلام ساینا فوری پذیرش 1 بهمن الان فاکتور شدم جهت اطلاع
دی دو گانه : سلام من 28 تکمیل وجه کردم ،29 سخا تحویل دادم امروز با شرکت سایپا تماس گرفتم ،گفت که خودرو به شما تخصیص داده شد