نگرانی بهارستان نشینان از تعطیلی خودروسازان

نگرانی بهارستان نشینان از تعطیلی خودروسازان

 
 کمک ۲۰۰ میلیارد تومانی دولت به خودروسازان در حالی انجام می گیرد که بیشتر کارشناسان این صنعت معتقدند این یارانه باید به تولید کنندگان قطعات خودرو اختصاص یابد تا علاوه بر پایداری اشتغال،شاهد رونق دوباره صنعت خودرو کشور باشیم.
کمک ۲۰۰میلیارد تومانی دولت به صنعت خودروسازی در حالی این روزها مطرح شده که اغلب شرکت‌های قطعه ساز خودرو با مشکلات جدی نقدینگی مواجه هستند ومعتقدند حمایت مالی از قطعه‌سازان می تواند در به روزرسانی ماشین آلات صنعتی و نزدیک شدن قطعه‌سازان به استانداردهای اروپایی و رقابت پذیری جدی با شرکت های خارجی موثر واقع شود.
 
از این رو اظهار نظر بهارستانی ها را درباره وضعیت خودرو و توجه به تولیدکنندگان قطعات صنعت خودرو را از منظر نمایندگان خانه ملت، جویا شدیم.
 
وعده‌های دولت برای اختصاص یارانه بخش تولید محقق شود
روح الله عباسپور، با انتقاد از عملکرد دولت در پرداخت یارانه دولت به بخش تولید، گفت: در بودجه سال 93 تصویب شد که دولت 10 هزار میلیارد تومان به بخش تولید ارایه دهد. امسال هم قرار بر این بود تا 5 هزار میلیارد تومان به تولید بدهند ولی تا کنون به این وعده ها عمل نکرده است و گفته شده است که مقدار ناچیزی از این اعتبار را به خودروسازی اختصاص داده اند.
 
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن با بیان اینکه اختصاص 200 میلیارد تومان به بخش صنعت خودرو ناچیز است، افزود: خودروسازان با تامین این اعتبار باید بدهی قطعه سازان را پرداخت کنند.
 
وضعیت 120 هزار فعال صنعت قطعه سازی خودرو نامطلوب است
عباسپور تصریح کرد: اکنون 120 هزار نفر در عرصه قطعه سازی خودرو فعال هستند و وضعیت نامطلوبی را در عرصه تولید دارند. درجلسه اخیری که با وزیر صنعت هم در کمیسیون متبوع خودمان داشتیم قرار با این شد تا یک گروه بنشینند و یک جمع بندی داشته باشند وسپس اعلام شود.
 
فساد و رانت با تک نرخی شدن ارز از بین می رود
این نماینده مردم در مجلس در پاسخ به چگونگی تک نرخی‌شدن ارز و تاثیر آن در صنعت خودرو و تولید کشورمان ،اظهارداشت: اگر ارز تک نرخی بشود بهتر است، به نظر من تاثیر منفی در روند تولید نمی گذارد و جلوی خیلی از مفاسد و رانت ها را می گیرد.
 
لزوم ارتقای کیفیت در صنعت خودرو
سیدهادی حسینی دراین خصوص به خبرنگارخبرگزاری خانه ملت،گفت:اخیرا هجمه‌های زیادی ازسوی خارجی ها به خودروهای ایرانی شده که به نظر ما این کار ناجوانمردانه است. خودروسازان ما در کیفیت بخشی قطعات تولیدی خود همت کنند تا شاهد کیفیت و رضایت بهتر از سوی مشتریان باشیم.
 
وی افزود:قطعه‌سازان خودرو بدهی های زیادی به کارگران خود دارند و باید یارانه اختصاص یافته صنعتی به این بخش تولیدی اختصاص یابد.ما باید تلاش کنیم تا روی پای خودمان بایستیم واین امر نیازی به ارتباط با بیرونی ها ندارد؛ما می توانیم تحت لقای اقتصاد مقاومتی شاهد رونق درعرصه صنعت و اقتصاد کشورمان باشیم.
 
فرهنگ مصرف تولید داخلی را توسعه دهیم
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در خصوص وارد کردن خودرو خارجی، یادآور شد: ما مخالف وارد کردن خودرو نیستیم، ما مخالف این هستیم که وارد کردن خودرو منجر به تعطیلی صنعت داخلی کشور نشود . اکنون هزاران نفر در این صنعت مشغول به کارند و اگر این بخش از تولید تعطیل شود راه را برای ورود ماشین های بی کیفیت چینی و .. باز کردیم. ما باید فرهنگ بها دادن به افزایش تولید ملی را توسعه دهیم.
 
مهار رانت خواری با تک نرخی شدن ارز
حسینی درپاسخ به چگونگی تک نرخی شدن ارز و تاثیر آن در صنعت خودرو و تولید کشورمان ، اظهار داشت: تولید کنندگان صنعتی خودشان هم به این امر واقفند که تک نرخی بهتر از چند نرخی است و با تک نرخی شدن دیگر شاهد فساد و رانت نیستیم. البته بهای دلاربرای تک نرخی شدن باید کمتر از سه هزار و 100 تومان باشد.
 
همچنین بهروز نعمتی درخصوص اختصاص یارانه تولید به قطعه سازان خودرو،به خبرنگار خبرگزاری خانه ملت گفت: قطعه‌سازی از سال 70 به صورت منسجم و اثرگذار کارش را در کشور شروع کرده ،ولی متاسفانه به دلیل برخی ساختارهایی که وجود دارد همیشه دچار مشکلاتی هستند.این در حالی است که این مجموعه‌ها توسط دولت حمایت می شوند.
 
وی تصریح کرد: می گویند دولت درصنعت خودروسازی دارای حداقل سهام است و این یک شعاری بیش نیست و بدون تعارف باید گفت خودروسازی ما توسط دولت هدایت می شود و انتخاب هیات مدیره آن توسط دولت انجام می گیرد.
 
خطر تعطیلی واحدهای تولیدی خودرو
عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس یادآورشد:مشکل تولید قطعات خودرو باید ساختاری حل شود، 200 میلیارد تومان چه دردی از قطعه سازی دوا می کند.سال 91 آقای رئیس جمهور و معاون اول وی به خودرو سازان قول دادند تا هزارمیلیارد تومان پرداخت کنند؛ولی دردی دوا نشد. اگر این فضا به وجود بیاید واحدهای تولیدی ما تعطیل می شوند.
 
نعمتی افزود:هیچ گاه نباید قطعه سازی را از خودروسازی جدا بدانیم؛این ها یک مجموعه هستند و در یک کشتی کار می کنند و نباید فراموش کرد که قطعه سازان نقش مهمی دراین مجموعه برعهده دارند.
 
لزوم واگذاری صنعت خودرو به بخش خصوصی
این نماینده مردم درمجلس با ارایه راهکاری برای حل این معظل دربخش تولید کشورمان،اظهارداشت: چند موضوع دراین راه مشخص و روشن است.ابتدا باید باورداشت که قطعه‌ساز کار تولید را انجام داده و باید در مقابل پولش را بگیرد. دیگر اینکه خودروساز باید قیمت تمام شده را پایین بیاورد و بازار را در دستش بگیرد و در نهایت معتقدم سهام خودروسازی باید به بخش خصوصی واگذار شود.اگر این اتفاقات بیفتد نیازی به جلسات و ارایه دیگر راهکارها لازم نیست.
 
ارز باید شناور باشد
وی درخصوص تک نرخی شدن بهای ارز و تاثیر آن در صنعت خودرو،گفت: شاید تک‌نرخی شدن ارز در کوتاه مدت ممکن است به سود تولید کننده باشد؛ولی در بلندمدت به سود آن نیست.ارز باید شناور باشد و بازار همه چیز را تعیین کند.
 
موضوع رکود منحصر به صنعت خودرو نیست
علی علی‌لو،عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به رکود بازار خودرو،به خبرنگار خبرگزاری خانه ملت گفت: موضوع رکود منحصر به صنعت خودرو نیست و در خیلی از بخش‌ها ما شاهد رکود هستیم. بخش عمده آن به سیاست سازمان دارایی و بانک مرکزی برمی‌گردد که متاسفانه با اعمال سیاست‌های خودشان، راه اشتباهی را می‌پیمایند.
 
وی با اشاره به اینکه دولت به شکل افراطی و بدون نگاه به رونق اقتصادی بر کاهش تورم تمرکز کرده است، گفت: ما توازنی میان این دو محور اقتصادی شاهد نیستیم یا تورم بالا می‌رود یا رکود افزایش می‌یابد.
 
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با ارائه راهکارهایی برای خروج از رکود،تصریح کرد: ابتدا خودروسازان باید به‌دنبال تغییر بروند و به‌دنبال رقابتی‌کردن بخش تولید باشند؛دیگر اینکه باید از زنجیره تامین خودرو حمایت کنیم، قطعه‌سازان خودرو از اصلی‌ترین گروه این زنجیره تولیدی هستند. خودروسازان باید لیست درستی از وام‌ها و تسهیلات ارائه دهند و بانک‌ها براساس لیست ارائه شده،آن را به خود قطعه‌سازان پرداخت کنند و این‌گونه می‌توان شاهد رونق بخش تولید در صنعت خودرو شد.
 
بالابودن هزینه تولید خودرو
همچنین،حسین گروسی تصریح کرد: ما باید خودمان را واکاوی کنیم،هزینه تولید در کشور ما بالا است و به این دلیل نمی‌توانند بها را کاهش دهند.
 
وی با اشاره به اینکه ما باید کیفیت تولید را افزایش دهیم،افزود:اگر کیفیت را افزایش دهیم ،کمتر به گارانتی نیاز است و هزینه‌های جانبی مردم و خودروساز پایین می‌آید و کمتر شاهد نارضایتی می‌شویم.
 
گروسی تصریح کرد:برخی ازخودروسازان به دلیل بی‌کیفیتی و نامرغوب‌بودن کالا عذرخواهی کردند.خدمات پس از فروش بر بهای خودرو تاثیرمی‌گذارد و این هزینه‌ها به قیمت خودرو افزوده می‌شود.
 
لزوم حمایت از تولیدات رقابت پذیر
این عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه حمایت از تولیدات رقابت‌پذیر که ابلاغ شده است باید اجرایی شود،گفت:با تبیین اقتصادمقاومتی که کشورما را به سرزمین صادرات و تولید کالا تبدیل می‌کند،می‌توانیم بازار 400 میلیونی منطقه را با توجه به اینکه با کشورهای مختلفی همسایه هستیم به‌دست بگیریم.
 
 
 
 
نگرانی بهارستان نشینان از تعطیلی خودروسازان
 
حرفه‎ای های صنعت خودرو کانال وان‎کار را از دست نمی‎دهند.
 

منبع

اقتصاد نیوز

 

برچسب : هشدار مجلسی‌ها به تعطیلی واحدهای تولیدی






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات

5 نظر

شوش
1

بابا اینارو ، رفتگران شریفمون حفظ ، حفظند ،!، ! خودروهای جدید تولید کنید با حداقل قیمت ، آخه ما از عربا کمتریم ؟! شرمتان باد ، خائنین به مملکت
10:31  1394/07/24
گزارش
پاسخ دادن
نماینده واقعی مردم
4

درود بر کمپین ما تا آخرش هستیم .
00:35  1394/07/24
گزارش
پاسخ دادن
علی
5

این حرفها یاعث شرمه . خجالت بکشید . بس نشد این همه ظلم
12:28  1394/07/23
گزارش
پاسخ دادن
امیر
25

باز هم شعار بازهم دروغ بازهم بیسوادی بازهم رشوه بابا اینا نماینده مردمند یا خودروساز. صنعت کشور به گل نشته اینا چسبیدن به این خودرو که آفت صنعت کشور
10:50  1394/07/21
گزارش
پاسخ دادن
تحریییییم کننده فرغوووون
21

نگرانی واسه چی؟؟؟
آهان،اونوقت جیره و مواجب و پاداش ها و شیرینی و ... یه عده از بین میره و نمیتونن شیکماشون رو گنده تر کنن با پول حروووووووووم...
هرچی خوردید و چاپیدید دیگه بسهههههه...
10:50  1394/07/21
گزارش
پاسخ دادن
1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
آخرین نظرات اخبار و مقالات
هادی : تولید خرداد هم تو کدال نوشتن. جمع شاهین های تولید شده خرداد ۲۵۰۰ تا شد. هر ماه تولید کمتر ، نرخ فروش بیشتر. تو ۳ ماه امسال ۸۰۰۰ تا تولید شد. با این روند فکر کنم اونایی که نیمه دوم ۴۰۲ پیش پرداخت دادن . دعوتنامشون پاییز بیاد تحویل واقعی بیفته سال بعد. چون هنوز پیش پرداخت های نیمه اول مهر ۴۰۲ کامل نیومده.
علی : اینا رو از کجات در آوردی
هلیا : سبحان جان،خیلی ممنون،بسه.دیگه راهنمایی نکن،حوصله نداریم،تو هم تازه گرم شدی! ول کن نیستی.
مانی : این استدلال ها و محاسبات را از کجا درآوردی!؟ همش اشتباه یا بدون سند و مدرک بود.اینها را هم داداش همکارت گفته !؟
سروش : از کجا به این عدد رسیدی. اولا توی قرارداد ننوشته 30 روز کاری و فقط گفته 30 روز و در خصوص جریمه دیرکرد حدود درصد 28% میشه که عددش تقریبا دو برابر این عددی هستش که شما کفتی حدود 650 هزار میشه برای هر روز . فقط احتمالا هزینه های سال 1404 که نسبت به پارسال افزایش داشته ازش کم می کنن که حدود کمتر از 10 میلیون باید باشه
شاهین اردیبهشت : همه جا همینطوره ،داداش رفیق منهم در شرکت BMW آلمان شاغله،اونجا هم بخاطر تحریم از طرف دولت ایران ،تولیدشون پایین اومده،همه بیکارند.....اصلن یه وضعی ها...
شاهین پلاس : به داداش رفیقت سلام برسون،بگو :داداش رفیق.... با مرام ،،آخه شاهین Gو cvt رو هم نمیدید.کامنت های اونها رو هم در گروهشون ببین.اونها هم ذله شدن و هر هفته جلوی سایپا معترض هستند....داداش رفیق شیطون بلا،بد بد....دیگه دوستت ندارم.
وحید : ایرانخودرو و سایپا( بخصوص سایپا) دو شرکت کاملا ورشکسته هستند،دولت هم به همین دلیل با گران کردن متوالی قیمت این دو کارخانه کنار میآید،حتی اگر بجای 15 درصد فعلی، پنجاه درصد هم گران بکنند،چاله چوله ها و بدهی های سنگین آنها پر نمیشود،هر روز فعالیت آنها میلیاردها تومان ضرر است.کرمان خودرو و بهمن خودرو ،راهش را پیدا کردند،بجای تولید ،قطعاتCKDمیآورند و اینجا فقط مونتاژ میکنند( انصافا بعضی خودروهایشان هم باکیفیت است)،سود معقولی هم میبرند.ایرانخودرو و سایپا هم بجای تولید خودروهای بی کیفیت و گران،باید( در صورت امکان) فقط لیسانس خودروهای ارزان کره و مالزی و ترکیه، را بگیرند و فقط مونتاژ کنند،شاید نجات پیدا کنند.
سبحان : لازم به ذکر هستن اینم بگم از روز تکمیل وجه سی روز کاری حساب کنین از اون ببعدش هرروز کاری 384 هزار تومن سود تاخیر میدن شانسمونم همه این ماها یا پنج شنبه جمعس یا تعطیل رسمی یعنی سود تاخیر خیلی زیادیم بهمون تعطلق نمیگیره یک هفتم ک بخاطر جنگ تعطیل بودن به اونم سود تاخیر تعلق نمیگیره
سبحان : دیروز به چند نفرشون زنگ زدم تو دیوار همشون تکمیل وجه ۲۰ تا ۲۲ اسفد بودن ک تحویل گرفتن از ۲۲ تا ۲۶ اشفند فعلا خبری نیست داداش همکارمم تو سایپا خط شاهین کار میکنه میگه داریم تولید میکنیم ولی فعلا موتور تیوفایو زیاد نصب نمیکنن دارن cvvt نصب میکنن احتمالا میخوان اول قراردادی قدیمیو بدن بعد برسن به ما ک تیوفایو هستیم وقراردادمون جدیدتره
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
واریزی 9 فروردین1404 : منظورتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سعید : ساعت مشخص کنید همه باهم یه زمان مشخص جمع بشیم من میام
207 اتو سفید تحویل 28 تیر : ما که هنوز فاتور در کار نبوده برامون فقط تاریخ آماده برای صدور فاکتور بروز شده و رو 4 تیر گیر کرده
فروش فوری 7 بهمن : سایپا ب ما بروش فوری داره واقعا ظلم میکنه میخواد مثل شاهین اتومات تجمع کنیم تا فاکتور کنه
مسولان بی شرف ایرانخودرو : داش خبری از فورس نیست .چون ایرانخودرو دوباره ثبت نامی گذاشته و الحمدلله فعلا آتش بس هست فقط مشکل از خود ایرانخودرو هست کثافت ها از قصد دارن دیر فاکتور میکنن تا قیمت بازار بره بالا و بعد این ها بگن ما می‌خواهیم قیمت را ببریم بالا تا نزدیک به قیمت بازار آزاد باشه و قیمت بازار از دست دولت خارج نشه .مسئولان شرکت های خودرو سازی بی شرف هستند کاش این ها را میگرفتن میبردن زندان ، چون این ها به مردم کشورشون در تحویل دادن خیانت کردن باید به عنوان خائن به مردم وطن اعدامشان می کردند.
xu7p : قرادادهای تیر شروع شدن
پانا 18 : پانا مشکی 14 خرداد فاکتور شد
فوق العاده بهمن 6بهمن : اطلاع رسانی کنید خواهشا دوشنبه 16تیر ساعت 10 ...کیلومتر 11 جاده مخصوص دفتر بازار یابی سایپا
سپهر لرستان دنا آپشنال : سلام و درود به دوستان عزیز این سایت. 🙋🏻الان دقیقا فروش فوری های دناپلاس آپشنال با موعد تحویل تیر تا چندم فاکتور شده!!!؟؟؟ بینم معلوم بشه تا نوبت به مردادیها کی برسه .
تیگو8 : سلام دوست عزیز تاریخ سیستم شما کی بوده