8- سنگین کردن بی دلیل خودرو
با قرار دادن وسایل اضافه در خودرو و بیشتر شدن وزن آن مصرف سوخت را به شکل چشم گيری افزايش خواهیم داد که نصب باربند در مواقع غیر ضروری یکی از اصلی ترین این موارد است که حتی بدون وجود بار هم باعث افزایش مصرف سوخت می شود.
9- خلاص نکردن دنده پشت چراغ قرمز و ترافيک
اين کار باعث وارد آمدن فشار مضاعف روی دوشاخه کلاچ وگيربکس می شود، بنابراین برای خودروهای دستی و اتوماتیک بهتر است در توقف های نسبتا طولانی از وضعیت دنده خلاص استفاده شود.
10- استفاده از نور بالا در مه
در شرايط مه آلود استفاده از نور بالا ديد را کمتر مي کند، در اين حالت نور بايد در حالت پايين تنظيم شود و درصورت وجود مه شکن حتما از آن استفاده کنید . در شرايط مه آلود تنها مي توانيد 100 متر جلوتر را ببينيد .
11- عدم تعويض به موقع روغن گيربکس
بايد به اين نکته توجه داشت که واسکازين هم مانند روغن دارای عمر مفيد بوده و بايد به موقع تعويض شود تا کارکرد و سلامت گير بکس حفظ شود.
12- روشن شدن چراغ بنزين به دليل نداشتن سوخت
بسیاری از رانندگان در زمان روشن بودن چراغ بنزین مسافت طولانی را طی می کنند اين کار در بعضي مواقع باعث سوختن پمپ بنزين می شود زيرا رسوبات و ناخالصی های باقی مانده در باک وارد مسير سوخت می شود و باعث اختلال در کار پمپ بنزين ، فيلتر بنزين و نهايتا انژکتور می شود.
بهتر است همواره در شرایطی که بنزین به حدود یک چهارم ظرفیت باک رسیده است نسبت به سوخت گیری مجدد اقدام کنید.
13 – گاز دادن قبل از خاموش کردن خودرو
اين کار قبلا در خودروهای کاربراتوري براي بهتر روشن شدن خودرو انجام می شد ولی در خودروهای انژکتوری مضر است زيرا زمانی که شما گاز می دهيد و سپس سوئيچ را مي بنديد مقداری بنزين نسوخته باقی خواهد ماند که باعث خرابی سوزن انژکتور و کارکرد ناصحیح خودرو در هنگام استارت زدن می شود.
14- استفاده از بنزين معمولی در خودروهای دارای مبدل کاتاليکی
بنزين های معمولی موجود در کشور با اينکه به عنوان بدون سرب ارائه می شود اما باز هم مقدار زيادی سرب دارد که سرب موجود در آن قاتل مبدل کاتاليکی است و با توجه به اينکه بنزين سوپر کيفيت بهتری نسبت به بنزين های معمول دارد، بهتر است از بنزين سوپر استفاده کنید.