چگونه از خودروهای صفر کیلومتر مراقبت کنیم؟

 

چگونه از خودروهای صفر کیلومتر مراقبت کنیم؟

 
یک خودرو با رسیدگی و سرویس‌های به موقع همیشه در حالت ایده‌آل قرار خواهد داشت و از سواری گرفتن از آن احساس رضایت خواهید داشت، بنابراین این موارد را رعایت کنید تا خودرویتان صفر کیلومتر بماند!
 
 
1. گیربکس: واسکازین گیربکس هر ۵۰ هزار کیلومتر نیاز به تعویض دارد، در صورت بد جا رفتن دنده‌ها یا شنیدن صداهای غیر عادی از گیربکس آن را به مکانیک مربوطه نشان دهید. دیسک و صفحه کلاچ مرغوب هم معمولا در حدود ۸۰  هزار کیلومتر به درستی به انجام وظیفه خواهد پرداخت.
 
2. سیستم برق: وایرها را هر ۸۰ هزار کیلومتر و شمع‌ها را بسته به نوع آن در حدود ۳۰ هزار کیلومتر تعویض کنید، سعی کنید از شمع‌های توصیه شده کارخانه استفاده کنید. اگر باتری شما از نوع تر و آبی است هر ماه نسبت به تنظیم سطح آب مقطر آن اقدام کنید، توجه داشته باشید که چه در باتری های آبی و چه خشک، سرباتری‌ها نباید سولفاته شده باشند، در اینصورت نسبت به رفع آن با شستشوی آب‌داغ اقدام کنید و بر روی آن‌ها کمی گریس بمالید.
 
 
3. جلوبندی و فرمان: جلوبندی خودروی خود را هر شش ماه بررسی کنید و در صورت وجود ایراد آن‌را برطرف کنید. هر ۲۰ هزار کیلومتر میزان فرمان بزنید، این کار علاوه بر فرمان‌پذیری بهتر باعث سلامت سیستم جلوبندی و تایرهای شما خواهد شد. علاوه بر این در فرمان‌های هیدرولیک، سطح مایع هیدرولیک بررسی شود.
 
4. شیشه شور و برف‌پاک‌کن: سعی کنید در محفظه شیشه شور از مایع‌های مخصوص به جای آب استفاده کنید، این کار باعث سلامت برف‌پاک‌کن و مجوعه شیشه شور می‌شود. توجه داشته باشید که تیغه‌های برف‌پاک کن هر سال نیاز به تعویض دارند.
 
5. لاستیک‌ها: هر ۲۰ هزار کیلومتر لاستیک‌ها محور عقب را با جلو جابه‌جا کنید و در صورت بالانس نبودن و احساس لرزش آن‌ها را بالانس کنید. بهتر است هر ۴ لاستیک بالانس شوند. همچنین همیشه از تنظیم بودن باد لاستیک‌ها اطمینان حاصل کنید، میزان نبودن باد علاوه بر افزایش مصرف سوخت و کاهش شتاب، باعث کشیدن فرمان و گیج بودن آن می‌شود.
 
6. سیستم سوخت رسانی: هر ۵۰ هزار کیلومتر نسبت به شستشوی سوزن‌ انژکتورها اقدام نمایید. دستگاه‌های شستشو و رفع عیب انژکتور، هم اکنون در بسیاری از مراکز خدماتی خودرو موجود است. در صورتی که از خودروی کاربراتوری استفاده می‌کنید از سلامت آن اطمینان حاصل کنید، کاربراتورها هم نیاز به رسیدگی و شستشو دارند. بدلیل وجود آب و آلودگی در بنزین‌های داخلی بهتر است هر ۱۰ هزار کیلومتر فیلتر بنزین را هم تعویض کنید.
 
7. بار اضافی: صندوق عقب و داشبورد خودرو با انباری منزل تفاوت‌هایی دارند! پس همین حالا وسایل غیر ضروری را خارج کنید تا نقشی در افزایش شتاب و کاهش مصرف خودرویتان داشته باشید. همچنین در صورت وجود باریند و عدم استفاده، آن را باز کنید.
 
8. کولر و بخاری: در زمستان از کارکرد درستِ ترموستات اطمینان حاصل کنید، در خودرویی که ترموستات به درستی عمل می کند نیازی به جای‌گذاری کارتن یا موارد دیگر در جلوپنجره نیست! در فصل سرما هر دو هفته سیستم ایرکاندیشن خودرو را برای دقایقی روشن کنید، این عمل باعث سلامت این مجموعه خواهد شد.
 
9. سیستم خنک کننده: در یک شهر با شرایط آب و هوایی مناسب از مخلوط ۷۰ درصد آب و ۳۰ درصد ضدیخ در رادیاتور استفاده کنید و همیشه از متناسب بودن سطح مایع خنک کننده اطمینان حاصل فرمایید. مایع خنک کننده را هر دو سال یکبار تعویض کنید.
 
10. سیستم ترمز: همیشه از درستی کارکرد این مجموعه حیاتی اطمینان حاصل کنید. هیچ‌گاه با لنت ترمز رو به اتمام رانندگی نکنید، اتمام لنت باعث ایجاد خط‌ و خش در دیسک ترمز خواهد شد. سعی کنید لنت ترمز تمام شده را با مرغو‌ب‌ترین جنس موجود در بازار تعویض کنید. از روغن ترمز هم غافل نباشید و آن را هر دو سال یکبار تعویض کنید.
 
11. بدنه: شستشوی به موقع بدنه باعث شفافیت رنگ خواهد شد. هر دو ماه یکبار از واکس مخصوص استفاده کنید و هر دو سال یکبار آن‌ را پولیش کنید. همچنین خط و خش ها را در کوتاه‌ترین زمان برطرف کنید.
 
 
 
 

منبع (source)

خودروکار

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

برچسب : خودرو , صفر کیلومتر






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

2 نظر

علی
0

1000/000
00:14  1397/09/07
پاسخ دادن
کاربر: ژاوی هرناندز
4

آره داش ما می توانیم !!!!!
12:56  1393/02/24

بهرام نظری
0

پیکان مدل ۹۶ خریدارم
22:44  1397/08/22
پاسخ دادن
1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
آخرین نظرات اخبار و مقالات
آرش خریدار j4 مشکی : سلام من تیرماه ثبت نام کردم هیچ خبری نیست تماس میگیرم نمایندگی جواب مسخره میدم حضوری رفتم فقط دعوا نکردیم زنگ میزنم روابط عمومی دوماهه میگن آخر این ماه شاسی میشه و سرکار میذارن امروز زنگ زدم 162 صدا و سیما ، کارشناس میگه خیلیا زنگ زدن از این شرکت بی همه چیز شکایت کردن لطفاً همه تا جایی که میتونن شکایت ثبت کنم شاید یه فکری بکنند
تارا سفیددستی : فاکتور شدین چه تاریخی
محتشم : درود دوست گرامی . ایرانخودرو بی شرف پول رو کلا گرفته تو تحویل همیشه تا بوده همین بوده . مقصر خود ملتن بخدا نخرن ایرانخودرو از دم قسط میده آشغالهاشو تو دقت کن همون تو کشورهای دم گوش ما با این قیمت ماشین خارجی 2016 میتونی بخری .(بیخود نیست ایرانخودرو 50تا امام جماعت داره سفره پهن شده براشون دگ )
طاها : سلام دوستان تعداد حواله داران زمستان چن نفرن. ؟؟؟
مری : سلام شاهین جی موتورش چی هست تیو ۵هستش
شاهین اتومات مهر ۴۰۳ : ۲۸ شهریور تکمیل وجه کردم ولی فاکتور نشده هنوز رو چه حساب فاکتور میکنن
حامد : ۳۱ مراد سفیدمشکی فامتور
رضا : کسی خبر داره چرا پیام نمیاد
رضا : سلام این هم از ۲۲ آذر برای ما که پیامی نیومد
شاهین اتومات تحویل اسفند 403 قم : انگار دلش میخواد بریم شاکیت کنیم هم از دست نمایندگی هم از شرکت سایپا باید دعوتنامه مارو بفرسته دو یا سه ماه زودتر باید تا اخر اذر بفرسته مایکه تحویلمون نزدیک هست 290 میلیون واریز وجه تکمیل کردیم
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
وحید : سلام . طریقه درخواست حضوری چطوره و از کدوم قسمت باید وارد بشی ممنون میشم راهنمایی کنید از کدوم قسمت و چطور مراحل تحویل حضوری را انجام بدم
ایمان : از کجا مشخص میشه تعداد هر ماه؟
رفیع : سلام‌. سیستم تا شنبه نهایت بروز میکنن و درست میشه
علی : سلام تاریخ شما مال کی بوده
جمشید : ماشین من 15دی تحولیش بود 21آذر فاکتور شد.چقدر طول میکشه تحویل بدن
207اتوماتیک مهر : سلام راسته میگن تیر تعدادشان از مرداد بیشتره
محمد : تهران تحویل گرفتید؟
حمیدرضا : سلام شما امروز فاکتور شدید؟ پذیرش چه روزی بودید؟
دنای صاحب الزمان..دنای دیر آمدیان : حاجی محمود صدررررصد نعشه میلیارد کردی براش و این همه حوصله داشتی شصت صفحه نوشتی و درددل و حالات غیرطبیعیش.انقدرم دوز مصرفت بالا و انقدر بالایی جملاتت هی فعل وفاعلم‌ ندارن.بخداقسم صدرررصد نعشه کرده
امیر 6 دنده دستی : سهیل خان شما کی تکمیل وجه کردی ؟کی فاکتور شد؟کی پلاک شد؟