مالکان خودروهایی با قیمت بیش از یک میلیارد تومان و افرادی که بیش از یک خودرو دارند، مشمول پرداخت مالیات خواهند شد.
سعید زرندی، معاون طرح و برنامه وزارت صنعت،معدن و تجارت گفت:
مقدمات وضع مالیات بر عایدی سرمایه نهایی شده که در آن لحاظ شده است تا از کسانی که بیش از یک خودرو دارند مالیات دریافت کند.
کسانی که اقدام به خرید بیش از یک خودرو با هدف کسب سود و دلالی کنند، قطعاً متضرر خواهند شد.
خودروسازان باید با کاهش هزینه های سربار، فروش شرکتها و اموال مازاد، افزایش کیفیت و توجه بیشتر به خدمات پس از فروش اقدامات جدی و عملیاتی داشته باشند.
وزارت صنعت، معدن و تجارت با هدف ایجاد نهضت داخلی سازی و حمایت از کالای بومی، هزار و ۱۶۵ میلیون یورو خرید کالای خارجی از تولیدات صنایع داخلی را در سال جاری هدف گذاری کرد که ۲۷۵ میلیون یوروی آن سهم بخش صنعت خودرو بود و خوشبختانه این هدف تاکنون محقق شده است.
در ماه های اخیر خوشبختانه کشور توانسته است شوکهای ناشی از تحریمها را تحمل و سپری کند. از ابتدای امسال، صدور جواز تاسیس ۱۸ درصد، صدور پروانه بهره برداری ۵ درصد رشد کرده است و در همین مدت ۳۳۹ هزار پروانه صنفی صادرشده که نشان دهنده رشد ۳.۹ درصدی این بخش در مقایسه با سال گذشته است.
بیشتر کالاهای اصلی صنعت و معدن در ده ماهه امسال با رشد تولید مواجه بوده اند و امیدواریم تا پایان سال بخش هایی از تولید مانند خودرو نیز کاهش تولید خود را جبران نمایند.
خودروها و خانههای لوکس مشمول مالیات میشوند
محمداسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت:
با مصوبه امروز کمیسیون تلفیق خودروهای سواری و وانت دو کابین که قیمت آنها بیش از یک میلیارد باشد، مشمول دریافت مالیاتی میشوند.
بر اساس این مصوبه خودروهایی که قیمت آنها بین یک تا ۱/۵ میلیارد تومان باشد نیم درصد قیمت آنها به عنوان مالیات اخذ میشود و خودروهایی که قیمت آنها بین ۱/۵ تا ۳ میلیارد تومان باشد یک درصد قیمت آنها باید به عنوان مالیات پرداخت بشود.
همچنین طبق این مصوبه خودروهایی که بیش از ۳ میلیارد تومان قیمت داشته باشند، باید معادل ۱.۵ درصد قیمتشان به عنوان مالیات پرداخت شود.
علاوه بر این اعضای کمیسیون تلفیق مصوب کردند واحدهای مسکونی که چه خالی و چه در حال استفاده که قیمت آنها بین ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان است، یک هزارم قیمت آنها به عنوان مالیات پرداخت شود. همچنین بر اساس این مصوبه واحدهای مسکونی که بین ۱۵ تا ۲۵ میلیارد تومان قیمت دارند باید دو هزارم قیمت آنها به عنوان مالیات پرداخت شود و واحدهای مسکونی که بین ۲۵ تا ۴۰ میلیارد تومان قیمت دارند باید سه هزارم قیمت آنها به عنوان مالیات پرداخت شود.
علاوه بر این طبق این مصوبه واحدهای مسکونی که قیمت آنها بین ۴۰ تا ۶۰ میلیارد تومان است باید چهار هزارم قیمتشان بابت مالیات پرداخت شود و مالیات خانههایی که قیمت آنها بیش از ۶۰ میلیارد تومان است، پنج هزارم قیمت واحد مسکونی است.