اقدامات‌‌ محافظتی‌ خودروسازان‌ جهانی‌ برای‌ مقابله‌ با‌ کرونا

 

اقدامات‌‌ محافظتی‌ خودروسازان‌ جهانی‌ برای‌ مقابله‌ با‌ کرونا

 
 با شیوع گسترده ویروس کرونا و اعمال محدودیت‎های قرنطینه، همه خودروسازی‌های جهان تحت تاثیر این ویروس خطرناک قرار گرفته و مجبور به تعطیلی کارخانه‌های خود شدند.
 
پس از آن که این نتیجه حاصل شد که این مهمان ناخوانده همچنان سایه خود را بر کل جهان افکنده و به این زودی ها نباید به رفتن آن امیدوار بود، همه مشاغل از جمله شرکت های خودروسازی نیز برنامه ریزی برای آغاز تولید با تغییر در ساعات و شیفت کاری و تاکید بر پروتکل های بهداشتی را آغاز کردند.
 
بر این اساس در برخی از خودروسازی ها، تولید با درصد پایین تری از ظرفیت آغاز شد به طوری که فولکس واگن اعلام کرد که حدود 10 تا 15 درصد تولید خود را از سر گرفته و به مرور زمان این ظرفیت را به 40 درصد سطح تولید پیش از کرونا خواهد رساند.
 
این خودروساز آلمانی در عین حال تدابیری برای حفظ سلامت کارکنان خود در نظر گرفت و از آنان خواست تا لباس‌های خود را در خانه عوض کنند تا به این ترتیب از شلوغی در اتاق‌های تعویض لباس جلوگیری شود. همچنین دمای بدن کارکنان این شرکت پیش از ورود به ساختمان سنجیده شد این در حالیست که در این شرکت، برای رعایت فاصله یک و نیم متری از یکدیگر علایمی روی زمین کشیده شده است.
 
ایالات متحده یکی از کشورهایی است که آمار مبتلایان بسیار بالایی را گزارش می‌کند اما با کاهش شمار مبتلایان و افزایش رکود اقتصادی، دولت ترامپ تن به بازگشایی پلکانی کسب و کارهای مختلف داد.  پس از راه اندازی مجدد کارخانه‌های خودروسازی در اروپا، اعتراضاتی از سوی خودروسازان آمریکایی برای بازگشایی کارخانه‌ها صورت گرفت.
 
تسلا، یکی از پر سر و صدا‌ترین کارخانه‌های خودروسازی در لغو محدودیت‌های بازگشایی بود اما در همین حال این شرکت از جمله خودروسازانی بود که پس از بازگشت دوباره به کار، تغییراتی را با هدف کنترل این ویروس در روند کار ایجاد کرد و در عین حال از جمله خودروسازانی بود که در جهت مقابله با کرونا دست به فعالیت هایی زد به طوری که تامین دستگاه های تهویه هوا برای برخی از بیمارستان های نیویورک بر عهده این خودروساز بود.
 
شرکت جنرال موتورز نیز به طور رسمی برای مقابله با ویروس کرونا وارد عمل شد و به جمع خودروساز‌هایی که برای مقابله با ویروس کرونا فعالیت می‌کنند، پیوست. این شرکت اعلام کرد که در نظر دارد هر ماه ۱۰ هزار دستگاه تهویه هوا در جهت مقابله با ویروس کرونا را وارد بازار کند.
 
همچنین بر اساس پیش بینی های جنرال موتورز، این شرکت انتظار دارد بتواند روزانه ۵۰ هزار ماسک تولید کند و همچنین این شرکت اعلام کرده با تجهیزات تحت اختیار خود توانایی تولید ۱۰۰ هزار ماسک در روز را دارد و شاید تولید ماسک خود در روز را به این رقم افزایش دهد.
 
بدون شک آغاز به فعالیت خودروسازان برای جبران رکود ناشی از چند ماه تعطیلی بسیار ضروری بود چرا که بیش از یک میلیون نفر در صنعت خودروسازی آمریکا مشغول به کار هستند و درآمد آن ها از این صنعت است، این در حالیست که صنعت خودروسازی حدود ۶ درصد از فعالیت اقتصادی آمریکا را تشکیل می دهد.
 
کارخانه فیات نیز تولید خود را از چهارم ماه می از سر گرفت و به دنبال آن نیز کارخانه‌های تویوتا، فولکس‌واگن و هیوندایی نیز همین برنامه را اجرایی و در عین حال پروتکل‌های مختلف بهداشتی را برای تامین ایمنی کارگران در برابر ویروس کرونا، اجرایی کردند. فولکس‌واگن و هیوندایی نیز اعلام کرده‌اند که دمای بدن کارگران را در هنگام ورود به کارخانه کنترل خواهند کرد. فولکس‌واگن علاوه بر این، تضمین داده است که تجهیزات حفاظتی مانند ماسک و دستکش برای کارگران فراهم کند.
 
به گزارش خودروکار، بازگشایی کارخانه‌ها با حفاظت از سلامتی کارکنان همراه بوده و اقداماتی همچون استفاده از تب سنج، شیلد حفاظتی، ضدعفونی محیط و فاصله گذاری اجتماعی ضروری شد. همچنین کارخانه‌ها با یک شیفت کمتر بازگشایی شدند، به این ترتیب که اگر کارخانه‌ای قبلا با سه شیفت کار می‌کرد، باید با دو شیفت کاری فعالیت می کرد. در همین حال شرکت فورد موتور با دو شیفت کاری و جنرال موتورز نیز با یک شیفت به تولید خودرو می پردازد و با این شرایط خودروسازان در سرتاسر جهان منتظر پایان همه گیری ویروس کرونا هستند تا فعالیت خود را همانند گذشته از سر بگیرند.
 

source

khodrocar

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , خودروسازان‌ جهانی‌






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات

0 نظر

1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
آخرین نظرات اخبار و مقالات
شاهی : بهی. شرایطمون مثل همه گفتم ببینم جی ال تا چه تاریخی فاکتور شده
شاهین : در جواب طاهر بله شما فکر کنم تحویل اسفند ماه بودید برای من تحویل مهر ماه ۴۰۳ بوده شرکت تازه اردیبه شت امسال دعوتنامه ارسال کرده.خودشون دیر ارسال کردن ما که مقصر نیستیم.بعدش کسایی که تحویلشون برای سال گذشته هستش اولویت تحویل نیستن ؟
شاهینg : دوستان نظرتون چیه دوشنبه ۱۶ تیر بریم تجمع کنیم؟
محمدی v1pتیتانیوم : سلام آقا مصطفی میشه ردیف قراردادت رو بزاری ببینم بعد منی یا قبل منی آخه منم موعد تحویل 14 خردادم فوری تیتانیم هنوز فاکتور نشدم
T9 بهمن : من ۲۳ بهمن ثبت نام کردم مشکی الان ۳ روز تو وضعیت صدور بیمه زرد مونده جلو نمیره
مصطفی : سلام تاریخ تحویل ۱۴ خرداد ۸ تیر فاکتور شد رنگ‌ تیتانیوم
بهمن : مگه افزایش قیمت شامل بهمن اسفند ک از موعد تحویلش گذشته می‌شود؟
شاهین زمستان : من به امید زودتر تحویل دادن تبدیل زدم خدا لعنت کنه سایپا
مجید : نمیدونم چرا میزنه طلاعات در سیستم موجود نمی باشد. لطفا بررسی نمائید که پارامترها را درست وارد نموده باشید همه چی درسته ها
شاهی : بهی. شرایطمون مثل همه گفتم ببینم جی ال تا چه تاریخی فاکتور شده
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
نفس : «««پول مفت»»» اشتباه تایپی بود
نفس : دوستانی که میگن افزایش قیمت به افرادی که دعوتنامه براشون ارسال نشده نمیخوره اشتباه میکنن در قرارداد من اینجوری نوشته شده «مطابق با قیمت روز» این یعنی افزایش قیمت برای منی که هفته چهارم بهمن بودم ولی هنوز دعوتنامه ارسال نشده شاملم میشه یعنی منم باید پول بیشتری پرداخت کنم فقط به همین شب های عزیز دعا میکنم هرچی پول نفت از ملت میگیرن برای درد بی درمون خانواده هاشون خرج کنن
حسین 7 اسفند : اگه واقعا سایپا دوباره شروع کرده به فاکتور کردن پیش فروش اسفند تو این چند روزه باید تموم بشه خسته شدیم از بی ماشینی
10اسفند : تو این هفته ،فاکتور میشی
حسین 7 اسفند : همون 7 اسفند تحویل نمایندگی دادم
فوق العاده بهمن 6بهمن : حسین 7 بهمن سخا کی دادی
حسین 7 اسفند : چطور بنده پیش فروش 7 اسفند هستم فاکتور نشدم!!!
زینب اپشنال 4 مرداد : رنگ مشکی یا سفید؟
شیما همدان : سلام تحویل 31 تیر هنوز فاکتور نشدم دنا پلاس بورسی مشکی
مراد بیگ : شرکت سایپا داره ساینا ثبت نام میکنه 90روزه هنوز ماشین های مردم تحویل نداده