طراحی بدنهی شنشو فراتر از خودروهای معمول در شرکتهای چینی است. چراغها بسیار باریک مجهز به جدیدترین فناوری LED در جلو وجود دارند؛ ضمن اینکه طرح جلوپنجره و سپر نیز خلاقانه به نظر میرسد. این خودرو با چرخهای پنجپر، حالت D شکل ستون عقب و خطوط عمیق روی درهای کابین، نمایی اسپرت و آیندهنگر دارد. در تصاویر منتشرشده از پشت خودرو نیز ابتکارات جالبی دیده میشود. اگزوزهای دوگانه در طرفین، بال عقب نامتعارف، چراغهای باریک و کشیده همراه حجمدهی بدنه، شنشو را مدرن و جوانپسند جلوه میدهند.
حس آیندهنگر هاوال شنشو در فضای کابین هم تقویت شده است. نمایشگر لمسی ۱۴٫۶ اینچ و پنل دیجیتال پشت فرمان ۱۲٫۳ اینچ، همراه شارژر بیسیم، مهمترین تفاوتهای این خودرو با دیگر کراساورهای چینی هستند. حذف کلیدهای فیزیکی، توجه به طراحی فرمان و دیگر ادوات کابین نیز بسیار هوشمندانه به نظر میرسد.
برای پیشرانهی شنشو نمونهای متداول و بسیار پرکاربرد در صنعت خودروسازی چینی استفاده شده است. موتور ۱٫۵ لیتر توربوشارژ با قدرت ۱۸۵ اسب بخار و گشتاور ۲۲۰ نیوتنمتر، همراه جعبهدنده اتوماتیک ۹ سرعته مجهز به دبلکلاچ، کاملا مناسب رانندگی روزمره با این خودرو خواهد بود. مدیران هاوال وعده دادهاند نسخههای ۲ لیتری و پلاگین هیبرید از شنشو نیز در آینده نزدیک معرفی شود.
اطلاعات دقیقی از قیمت و امکانات هاوال شنشو اعلام نشده است؛ اما میتوان با توجه به محصولات مشابه، هزینه خرید این کراساور را حدود ۲۰ هزار دلار پیشبینی کرد.