معرفی جدیدترین تکنولوژی ساخت فلایویل توسط ولوو

جدیدترین تکنولوژی فلایویل ولوو (ویدئو)

شرکت خودروسازی ولوو از دهه 80 میلادی تاکنون در حال انجام تحقیق و آزمایش بر روی انواع سیستم های فلایویل بوده است تا این که این اواخر، با دستیابی به یک تکنولوژی کاربردی در ساخت فلایویل های خاص با امکان 25% صرفه جویی در میزان مصرف سوخت، موفقیت های چشم گیری را بدست آورده است.

جدیدترین تکنولوژی فلایویل ولوو (ویدئو)

در سال 2011، یک موسسه تحقیقاتی تحت عنوان Swedish Energy Agency با پرداخت مبلغی نزدیک به 1,000,000 دلار به یک شرکت خودروسازی سوئدی، از این کمپانی خواست تا به همراه شرکت دیگری تحت عنوان SKF که در ساخت بلبرینگ فعالیت دارد، مطالعاتی را بر روی سیستم سینتیک بازیابی انرژی (KERS) انجام دهد. پیش از آغاز مطالعات و کارهای آزمایشگاهی، شرکت ولوو حدس می زد که تا 20% از میزان مصرف سوخت کم شود، اما پس از اتمام تحقیقات در سال گذشته مشخص شد که نه تنها میزان مصرف سوخت به همین میزان کاهش پیدا کرده است، بلکه بهتر هم شده است.

جدیدترین تکنولوژی فلایویل ولوو (ویدئو)

به گفته محققان این شرکت، اگرچه یک موتور توربو شارژر 4 سیلندر مجهز به سیستم سینتیک بازیابی انرژی تقریباً شبیه به یک موتور توربو شارژر 6 سیلندر عمل می کند، اما میزان مصرف سوخت آن 25% به مراتب کم تر است. شرکت ولوو این تکنولوژی را تحت عنوان KERS معرفی کرده است که از سرواژه های عبارت Kinetic Energy Recovery System گرفته شده است؛ روشی کارآمد، ارزان، و سازگار با محیط زیست!

جدیدترین تکنولوژی فلایویل ولوو (ویدئو)

ولوو S60 اولین خودرویی بود که با استفاده از این فن آوری، مورد آزمایش قرار گرفت. در این آزمایش، به محض این که خودرو پس از اعمال ترمز متوقف شد، موتور 4 سیلندر آن ایستاد و KERS با چرخش های نزدیک به 60,000 دور در دقیقه انباشت انرژی را آغاز کرد. این انرژی ذخیره شده برای شروع به حرکت مجدد خودرو یا در مواقعی که راننده تصمیم به فعال سازی کروز کنترل دارد، مورد استفاده قرار می گیرد. البته ناگفته نماند که فن آوری KERS شباهت زیادی به سیستم فلایویل تحت خلاء به کار رفته در خودروی آئودی R8 دارد، با این تفاوت که نحوه قرارگیری این تکنولوژی در آئودی، مخالف چیدمانی است که در ولوو دیده می شود. بدین صورت که موتور V6 به کاررفته در آئودی، چرخ های عقب را می چرخاند، در حالی که KERS به کاررفته در ولوو، وظیفه به حرکت در آوردن چرخ های جلو را برعهده دارد. این فن آوری مدرن، مشابه سایر اجزاء و قطعات به  کاررفته در خودروی فرمول یک است و نیرویی معادل با 80 اسب بخار به قدرت موتور خودروی ولوو S60 اضافه می کند. به طوری که وجود این تکنولوژی باعث شده است تا شتاب 0 تا 100 این خودرو با 1.1 ثانیه کاهش، به 5.5 ثانیه برسد.

جدیدترین تکنولوژی فلایویل ولوو (ویدئو)

همان طورکه از خودروهای هیبریدی انتظار می رود، این خودروها انرژی اضافی خود را در حین اعمال ترمز بدست می آورند به ویژه زمانی که از مناطق شلوغ با سد معابر متعدد مثل خیابان های شهر عبور می کنند. به عبارت بهتر، از طریق ترمزهای متعدد می توانند انرژی بیش تری را در باتری های خود ذخیره کنند. این در حالی است که طبق ادعای شرکت ولوو، با توجه به این که خودروهای این کمپانی، از تکنولوژی KERS بهره می برند، در عین حال که خودرو در حال ادامه دادن به حرکت خود در جاده است، موتور خودرو می تواند به مدت نیم ساعت متوقف باشد. در خاتمه، مطمئن هستیم شما هم پس از تماشای فیلم (دانلود) زیر که به بیان چگونگی عملکرد این سیستم می پردازد، یقین پیدا خواهید کرد که آینده در سیطره تکنولوژی است و بی شک این بشر است که از منافع فن آوری های مدرن بهره مند خواهد شد. این طور نیست؟ دیدگاه های خود را با 1Car در میان بگذارید. منتظر شما هستیم.

/uploads/41.flv


منابع

Autoblog     Youtube

برچسب : موتور , حجم , ولوو , مکانیسم , عملکرد , سیلندر , پیستون , میل لنگ , سوپاپ , شاتون , شمع






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

6 نظر

رضایی
0

سلام . تشکر و سپاس فراوان .
15:25  1393/11/13
پاسخ دادن
kamal
0

مطالب خوبی دارین تشکر از سایت خوبتان
18:56  1392/10/03
پاسخ دادن
lpln
1

فکر نکنم بشه بابا.تو قصه ها خوبه اما واقعا چجوری می شه این همه انرژی رو به صورتِ چرخشتی یه وزنه ی خیلی سنگین گذاشت؟؟
19:29  1392/03/03
پاسخ دادن
صادق
1

آقا دمتون گرم با این سایت توپتون . بازم ممنون
14:17  1392/02/23
پاسخ دادن
علی آقا
1

دنبال یه همچین سایتی بودم. امروز پیداتون کردم و فکر کنم مطالب خوبی داشته باشید.
15:57  1392/02/11
پاسخ دادن
کاربر: Goyban Bahar
3

همیشه عاشق کار های ولوو و سااب بودم متاسفانه سااب که ورشکست شد امیدوارم این اتفاق هیچ وقت برای ولوو نیفته
09:10  1392/02/11
پاسخ دادن
1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
آخرین نظرات اخبار و مقالات
T8امیر : سلام ۱۵ آبان پلاک شد مدارک ماشینم رسید دستم ولی خدشه تحویل ندادن نمایندی رستمی شیراز
محیا : سلام چطورشما۲ابان شاسی شدید و الان تحویل گرفتید ومن ۲۳مهر پلاک شدم هنو تو مرحله ی حمل هست ؟تی۸مشکی ثبت نام ۲۵خرداد
X5 اردیبهشت : با سلام ثبت نام اردیبهشت هنوز تو تکمیل وجه مونده من نمیدونم چه فرقی هست که بعضیها میگم ما تحویل هم گرفنیم
حسین... : بازهم یک شیرین کاری بی مزه از مزدوران وجیره خوران سایپا! پس شما آشغالهای مواجب بگیر سایپا که سالی چند بار ماشینهای متفاوت از شرکتتون میگیرین بعداز فروش لباسای خودتون و خانوادتون چی چی تون را خرج تهیه پیش پرداخت ماشینتون میکنید؟
مهسا : دوستان خبری از دعوتنامه آذر ماه ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟
ناصر محب نژاد : J4سفید ثبت نام۱۸ اردیبهشت از نمایندگی سلیمانی پور از شهر ری ۶اردیبهشت شاسی ۲۸ارسال مدارک وامروز هم کارت ماشین رافرستادن ماشینو کی تحویل میدن خدا میدونه خسته شدیم
حسین : روزی ۷۵۰ هزار تومان
Mr.p : کسی هست تحویل گرفته باشه از 90 روزه ها
عارف : واقعا مرسی که اسباب شادی ما رو فراهم میکنی😅😅😅😅😅😂😂😂
رضا : امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس چه ارتباطی به وزارت صمت و اَبَر کمپانی سایپا داره؟
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
ساینا استاندارد 85 گانه ارومیه : 90روز عادی
ساینا استاندارد 85 گانه ارومیه : دوستان میدونید بعد 24 شهریور و مهرماه چه تاریخ هایی واریزی داشتیم؟
افسانه : مهلت تحویل 30روزه بوده از نوع فوری بوده یا پیش فروش
علیرضا : سلام بله واریزی 13 آبان 90 روزه بودم 24 فاکتور شد26 پلاک 30 صدور اسناد الان هم روی حمل میچرخه
مهدی : امیر اگر 170 پیش داده باشی حدودی باید 205 دیگه جور کنی
Sajjad : اونایی که فاکتور میشید شماره پذیرش رو هم بزارید
ساناز : برا منم نیومده شما پرداختی اولتون چند بود؟
حامد ساینا : سلام من پذیرش مهرماهم کسی خبر داره که می تونم از طریق نمایندگی آپشن مانند مانیتور به ماشین اضافه کنم؟ یا نه
مهسا X33 اتومات : سلام دوستان. ایکس 33 اتومات تا چه تاریخی تحویل دادند؟ آیا کسی تاریخ سیستمی شهریور ماه تحویل گرفته؟
رسول : سلام لطفاشماره پذیرش بزارید