دولت خودروی قسطی می‌فروشد و چایکاران نان قسطی می‌خرند

دولت خودروی قسطی می‌فروشد و چایکاران نان قسطی می‌خرند

 
دولت به بهانه کمبود منابع مالی، مساعده چایکاران را قطع و مصوبه فقرزدایی چایکاران در دولت گذشته را رها کرده، ولی برای خروج خودروسازان از رکود، 2 هزار و 750 میلیارد تومان ظرف مدت 6 روز به آنها پرداخت می کند.
 
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حالی که دولت برای خروج خودرو سازان از رکود و فروش تولیدات آنها، 25 میلیون تومان وام خرید خودرو به 110 هزار نفر داد، که کشاورزان چایکار برای اصلاح باغات خود و فقرزدایی، از این صنعت رها شده تنها نیاز به 2 میلیون تومان مساعده برای هر هکتار دارند.
 
مساعده مورد نیاز چایکاران یک هفتادم خودروسازان
 
با یک حساب سر انگشتی مشخص می‌شود که درصورت پرداخت 2 میلیون تومان برای هر هکتار، اصلاح 28 هزار هکتار باغ چای موجود 56 میلیارد تومان نقدینگی می خواهد که هرگز با مساعدت 2هزار و 750 میلیارد تومانی دولت به خودرو سازان برابری نمی‌کند.
 
ایرج هوسمی در گفتگو با تسنیم در این باره اظهار کرد: چای محصولی است که اگر بر اساس میل کشاورزان تولید شود، ارزش افزوده بالایی برای چایکاران و کشور دارد.
 
وی با اشاره به اینکه  شمال کشور از لحاظ خاک و آب و هوا در دنیا کم نظیر است، افزود:  باوجود اینکه قیمت برگ سبز چای در چند سال گذشته 100 درصد افزایش یافته و کشاورز امیدورا شده است که دولت به چای اهمیت می دهد، اما متاسفاته هزینه برگ سبز چای کشاورزان، به  دلیل مشکلاتی که کمبود منابع مالی دولت خوانده می شود، به موقع پرداخت نمی‌شود.
 
رئیس اتحادیه چایکاران کشور ادامه داد:  این امر باعث می شود که کشاورز به موقع نتواند برای هرس کردن، کوددهی و آماده سازی وارد باغ خود شود.
 
وی خاطر نشان کرد: از دولت خواسته می‌شود با وجود محدودیتی که دارد، به چایکاران  توجه کند و بهای چای آنها را به موقع پرداخت کند.
 
هوسمی تصریح کرد: با وجود اینکه مهرماه فصل برداشت چای تمام شده،  اما هنوز یک سوم بهای چای فروخته شده چایکاران به دولت، پرداخت نشده است.
 
وی افزود :بر اساس آمار موجود  سازمان چای کشور، تا سال 1370 ،تا 70 هزار تن برگ سبز چای در مساحتی بالغ بر 32 هزار هکتار باغ چای، تولید می‌شد که 29 هزار هکتار از این باغ ها در استان گیلان و 3 هزار هکتار در مازندران بود، اما این رقم در سال جاری به 20 هزار تن کاهش یافته است.
 
چایکارن برای اصلاح هرهکتار باغ چای تنها  2 میلیون تومان مساعده می‌خواهد
 
وی با بیان اینکه در صورتی که دولت بهای برگ سبز چای را به موقع  پرداخت کند یا  مساعده سه ماهه دهد ، علاوه بر افزایش کیفی محصول دوباره شاهد افزایش کمی این محصول نیز در کشور خواهیم  بود، اظهار کرد: اگر دولت برای هر هکتارباغ چای 2 میلیون مساعده پرداخت کنند، وضعیت باغات چای اصلاح می شود. 
 
این مقام مسئول گفت:  در سال های متمادی گذشته، دولت سالانه در زمانی که باغات نیاز با رسیدگی داشت مساعده ای را برای مدت 3 ماه  بدون دریافت بهره به چای کاران پرداخت می‌کرد که علاوه بر رفع مشکل نقدینگی چایکارن، این پول به دلیل راهکارموجود به موقع به دولت عودت داده می‌شد.
 
وی یادآورشد:  سازمان چای در فصل برداشت مبلغ این مساعده را به طور خودکار از بهای چای پرداختی کشاورزان کسر می‌کرد.
 
با پراخت به موقع بهای برگ سبز چای ، صنعت چای سه ساله رونق می‌گرد
 
این مقام مسئول گفت: در این مدت باغ‌های چای حفظ شده اند و تنها به دلیل مشکلات نقدینگی کشاورزان، به حال خود رها شده اند، به طوری که از 32 هزار هکتار باغ چای موجود در سال 70 ، تنها 3 تا 4 هزار هکتار باغ چای به دلیل همجواری با مناطق شهری تغییر کاربری یافته‌اند .
 
وی یاد آورد شد که از حدود 28 هزار هکتار باغ چای موجود 50 درصد از باغات چای کشور با دلیل مشکات نقدینگی به حال خود رها شده است که با تزریق نقدینگی دوباره یک ساله احیا می شود.
 
هوسمی یاد آور شد: حتی اگر دولت به مدت 3 سال پول چایکارن را به موقع دهد، مشکل آنها حل می‌شود و صنعت چای دوباره می‌تواند روی پای خود بایستد.
 
وی سرانه مالیکیت باغات چای در کشور، برای هر خانوار را یک هکتار خواند و گفت: وضعیت توزیع باغات چای میان کشاورزان یکسان نیست، به طوری که یک خانوار تنها 5 هزار مترمربع  و خانواده ای دیگر 200 هکتار باغ چای دارد.
 
هوسمی افزود:  مبلغ مساعده مورد نیاز برای احیای هر هکتار باغ چای 2 میلیون تومان است که در صورتی که این مساعده چند سال تداوم یابد، 30 هزار چایکار موجود، دوباره جان می‌گیرند.
 
وی با بیان اینکه "از دولت راضی هستیم و  او می‌خواهد به کشاورزان رسیدگی کند"، گفت: "باید اذعان داشت کشاورزان چایکار فقیر شده اند، به طوری که در دولت گذشته نیز مصوبه ای برای فقر زادیی کشاورزان چای کار صادر شد که این مصوبه بدون توجه به حال خود رها شده است".
 
این فعال بخش چای کشور در پایان گفت که وضعیت چایکاران اسفناک است و هر چقدر نیز ما صحبت می‌کنیم صدایمان به جایی نمی‌رسد به طوری که "برخی از چایکاران نان را نیز قسطی می‌خرند".
 
 
 
دولت خودروی قسطی می‌فروشد و چایکاران نان قسطی می‌خرند
 
حرفه‎ای های صنعت خودرو کانال وان‎کار را از دست نمی‎دهند.
 

منبع

تسنیم

 

برچسب : خودرو , دولت , چای






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

10 نظر

کاربر: Reza
7

اگر فقط حقوق یک ماه آقای کیروش رو بدن به این بدبختا ،‌اکثر مشکلاتشون حل می شه.
کیروش باید روزی 15میلیون تومان بگیره و این بدبختا تو یک سال نصف اینم درامد ندارن.
ایشالا این پول از گلوی کیروش نره پایین.روزی 15 میلیون تومن!!!!! ای خدا خودت به داد ما برس!
16:58  1394/09/01
پاسخ دادن
امیر
6

ایرانی چای ایرانی بخور....چای خارجی شیمیایی را بنداز دور...نان و غذای ایرانی بخور ..ابگوشت بخور...پیتزا را بنداز دور....مربی فوتبال ایرانی داشته باش...فرهنگ ایرانی را داشته باش.نفت را تو ایران به مواد و کالا تبدیل کن...و بعد بفروش..لباس ایرانی داشته باش.. اسامی فارسی را داشته باش..ولی با تمام دنیا خوب باش و رابطه اقتصادی و سیاسی بر قرار کن....تا اقتصاد ایران رشد کنه.....و تا امنیت داشته باشیم...
16:26  1394/09/01
پاسخ دادن
امیر
3

ما تو فوتبال میخاهیم برسیم به برزیل ..مربی صد میلیاردی وارد میکنیم...تو خودرو سازی به اروپاییان..صنایع خودرو سازی هزران میلیاردی وارد میکنیم..................ولی چای و فرش پسته و بادام ......و...ووو ..سایر کالا و فرهنگ ایرانی را داریم نابود میکنیم.....از بس نابغه ان........نه غلام....
16:18  1394/09/01
پاسخ دادن
رضا
6

بااعتراض وتجمع مبشه حقمونو گرفت.مثل همه جای دنیا
11:14  1394/09/01
پاسخ دادن
کاربر: mojtaba .a
16

معلومه دیگه اگه چای هم تو سهم داشت و مثل ماشین سیبیل خیلیا چرب میکرد و سود های انچنانی میرسید بهشون الان 56 ملیارد که خوبه 3000 ملیاردم میدادن اینجا مردم مهم نیستم تو ایران فقط 10 درصد انسان محسوب میشن بفیه مردم هیچ نقش منبع در امد اون 10 درصد بازی میکنن فقط اونا دارن زندگی میکنن و ماها داریم حمالی میکنیم بعد میگن دوره خان و خانزاده و شاهنشاهی تموم شده الان چه فرقی کرد اخه بازم همونه یه عده کمی لذت دنیا میبرن یع عده زجر میکشن فقط میدونید امثال چقدر مردم دارن قاچاقی میرن المان و جاهای دیگه و پناهنده میشن چرا ادم باید از مملکت خودش فراری بشه
15:27  1394/08/30
پاسخ دادن
آریا بهمن
8

حداقل، قشر متوسط جامعه در آرامش زندگی میکرد .ولی هرچه از انقلاب 57 گذشت، قشر متوسط روز به روز به لایه های پایین جامعه نزدیک و نزدیک تر شد.
02:08  1394/09/01

کاربر: Reza
16

دلم خیلی براشون می سوزه.بنده خداها چقدر باید زحمت بکشن تا یه لقمه نون حلال به دست بیارن؟
دولت چون می بینه تو این کار براش هیچ سودی نداره ولی تو صنعت خودرو میلیاردی سود می کنه ، توجه خودشو فقط می ذاره رو خودرو.

12:40  1394/08/30
پاسخ دادن
کاربر: نوید جهرمی
10

عواقب این کار رو دولت نمیبینه دیگه.
مثلن تو شهر ما این جور ک داره پیش میره تا کم تر از 10 سال دیگه اثری از باغات شهر باقی نمیمونه. بیشتر از 20000 نفر بیکار میشن و میلیاردها تومن پولی ک از این راه درآمد نصیب مردم شهر و چرخه اقتصادی میشه ازبین میره. فقط کافیه ی چن میلیارد ناقابل دولت خرج کنه و سیستم آبرسانی و آبخیزداری رو سروسامون بده. حتی مردممون خودشون میخوان سدکوچیک و آببند بسازن دولت فخیمه نمیزاره.
17:26  1394/08/30

علي
8

تازه اون نون حلال رو هم بايد قسطي بخرن
بايد برن از بانك مركزي پولشون رو نزول كنن
08:28  1394/09/01

علي
9

يك ضرب المثل قديمي درباره رابطه نان و حكومت بود ولي فراموش كردم
12:40  1394/08/30
پاسخ دادن
1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
آخرین نظرات اخبار و مقالات
مهران : سلام ۲۳ آبان ثبت نام کردن هنوز شاسی نشده جک s3 هر موقع هم تماس میگیرم هیچ جواب مشخصی نمیدن توروخدا کرمان موتور ثبت نام نکنین
وی۱ پلاس اردیبهشت : والا ما تحویل اردیبهشتیم هنوز فاکتور هم نشدیم.زودتر از موعد کجا بود
گلچین : برا منم اینجوریه‌تحویل ۱۶ خرداد هستم.
شاهین : من امروز تماس گرفتم. کارشناس گفت که سایپا توی سیستم فروش فوری ها رو دو دسته کرده. یه دسته اونایی هستن که تا 18 دی پرداختی داشتن. و یه گروه هم بعد از اون. اونایی که بعد از 18 دی بودن رو به عنوان "پذیرش 25 دی ماه" اسم گذاشتن. طبق گفته کارشناس، 18 دی ماهی ها همه فاکتور شدن و اونایی که 25 دی ماهی هستن از هفته بعد شروع میشه فاکتور شدن شون
اطلس : بعد از پرداخت دعوتنامه ،باید برگه سخا را ببرید نمایندگی.
خودرو برقی : دوستان به نظرتون ثبتنام خودرهای برقی که گذاشتن ارزش ثبتنام دارن؟؟ آخه تو ایران هیچ ایستگاه برقی ندارم مخصوصا تو جاده ها
حامد : بله درسته ثبت نام بهمن قیمت قعطی بود
mhd S3 : منظور من تا تاریخ 9 آبان بود دوستان تهران و نیشابور اگر اشتباه نکنم گفتن ما تحویل گرفتیم شما که تاریخ ثبت نامت 15 آبان هست
علی : من زور به باسنم نمیاد من حواله خریدم سرموقع تحویلم‌ میدهند بعد اینو گفتم تو که این حرف زدی میگم می‌دونستی چرا الان میگی فلان و فلان
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
محمد موعد تحویل 30بهمن تکمیل وجه 21دی : بنازم نوبتی باشه نوبت 21دی فردا
تیگو 7 : سلام مبارکه به سلامتی میشه تاریخ قرارداد و فاکتور و مدل و رنگش رو بفرمایید؟ ممنون
بهمن ماه : دوستان به هیچ وجه ساینا دوگانه افزایش قیمت نمیخوره. چندبار زنگ زدم پشتیبانی گفتن که افزایش نداره
S5-Tehran : تماس گرفتم ایرانخودرو، گفتن S5 احتمالا تیرماه فاکتور بشه. موعد تحویل 23 بهمن هستم.
خبر خوب : سلام دوستان عزیز پس از مدتها یک خبر خوب بدم امروز برای من پیامک تخلف رانندگی سرعت غیر مجاز از محور بم ماهان ثبت شده است که معنای آن این است که تیگو7 مجوز خروج گرفته است و در حال عزیمت به تهران می باشد . خدایی کار به کجا رسیده که بابت جریمه شدن خودرو ی که هنوز تحویل نشده خوشحالی می کنم .
منتظر تحویل 😊 : سلام دوستان من امروز فاکتور شدم واریزی6 اردیبهشت تبدیل تک سوز
401 : آفرین سامی جون معلومه خیلی فرقشون رو میفهمی
Fownix Fx : دوستان موعد تحویل 45 روزه، پرداخت نقدی ما 12 اسفند و 14 اسفند تایید قرارداد بوده. خودرو 1 ماه هست تخصیص شده. ولی هنوز در مرحله پیش فاکتور مانده. به هیچ عنوان امکان برقراری تماس با شرکت نیست. اگر دوستان مورد مشابه هستن و اگر کسی از روند فاکتور شدن فونیکس fx اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنید.
علی : سلام دوستان، کسی خبر داره فاکتوره فروش فوقالعاده اسفند تموم شده یانه؟ ما فوقالعاده های اردیبهشت از کی فاکتور میشیم؟!..
ساینا دی ماه : سلام تکمیل وجه 28فروردین امروز چراغ تحویل روشن شد... انشاالله دوستان بهمن و اسفندماهی زودتر تحویل بگیرن دیگه این سایت رو باز نکنن...