خانه
قیمت خودرو
لیزینگ خودرو
اجاره خودرو
اطلاعات خودرو
سواری
شرکت های داخلی :
آسان موتور
اطلس خودرو
ایران خودرو
ایرتویا
پارس خودرو
پرشیا خودرو
دیارخودرو
رامک خودرو
سایپا
ستاره ایران
کرمان خودرو
کرمان موتور
گروه بهمن
مدیران خودرو
شرکت های بیشتر
شرکت های خارجی :
ام جی
آئودی
بی ام و
پژو
تویوتا
دوج
رنو
شورولت
کیا
لکسوس
لیفان
مرسدس بنز
نیسان
هیوندای
شرکت های بیشتر
کامیون
آریا دیزل
آمیکو
ایران خودرو دیزل
بهمن دیزل
خودرو کویر (BMC)
خودروسازان دیزلی آذربایجان
رایان دیزل ایران
زامیاد
سایپا دیزل
سپهر دیزل کاوه (Hyundai)
کاریزان خودرو(KAVIAN)
ماموت دیزل
CAT
اسکانیا
ایویکو
بنز
داف
رنو
مان
ولوو
یو دی
وانت
ایران خودرو
ایرتویا
بهمن خودرو
دیار خودرو
زامیاد
سایپا
ایسوزو
تویوتا
جی ام سی
دوج
رام
سوزوکی
شورولت
فورد
فولکس
کادیلاک
نیسان
هوندا
موتور
ایران دوچرخ
تک تاز موتور
تلاش
آپریلیا
بی ام و
دوکاتی
سوزوکی
کاوازاکی
هارلی دیویدسون
هوندا
یاماها
اتوبوس
ایران خودرو دیزل
رانیران
زامیاد
سپهر دیزل کاوه (Hyundai)
عقاب افشان
اسکانیا
بنز
فورد
مان
میتسوبیشی
هایر
آگهی خودرو
سواری
کامیون
وانت
موتور
اتوبوس
خدمات خودرو
نمایندگی مجاز
آرتاتاک موتور
آریا دیزل
آرین موتور پویا
آسان موتور
اطلس خودرو
آمیکو
ایران خودرو
ایرتویا
پارس خودرو
پرستوی آبی
پرشیا خودرو
جیلران موتور
دیار خودرو
رامک خودرو
سایپا
سایپا دیزل
ستاره ایران
کرمان خودرو
گروه بهمن
گریت وال (ولیکس)
مدیا موتور
مدیران خودرو
معین موتور
جایگاه سوخت
CNG
اخبار خودرو
لیزینگ
قیمت و لیزینگ
داخلی
مسابقات داخلی
فنآوری
سوپر ماشین
کانسپت
کلاسیک
کلیپ تبلیغاتی
موتورسیکلت
عمومی
رسمی
تیونینگ
اتومبیلرانی
مسابقه هفته
سایت
آگهی
مقالات خودرو
فنی
بررسی و مقایسه
پادکست
خودروی سنگین
موتورسیکلت
سوپر ماشین
کلاسیک
خودروهای سبز
خودروهای آینده
فنآوری
اپلیکیشن
اتومبیلرانی
عمومی
مصور
برترینها
مسیریابی
نظرات : Shahrouz
نام کاربری
تاریخ عضویت
آخرین فعالیت
تعداد نظرات
تعداد آگهی ها
انتخاب کنید.
آگهی های Shahrouz
نظرات Shahrouz
نام مقاله
متن نظر
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 12)
تفاوت عمده این دو سیستم در این است که در سیستم AWD نیرویی که به هر چرخ منتقل می شود به طور الکترونیکی تحت کنترل است. و مخصوص حرکت خودروها در جاده است (بر خلاف 4WD)
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 13)
در کل علل سوختگی واشر سر سیلندر عبارتند از: 1-تاب داشتن سرسیلندر. 2-ترکیدن سرسیلندر. 3-شل بودن پیچهای سرسیلندر. 4-گرم کردن بیش از اندازه موتور. 5-نامیزان بستن پیچهای آن. پس با توجه به این موارد می توان گفت ( د : همه موارد ) صحیح است
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 14)
گزینه (ب)
اسامی پاسخ دهندگان صحیح مسابقه هفته (شماره 14)
9
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 15)
توقف در روزهای زوج هفته ممنوع
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 16)
1- کاهش وزن خودرو 2- عمر بیشتر تایر 3- تعادل بیشتر در هنگام پیچ و ...
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 17)
ترکیبی از دو کلمه دستی و اتوماتیک بوده و به کلاسی از گیربکسها گفته میشود که پروسه تعویض دنده را با اهرمهای تعویض دنده در پشت غربیلک فرمان (Paddle Shiftres) و دسته دندههای مخصوص این سیستم، همچنان فرصت کم و زیاد کردن دندهها را برای راننده فراهم می کتد.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 18)
1- شرکت سازنده 2- طراحی خودرو 3- ایمنی 4- سواری خودرو 5- مصرف سوخت 6- قیمت خودرو
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 21)
عدد اول بیانگر سری اتاق و دو رقم دیگر بیانگر حجم موتور است. برای مثال: بامو 316، سری 3 و دارای حجم موتور 1600 سیسی (1.6 لیتر) است.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 22)
کمپانی فراری لوگوی این شرکت نشان خلبانان ACE ایتالیایی است. به خلبانانی که در جنگ جهانی اول 5 فروند جنگنده دشمن را منهدم کرده بودند، لقب ACE میدادند.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 25)
نحوه عملکرد بدین شکل است که با هوشمندی بالا در موقعیت تصادف، به سیستم داخل جعبه حاوی کیسه هوا دستور میدهد تا کیسه هوا را پُر کند. این دستور معمولاً یک سیگنال الکترونیکی است که پیامد آن، ایجاد یک انفجار در ژنراتور تولید گاز است و در نتیجه، گاز حاصل از این انفجار، وارد کیسه هوا میشود و آن را منبسط میکند. ژنراتور تولید گاز هم بخشی از سیستم کیسه هوا میباشد که در آن طی یک فرآیند شیمیایی، گاز نیتروژن تولید میشود و کیسه هوا را قبل از برخورد سرنشین با فرمان، داشبورد، درب، و... با فشار بالا باز میکند.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 26)
مدار کوچکی دارد که در داخل کلید خودرو جاسازی شده است. عملکرد این مدار به اینصورت است که هنگام استارت زدن خودرو، میان این مدار و ECU خودرو کدهای خاصی مبادله میشود. زمانیکه این کدها معتبر باشند، سیستم سوخترسانی خودرو فعال میشود. در غیر این صورت، سیستم سوخترسانی بهطور آنی قطع میشود و دیگر خودرو روشن نخواهد شد. به کمک این مکانیسم و وجود قفل نرمافزاری در ECU سیستم انژکتور، از روشن شدن پیشرانه خودرو جلوگیری میشود. تا زمانیکه این قفل باز نشود، استارت زدن خودرو، هیچ نتیجهای در پی نخواهد داشت.در این کلیدها، یک قطعه الکترونیکی وجود دارد که در نقش یک فرستنده عمل میکند و کد ارسال میشود. وقتی کلید در سوئیچ قرار داده میشود، این قطعه الکترونیکی در حوزه میدانمغناطیسی گیرنده کد که در خودرو نصب شدهاست، قرار میگیرد و رمز ارسالی توسط آن دریافت میشود. اگر کلیدی که رمز را ارسال میکند، متعلق به خودرو باشد و کد ارسالی با رمز موجود در گیرنده، مطابقت داشته باشد، سیستم سوخترسانی، فعال و خودرو روشن میشود.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 27)
جادههای 2+1 دارای 3 لاین میباشند و دو لاین آن دریک جهت و یک لاین آن در جهت مخالف میباشد و توسط گاردریل یا کابل از هم جدا میشوند. البته ایمنی این نوع جادهها پایینتر از 2+2ها میباشد. از سال 1990 ساخت این جادهها در کشورهای سوئد و دانمارک رواج یافت.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 28)
کارتهای دندهای، مجهز به 4 ترمز و از شتاب بیشتری برخوردار هستند، اما به دلیل وزن بیشتر، فرمانپذیری آنها در پیچها کاهش مییابد و همین امر علت خروج ناگهانی کارت از پیچ میباشد.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 29)
بزرگترین مزیت یک خودروی دو دیفرانسیل، افزایش چسبندگی و کشش اتومبیل در جادههای لغزنده است که بر روی برف، یخ و یا گل و شل، احتمال گیر کردن و از حرکت ایستادن خودرو وجود دارد
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 30)
برای پارک موازی، راننده باید به 5 نکته ساده توجه کند: او باید در کنار خودروی جلویی قرار بگیرد. فرمان خودرو را به سمت لبه پیاده رو بچرخاند و با زاویه 45 درجه در فضای خالی به سمت عقب حرکت بکند. تا جایی عقب میآید که چرخهای جلوی خود در امتداد چرخهای عقب خودروی جلویی قرار بگیرد. در عین حال باید توجه داشته باشد که بیش از اندازه به خودروی پارک شده عقبی نزدیک نشود. راننده باید فرمان خودرو را در خلاف جهت لبه پیاده رو بچرخاند تا جلوی خودرو خود در فضای مورد نظر قرار گیرد. در نهایت راننده باید آن قدر خودرو را جلو و عقب ببرد تا زمانی که فاصله خودرو از لبه پیاده رو 30 سانتیمتر شود.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 31)
اصطلاح "منومتیک" (manumatic) ترکیبی از دو کلمه دستی و اتوماتیک است و به کلاسی از گیربکسها گفته میشود که پروسه تعویض دنده را برای رانندگان بسیار راحت کرده است. گیربکسهای اتوماتیک در گذشته با استفاده از دندههای کنار فرمان و میان کنسولی، عملکرد راننده را در پروسه تعویض دنده تنها به D (حرکت)، N (خلاص)، R (عقب)و P (پارک) محدود میکردند، اما سیستمهای منومتیک با اهرمهای تعویض دنده در پشت غربیلک فرمان (Paddle Shiftres) و دسته دندههای مخصوص این سیستم، همچنان فرصت کم و زیاد کردن دندهها را برای راننده فراهم کردهاند. شرکتهای خودروسازی هرکدام نامی برای گیربکس منومتیک ابداعی خود انتخاب کردهاند، نامهایی مانند "تیپترونیک (Tiptronic)، گیرترونیک (Geartronic)، تاچترونیک (touchtronic)، اسپرتترونیک (Sporttronic) و دستیبدونکلاچ (clutchless-manual). تیپترونیک عملکردی شبیه به دندههای معمولی اتوماتیک دارد، با این تفاوت که به شما اجازه میدهد در هنگام رانندگی زودتر از سیستم اتوماتیک اقدام به تعویض دندهها کنید. با وجود این، در مدت زمانی که تعویض دنده اتوماتیک به طول میانجامد، را
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 32)
اختلاف اصلی در این نوع سوپرشارژرها صرفاً در چگونگی تزریق هوای فشرده به داخل منیفولد موتور خودرو است. در سوپرشارژرهای روتز و دوپیچی، از لبهای گیراندازنده (Meshing Lobes) برای هدایت جریان هوا به داخل موتور استفاده شده است، درحالیکه وظیفه این کار در سوپرشارژرهای سانتریفیوژی بر عهده یک پروانه (Impeller) است. اگرچه همه این سوپرشارژرها هوای فشرده تأمین میکنند، اما عملکرد و راندمان آنها با هم فرق میکند.
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 33)
غربیلکهای زیبای فرمول 1 از مواد سبکی مثل فیبرکربن، آلومینیوم، تیتانیوم، استیل، پلاستیک و لاستیک استفاده میگردد که منجر میشود تا وزن نهایی آن به کمتر از 15 کیلوگرم برسد. شرح یک غربیلک فرمول1: 1. صفحه نمایش اطلاعات فدراسیون اتومبیلرانی 2. LED های نمایشگر دور موتور 3. صفحه نمایش اطلاعات گیربکس، سرعت و غیره 4. دکمه خلاص (در پیت استاپ) 5. فعال کردن بالچه جلو 6. دکمه چند منظوره 7. بازیابی نیروی ترمز 8 و 9 . دکمههای کم و زیاد کردن منوهای مختلف 10. دکمه اطلاع رسانی ایرادات (راننده به نسبت دفعات فشردن این دکمه، ایرادات فنی را گزارش میدهد) 11. محدود کننده سرعت 12. ذخیره سازی نیرو 13. دکمه برقراری ارتباط رادیویی با مهندس تیم 14. توقف در پیت استاپ 15. کنترل کلاچ 16. هماهنگی با مارشال 17. تنظیم دیفرانسیل 18. حالت اولیه تنظیمات دیفرانسیل 19. تنظیم دیفرانسیل 20. کروزکنترل 21. انتخاب حالات بالچهها، دور موتور و غیره 22. تنظیم تایرها 23. تنضیمات اولیه بالچه جلو 24. تنظیمات پدال 25. مخلوط سوخت 26. پدالهای پشت فرما ...
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 37)
۱- گیرپاژ کردن یاتاقان ها در اثر نرسیدن روغن به انها ۲- استفاده زیاد از دنده معکوس در سرعتهای زیاد ۳- رعایت نکردن لقی مجاز موقع بستن یاتا قانها یا سفت بسته شدن یا تاقانها ۴- تراش بیش از حد یاتاقانها هنگام تعمیر
مسابقه هفتگی با جوایز نقدی! (شماره 39)
کیا اسپورتیج 2013