جزئیات ثبت تخلف پلاک‌‌ غیربومی در محدودیت‌های کرونایی

 

 جزئیات ثبت تخلف پلاک‌‌ غیربومی در محدودیت‌های کرونایی

 
مدیر مرکز مدیریت راه‌ها گفت: در حال حاضر وضعیت لحظه‌ای جاده‌ها از طریق 1974 دستگاه سامانه هوشمند ثبت تخلف سرعت، ۲۵۰۰ دستگاه تردد شمار و ۸۶۰ دستگاه دوربین نظارت تصویری در محورهای مواصلاتی کشور، رصد می‌شود.
 
علی‌اکبر آشوری در گفت‌‌وگو با فارس، درباره آخرین وضعیت دوربین‌های نظارت تصویری، ترددشمارها و دوربین‌های ثبت تخلف سرعت در جاده‌ها و تأثیر آنها در کاهش سوانح رانندگی، اظهار داشت: اجرای سامانه‌های هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور و سرعت از اقدامات خوبی بود که در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اجرا شد.
 
مدیر مرکز مدیریت راه‌ها افزود: سال 94 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قرارداد نصب 1879 سامانه ثبت تخلف سرعت را منعقد کرد تا در محورهای شریانی کشور نصب و فعال شود.
 
وی افزود: البته در گذشته سامانه‌های قدیمی و دوربین‌هایی بابت ثبت تخلف سرعت در جاده‌ها نصب بود اما امروز، سامانه فعال با آخرین اطلاعات هوشمند ‌‌در جاده‌ها در اختیار داریم.
 
* 1974 سامانه ثبت تخلف سرعت در 36 هزار کیلومتر جاده‌‌ فعال است‌
 
مدیر مرکز مدیریت راه‌ها با بیان اینکه در حال حاضر‌ 1974 سامانه ثبت تخلف سرعت در جاده‌ها فعال است، افزود: همه این سامانه‌ها قابلیت ثبت تخلف سرعت لحظه‌ای را دارد ضمن آنکه 1021 سامانه قابلیت احصای سرعت متوسط را دارد یعنی اینگونه نیست که راننده‌ای با سرعت بالا تردد کند و در نزدیکی این دوربین‌ها از سرعت خود بکاهد و دو‌باره با سرعت غیرمجاز رانندگی کند، این دوربین‌‌ها فاصله زمانی متوسط بین دو دوربین را ثبت می‌کنند و اگر از‌ زمانی که در نظر گرفته شده، کمتر بود، ثبت تخلف سرعت برای آن پلاک انجام می‌شود.
 
وی اظهار داشت: در حال حاضر در 36 هزار کیلومتر از محورهای شریانی کشور دوربین ثبت تخلف سرعت داریم.
 
* ثبت بیش از‌ 8.3 میلیون ‌تخلف رانندگی توسط دوربین‌های هوشمند
 
آشوری افزود: طبق اطلاعات این سامانه‌ها تاکنون بیش از 2 میلیارد و 550 میلیون پلاک‌خوانی توسط این سامانه‌ها ثبت شده است، البته ممکن است این پلاک‌ها تکراری هم باشند و یک خودرو چندین بار از یک مسیر عبور کند و یا آنکه پلاک یک خودرو توسط چند سامانه ثبت شود.
 
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از‌ 8 میلیون و 340 هزار تخلف توسط این سامانه‌ها احصا شده است و با توجه به سرویس مکانیزه و ارتباطی که با پلیس راه داریم این تخلفات بابت جریمه به سرورهای پلیس ارسال شده است.
 
آشوری توضیح داد: اطلاعات تخلفات که در سامانه ثبت سرعت ثبت می‌شود به اجرائیات پلیس داده می‌شود و در سامانه اجرائیات پلیس مشخصات پلاک با بانک اطلاعات خودروها که شناسایی شده‌اند تطابق داده می‌شود و جریمه صادر می‌شود.
 
* تأثیر دوربین‌های هوشمند در کاهش سوانح رانندگی
 
مدیر مرکز مدیریت راه‌ها در پاسخ به این سؤال که این دوربین‌ها و سامانه‌های هوشمند چه میزان در کاهش تصادفات رانندگی مؤثر است؟ تأکید کرد: ثبت این تخلفات و برخورد با متخلفان در حوزه رانندگی، قطعا در مقوله کاهش تصادفات نقش بسزایی دارد اما تنها عامل کاهش سوانح رانندگی نیست ولی به هر حال دوربین هم یک متغیر بابت کاهش سوانح رانندگی است.
 
وی گفت: عوامل و متغیرهای زیادی در بروز سوانح رانندگی مؤثر است که در این باره می‌توان به خودرو، جاده، رفتار راننده، شرایط جوی، حضور پلیس، عملکرد اورژانس و هلال‌احمر اشاره کرد.
 
آشوری تأکید کرد: قطعا هر چه کارآیی و عملکرد سامانه ثبت تخلفات در سطح جاده های کشور توسعه یابد به عنوان متغیرهایی خواهد بود که در کاهش سوانح رانندگی مؤثر است.
 
* مناقصه نصب 2 هزار سامانه جدید هوشمند ثبت تخلف سرعت
 
مدیر مرکز مدیریت راه‌ها در پاسخ به این سوال که در پاسخ به این سؤال که برنامه‌ای برای توسعه سامانه‌های ثبت تخلفات دارید؟ بیان کرد: در قرارداد جدید که در حال طی کردن مراحل تشریفاتی قانونی آن هستیم 2 هزار سامانه جدید به مناقصه می‌رود و سرمایه‌گذار جذب می‌شود.
 
وی  گفت:‌ در این باره اسناد قرارداد جدید را فراهم کردیم و به مناقصه گذاشته‌ایم و در حال شناسایی پیمانکاران حرفه‌ای هستیم.
 
* فعالیت 2500 دستگاه تردد شمار در جاده‌ها
 
مدیر مرکز مدیریت راه‌ها افزود: سامانه دیگری هم در سطح جاده‌های کشور داریم که در نظارت بر تردد و کنترل، به پلیس راه و سازمان راهداری کمک می‌کند در این چارچوب 2500 سامانه ترددشمار در سطح جاده‌های کشور داریم که تردد خودروها را رصد می‌کنند.
 
آشوری گفت: ارائه گزارشات به ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر افزایش یا کاهش ترددها، بر مبنای عملکرد همین   ترددشمارها  است‌.
 
وی افزود: در حال حاضر 2500 سامانه ترددشمار شبکه جاده‌ای کشور را کاملاً پوشش داده است و در بزرگراه‌ها، آزادراه‌ها و راه‌های اصلی فعال است.
 
* رصد تردد خودرو در جاده‌ها‌ به تفکیک 5 مدل
 
مدیر مرکز مدیریت راه‌ها درباره عملکرد ترددشمارها اظهار کرد: ترددشمارها در کف جاده‌ها به سنسورهای حلقه‌های مغناطیسی وصل است که بر اساس این سنسورها طول خودرو در 5 مدل مشخص و خودرو شناسایی می‌شود و پس از آن آمار تردد خودروها به تفکیک در 5 مدل اعلام می‌شود.
 
* رصد وضعیت جاده‌ها از طریق 860 دستگاه دوربین نظارت تصویری
 
آشوری افزود: غیر از دوربین‌های ثبت تخلف سرعت، در حال حاضر 860 سامانه دوربین نظارت تصویری هم داریم که وضعیت تردد و شبکه راه‌ها را به صورت زنده در اختیار سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قرار می‌دهد و ما این دیتاها و اطلاعات را در اختیار پلیس و دستگاه‌های امدادی قرار می‌دهیم.
 
مدیر مرکز مدیریت راه‌ها افزود: عکس لحظه‌ای جاده‌ها و تصاویر این دوربین‌ها از طریق اپلیکیشن‌های موبایلی 141 برای عموم مردم قابل دسترسی است تا برای مدیریت سفر استفاده کنند و این موضوع هم در کاهش تصادفات بسیار مؤثر است.
 
آشوری گفت: دوربین‌های نظارت تصویری در نقاط پرترافیک، گردنه‌های برف‌گیر و نقاط پر حادثه جاده‌ها نصب شده است و پوشش قابل قبولی را در این حوزه داریم.
 
* ثبت پلاک‌های غیربومی با سامانه ثبت تخلف در محدودیت‌‌های کرونایی‌ 
 
وی در پاسخ به این سؤال که در محدودیت‌هایِ کروناییِ تردد به استان‌ها‌ با وضعیت قرمز و نارنجی چه همکاری با ستاد ملی مقابله با کرونا و پلیس راهور دارید؟ اظهار کرد: ‌در بحث محدودیت‌های کرونایی، همکاری دقیقی با پلیس راهور و ستاد ملی مقابله با کرونا داریم، ‌سامانه‌های ثبت تخلف انتخاب شده‌اند و برای اعمال قانون در شناسایی خودروهای بومی و غیربومی عمل می‌کنند و دیتاها با ثبت پلاک‌ها برای صدور جریمه و اعمال قانون به پلیس ارجاع می‌شود.
 
* کاهش 24 درصدی تصادفات رانندگی‌
 
آشوری درباره آمار سوانح رانندگی اظهار داشت‌: بر اساس آمار تصادفات دفتر ایمنی و ترافیک، در 10 ماهه سال جاری کل تصادفات نسبت به مدت مشابه سال قبل‌ 24 درصد کاهش یافته است؛ همچنین تصادفات خسارتی 30 درصد کاهش و تصادفات فوتی 12.6 درصد کاهش داشته است و به هر حال قطعا عملکرد این دوربین‌ها در کاهش سوانح رانندگی مؤثر بوده است.
 
* کاهشی 6.3 درصدی تخلفات سرعت در 5 سال اخیر 
 
مدیر مرکز مدیریت راه‌ها بیان کرد: بر اساس مطالعاتی که انجام شده است تخلفات سرعت در 5 سال اخیر روند کاهشی 6.3 درصدی داشته است، البته تحلیل تصادفات و علل بروز تصادف در حوزه دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای انجام می‌شود.

منبع

iranjib

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , ثبت تخلف پلاک






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات

0 نظر

1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
پارسا. 58 نظر
7Mosi 20 نظر
آخرین نظرات اخبار و مقالات
نادیا : سلام دوستان برای من تارا موعد تحویل ۳۰اسفند امروز پلاک زده شد
نرگس : سلام داداش مال ما از اسفند تا حالا داره میچرخه بسکه چرخید سرگیجه گرفتیم 😒
اکبر رینگ : آقای احمدی من هم امروز با 096550 تماس گرفتم و گفت تا 6 بهمن فاکتور شده و حرف شما رو به اپراتور گفتم اینکه 6 بهمن آخرین فرصت بهمنی ها بوده و پرسیدم مگه بهمنی باقی مونده؟ گفت معیار نوبت فاکتور تایید احراز سکونته و تاریخ واریزی مهم نیست و بهمنی هایی که بعد 6 بهمن احراز سکونت رو ثبت کردن باقی موندن هرچند تعدادشون کمه خودم رو هم مثال زد و گفت شما تایید احراز سکونتت 9 اسفنده و تکمیل وجه 15 اسفند مهم نیست ماشین رو باید 9 فروردین تحویل میگرفتی و از 9 فروردین رفتی تو تاخیر و سود تاخیر هم از 9 فروردین حساب می کنن.
رسول : سلام اکبر آقا (اکبر رینگ) شما برگه ی سخا رو ، روز 9 اسفند تحویل نمایندگی دادین یا 15 اسفند ؟
شاهین پلاس : سلام دوستان ، یه سوال دارم . تاریخ تایید احراز محل سکونت روزیه که آدرس محل سکونت توسط پست یا راهور در سایت سخا تایید میشه ؟ یا تاریخی که برگه سخا رو به نمایندگی تحویل میدیم ،؟
شاهین cvt : سلام من تماس گرفتم گفتن سخا تا آخر بهمن فاکتور شده(کسانی بودند که سخا دیرتر ثبت شده ) و نوبت سخا ۱ اسفند هست که به زودی فاکتور میشه
ریگی : سلام آقا مسعود ماشین شما رو بعد از چند ماه تأخیر تحویل دادند ؟؟
علیرضا ۱ : از بهمنی ها کسی هست هنوز فاکتور نشده باشه ؟؟
سهند دی : سلام دوستان من امروز زنگ زدم به پارس خودرو(02148913595) ، گفتم داخل قرارداد ذکر شده 16 درصد سود مشارکت ، چرا لحاظ نشده .میگه طبق قانون چون ما به شما ماشین ارزون دادیم سود نمیدیم، و قانون هم مقدمه بر قرارداد😐 تهشم گفت قرار نیست سود مشارکتی بدن به کسی ، مگر اینکه بازرسی ورود پیدا کنه که بعید میدونم. تو چه مملکتی داریم زندگی میکنیم ما😐
تارا v4 اتومات تیتانیم تحویل اسفند : سلام اگر تحویل تیر ماه هستین با توجه به شرایط فعلی احتمالا تا مهر ماه تو همین مرحله میمونید من تحویل اسفند هستم هنوز فاکتور نشدم.
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
باور : داداش شما راست میگی ولی موضوع اینکه یه عده اینجا نمیخوان باور کنن نه افزایش قیمت شدید رو نه موتور جدید رانا که شده 1800 بزار تو نادونی خودشون بمونن و بسوززن
فیروز : برادر مردم دارن راست میگن افزایش قیمت شدیدی تو راهه خیلی حدود 40 درصد
جلال فری : دوست من موتور رانا شده 1800 همه جا اطلاعیه داده تو کدال و کاستومر
ساشا : دوست من موتور های رانا همه شده 1800 زنگ بزن خراسان بپرس باور نداری همه واشر سوز شده موتور ها
محمد : امروز تحویل گرفتم
ایکس33 : به والله 134تومن اومده براایکس33اتومات برام ک پرداخت کنم تازه قیمت قطعی بودم
زینب : وای خدا از دهنت بشنوه زود تحویل بدن بدون‌ماشین موندم خیلی سختمه
امیر اسدی : سلام با اینگه تولیدی دارم هم پول نقد سختمه هم دادن چک ولی بنظرم راهی دیگه نیست باید انجام بدیم
امیر.دنا اپشنال : سلام دوستان دنا اتومات فوق العاده تکمیل وجه 15 اسفند تحویل 14 خرداد 24 اردیبهشت فاکتور و امروز پلاک شد رنگم سفید
خرزوخان سایپا : مگه میشه باز پول بخان؟؟؟ من فروش فوری هستم و مول کامل رییخام ینی چی مدیران خودرویی که پولش کامل گرفته باز افزایشش که داده باید ازشون بگیره و پیامک داده برای مابه تفاوت مسخره بازیه مگه؟؟؟