معرفی پرچمداران شرکت‌های داخلی؛ خودروهای برتر کدامند؟

 

معرفی پرچمداران شرکت‌های داخلی؛ خودروهای برتر کدامند؟

 

در این مقاله به معرفی پرچمداران شرکت های داخلی خودروساز می‌پردازیم و مهم‌ترین خودروهای شرکت‌هایی از جمله ایران خودرو، سایپا، کرمان موتور و مدیران خودرو را بررسی می‌کنیم.


شرکت‌های خودروسازی هر ساله تعدادی محصول جدید به بازار معرفی می‌کنند تا بتوانند مشتریان بیشتری جذب کرده و محبوبیت خود را در بازار افزایش دهند و از این راه به سود بیشتری دست یابند. گاهی اوقات مدل‌های فیس‌لیفت از خودروهای قدیمی عرضه می‌شود و گاهی نیز شاهد حضور خودروهایی کاملا جدید و با ویژگی‌های رقابتی هستیم که از آن‌ها با نام خودروی پرچم دار یاد می‌شود. در این مقاله قصد داریم به معرفی پرچمداران شرکت های داخلی خودروسازی بپردازیم.

خودروی پرچم دار چیست؟

شاید تا به حال شنیده باشید که شرکت‌های خودروسازی در تبلیغات خود از مدل‌های پرچم‌دار صحبت می‌کنند. اما خودروی پرچم دار چیست و چه تفاوتی با مدل‌های دیگر ساخت همان شرکت دارد؟ یک مدل پرچم‌دار در مفهوم خودرویی، بهترین، بزرگترین و مهم‌ترین مدل در خط تولید یک شرکت به شمار می‌رود که برای به نمایش گذاشتن بهترین کاری که آن خودروساز می‌تواند انجام دهد، طراحی شده است. آنها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که اوج هنر مهندسی یک شرکت را نشان می‌دهند و در حقیقت تبلیغ متحرکی برای همه مدل‌های دیگر در این محدوده هستند.

 

معرفی پرچمداران شرکت های داخلی

در ایران شرکت‌های خودروسازی و واردکنندگان و مونتاژکنندگان هر سال محصولات جدیدی را به بازار عرضه می‌کنند. در میان این محصولات، برخی خودروها از بقیه بالاتر و بهتر هستند که به عنوان خودروی پرچم دار شناخته می‌شوند.

در ادامه با پدال همراه باشید تا به معرفی پرچمداران شرکت های داخلی خودروساز بپردازیم. دقت داشته باشید که برای پرهیز از زیاده‌گویی و طولانی شدن مقاله، تنها به معرفی، مشخصات فنی و امکانات و آپشن‌های هر خودروی پرچم دار در بازار ایران می‌پردازیم.

 

شاهین

سازنده: سایپا

معرفی پرچمداران شرکت های داخلی سایپا شاهین

شاهین جدیدترین محصول سایپا است و طراحی ظاهری زیباتری نسبت به سایر محصولات این خودروساز داخلی دارد. با این حال، همان پیشرانه‌ای که در تیبا، ساینا و کوییک استفاده شده بود، زیر کاپوت شاهین هم قرار گرفته است و یکی از ایرادهای این خودروی جدید به شمار می‌آید. شاهین سایپا خودرویی است با پیشرانه M15 تیبا که با سامانه پرخوران توربوشارژ، آن را مجهز کرده‌اند. این خودرو از دل پیشرانه‌ای هشت‌ سوپاپ که حجمی ۱٫۵ لیتری دارد، توانی برابر با ۱۱۰ اسب بخار تولید می‌کند. ضمن اینکه گشتاور مطلوب آن هم ۱۷۸ نیوتن‌متر است.

شاهین با جعبه دنده ۵ سرعته دستی و اتومات به مشتریان عرضه شده است. انتظار می‌رود که شاهین اتومات موتور ۱۶ سوپاپه و قوی‌تری داشته باشد. سایپا شتاب ۰ تا ۱۰۰ شاهین را اعلام نکرده، اما بعضی تست‌های شخصی ۱۳ ثانیه را برای این سدان جمع‌وجور شهری ثبت کرده‌اند. بیشینه سرعت شاهین ۱۹۰ کیلومتر برساعت و مصرف سوخت آن حدود ۷/۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر و دارای وزن ۱۲۷۸ کیلوگرم است.

از جمله امکانات و آپشن‌های رفاهی خودروی سایپا شاهین می‌توان به کیسه هوا برای راننده و سرنشین جلو، کیسه هوای پرده‌ای، سیستم صوتی مجهز به نمایشگر هفت‌ اینچی، سیستم استارت و ورود بدون کلید، دکمه‌های کنترلی روی فرمان، سانروف، کروز کنترل، استارت دکمه‌ای، سیستم کنترل باد چرخ‌ها، فرمان برقی، سیستم روشنایی در روز، حسگر و دوربین دنده‌ عقب، تهویه اتوماتیک، نورپردازی کابین، حسگر باران، کنترل پایداری و صندلی برقی جلو اشاره کرد.

 

 

تارا

سازنده: ایران خودرو

معرفی پرچمداران شرکت های داخلی تارا ایران خودرو

ایران خودرو K132 که اکنون با نام تارا شناخته می‌شود، یکی از محصولات جدید این شرکت است که به گفته مدیران، یک خودرو ملی به شمار می‌رود. مشخصات فنی خودرو تارا، برای خودرویی در این کلاس مناسب محسوب می‌شود. تارا فیس لیفت پژو ۳۰۱ است و روی پلتفرم IKPI تولید شده که ایرانی‌ها طبق پلتفرم FP1 پژو سیتروئن طراحی کرده‌اند. از این رو مشخصات فنی این خودرو با همتای فرانسوی خود نسبتا یکسان است. سدان جدید شرکت ایران خودرو از پیشرانه‌ی TUSP با حجم ۱/۶ لیتر بهره می‌برد که توانی معادل ۱۱۳ اسب بخار و گشتاور ۱۴۴ نیوتن‌متر ارائه می‌دهد.

با استفاده از این موتور، شما می‌توانید با حداکثر سرعت ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت رانندگی کنید. تارا اتوماتیک، برای پیمودن هر ۱۰۰ کیلومتر تقریبا ۷ لیتر بنزین نیاز دارد. استاندارد آلودگی تارا اتومات، استاندارد یورو ۵ است. نیروی تولیدی تارا دنده‌ای توسط گیربکس دستی ۵ سرعته و تارا اتومات با گیربکس ۶ سرعته اتومات به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. بنابر اطلاعات منتشر شده توسط ایران خودرو، شتاب صفر تا صد تارا دستی ۱۲/۵ ثانیه بوده و در ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت به حداکثر سرعت می‌رسد.

از جمله برخی آپشن‌های این خودرو می‌توان به مواردی نظیر آینه‌های جانبی برقی گرمکن‌دار، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، سانروف برقی، ۴ ایربگ، تنظیم برقی صندلی راننده و سرنشین، حسگر باران، دوربین دید عقب، ورود و استارت بدون کلید، چراغ‌های جلو اتوماتیک، کروز کنترل، ترمز چهار چرخ دیسکی مجهز به سیستم‌های کمکی ABS، EBD، TCS، HSA، ESC و HBA، فرمان برقی همراه با کلیدهای کنترلی، آنتن سقفی فعال، سیستم مالتی‌مدیا با ۴ اسپیکر، شیشه‌های برقی، چراغ روشنایی در روز، مه‌شکن‌های جلو و عقب، قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو از داخل، چراغ خوش‌آمدگویی و مشایعت، سیستم پایش فشار لاستیک‌ها اشاره کرد.

در نسخه اتوماتیک گزینه‌های تکمیلی زیادی مانند حسگر نور، رینگ‌‌های ۱۶ اینچی آلومینیومی به جای رینگ ۱۵ اینچی فولادی (نسخه دستی)، شیشه دودی، ایربگ‌های جانبی، روکش‌های چرمی، زیر آرنجی جلو، فرمان و دسته دنده‌ها با روکش چرم، به فهرست آپشن‌های نسخه پایه اضافه شده تا اتاق تارا کمبودی از نظر سطح آپشن نداشته باشد.

 

فونیکس تیگو ۸ پرو

عرضه‌کننده: مدیران خودرو

فونیکس تیگو 8 پرو

تاکنون بزرگترین محصول مدیران خودرو، تیگو ۷ به شمار می‌رفت که به عنوان یک کراس‌اور در ابعاد هیوندای توسان تعریف شده بود؛ اما حالا فونیکس تیگو ۸ به عنوان کراس‌اوری در ابعاد هیوندای سانتافه و کیا سورنتو راهی میدان شده و در میان خودروهای صفر کیلومتر نیز خودرویی در کلاس و اندازه فیدلیتی بهمن خودرو محسوب می‌شود. تیگو ۸ پرو در گام نخست با موتوری ۱/۶ لیتری با قدرت ۱۹۷ اسب بخار و گشتاور ۲۹۰ نیوتن‌‌متر راهی بازار ایران شده که به فناوری تزریق مستقیم سوخت مجهز است و اولین موتور مدیران خودرو با این تکنولوژی پیشرفته محسوب می‌شود که به بنزین باکیفیت نیز نیاز دارد.

گیربکس ۶ سرعته دوکلاچه با ساختار تر نیز وظیفه انتقال نیرو به چرخ‌های جلو را برعهده دارد و این درحالی است که تیگو ۷ به گیربکس دوکلاچه خشک مجهز بود. همچنین در نسخه‌ی فعلی از انتقال قدرت به چرخ‌های عقب خبری نیست و با یک خودرو دیفرانسیل جلو مواجه هستیم، اما در پلتفرم تیگو، امکان انتقال نیرو به چرخ‌های عقب دیده شده است.

شتاب صفر تا صد ۸/۹ ثانیه (حدود ۹/۵ ثانیه در شرایط تست)‌ برای تیگو ۸ پرو اعلام شده‌ است که رقمی چشم‌گیر برای یک کراس‌اور خانوادگی محسوب می‌شود. خودروهایی مانند فیدلیتی براساس آزمایش‌های صورت گرفته شتابی در محدوده ۱۲ ثانیه ارائه می‌دهند و از این حیث اختلاف قدرت ۱۹۷ اسب بخاری تیگو ۸ پرو در مقایسه با قدرت سایر رقبا کاملا محسوس به نظر می‌رسد. حداکثر سرعت چری تیگو ۸ پرو به حوالی ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و میانگین مصرف سوخت آن هم در شهر و جاده به طور متوسط حدود ۷/۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است.

از جمله مهمترین امکاناتی که مدیران خودرو در تیگو ۸ پرو گنجانده است، می‌توان به انواع رادارهای هشدار نقاط کور، هشدار تصادف از پشت سر، رادار تغییر خط حرکت، رادار انحراف از مسیر، حسگرهای پارک جلو و عقب، تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه، سانروف پانورامیک، نمایشگرهای دیجیتال دوگانه ۱۲/۳ اینچی، دوربین ۳۶۰ درجه، دوربین عقب و جانبی، ورود و استارت بدون کلید، روکش صندلی‌های چرمی، صندلی‌های جلو با تنظیمات برقی و حافظه، نویگیشن، آینه‌های جانبی تاشو برقی، در صندوق عقب برقی، کروز کنترل هوشمند، گرمکن صندلی‌های جلو، ۶ کیسه هوا، سیستم کنترل کشش و کنترل پایداری، سیستم‌های کنترل شروع حرکت در سربالایی، سامانه کنترل سرعت در سراشیبی و ترمز خودکار اضطراری اشاره کرد.

 

 

 

KMC K7

عرضه‌کننده: کرمان موتور

کی ام سی K7

جک Jiayue X7 یا همان KMC K7 کرمان موتور دارای بدنه‌ای نسبتا مدرن است؛ این کراس‌اور چینی به گونه‌ای طراحی شده که شکل و چینش چراغ‌های آن شاسی‌بلندهایی مانند جیپ چروکی و هیوندای سانتافه را در ذهن تداعی می‌کند.

نیروی مورد نیاز کی‌ام‌سی K7 را یک موتور ۱/۵ لیتری توربوشارژ با حداکثر قدرت ۱۷۱ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۲۵۱ نیوتن‌متر تامین می‌کند. همچنین گیربکس ۶ سرعته دوکلاچه خودکار نیروی پیشرانه را به چرخ‌های جلو انتقال می‌دهد. این کراس‌اور مصرف سوختی برابر با ۸ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر دارد. ناگفته نماند که شتاب صفر تا صد این خودرو کمتر از ۱۱ ثانیه (رسمی) و ۱۳ ثانیه (شرایط تست) بوده و حداکثر سرعت آن نیز برابر با ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت است. از جمله سایر مشخصات این کراس‌اور حدودا ۱۷۰۰ کیلوگرمی می‌توان به استاندارد آلایندگی یورو ۵، سیستم تعلیق جلو مک فرسون و سیستم تعلیق عقب چند میله‌ای مستقل اشاره کرد.

از جمله امکانات ایمنی و رفاهی KMC K7 کرمان موتور می‌توان به ۴ کیسه هوا، ترمز پارک برقی، ترمز ضدقفل ABS و کمکی EBD، کنترل لغزش (ESP) و سیستم کنترل حرکت خودرو در شیب، حسگر نور، سانروف پانوراما، ترمز پارک برقی، استارت دکمه‌ای، کروز کنترل، جلوداشبورد دیجیتال، برف‌پاک‌کن خودکار، جک هیدرولیک درب موتور، درِ صندوق عقب برقی، تریم داخلی چرمی، گرمکن و سردکن صندلی‌های جلو، گرم‌کن آینه‌ بغل، تهویه مطبوع اتوماتیک با تنظیمات دوگانه و دریچه تهویه عقب، فرمان برقی با قابلیت تنظیم میزان حساسیت و دکمه‌های کنترل، صندلی برقی راننده، نمایشگر لمسی ۱۲/۳ اینچی سیستم مالتی‌مدیا، ناوبری ماهواره‌ای، چراغ‌های دیلایت، سامانه ایگل آی، دوربین ۳۶۰ درجه و… اشاره کرد.

 

 

دیگنیتی پرایم

عرضه‌کننده: گروه بهمن

معرفی پرچمداران شرکت‌های داخلی؛ خودروهای برتر کدامند؟

دیگنیتی پرایم جدیدترین کراس‌اور چینی بازار ایران محسوب می‌شود. دیگنیتی پرایم در واقع نسخه ایرانی خودرو دانگ فنگ ix۵ است. بهمن دیگنیتی پرایم یک کراس‌اور سایز متوسط بوده که در نسخه تک دیفرانسیل به بازار عرضه خواهد شد. این خودرو در بازارهای هدف در چند سطح مختلف از لحاظ امکانات روانه بازار می‌شود. دیگنیتی پرایم با برخورداری از سبک طراحی کوپه مانند و همچنین امکانات مختلف به عنوان یک کراس‌اور لوکس چینی نیز شناخته می‌شود، اما این خودرو برای بازار ایران به دلیل داخلی‌سازی، تطبیق و قیمت نهایی با تغییرات متعدی همراه شده و اکنون در ردیف یک کراس‌اور نیمه لوکس مونتاژی قرار می‌گیرد.

دیگنیتی پرایم گروه بهمن از پیشرانه‌ی ۱/۵ لیتری توربوشارژر بهره می‌برد که می‌تواند قدرتی برابر با ۱۴۸ اسب بخار و گشتاور ۲۲۰ نیوتن‌متر را تولید کند. این پیشرانه که با نام SFG15T شناخته می‌شود را می‌توان یکی از معروف‌ترین پیشرانه‌های گروه DFM یا دانگ فنگ موتور دانست. حداکثر گشتاور این خودرو در دور موتور ۱۸۰۰ ارائه می‌شود. از سایر ویژگی‌های این پیشرانه می‌توان به مصرف سوخت مناسب، بالانسر قوی، تطبیق‌پذیری مناسب و استهلاک منطقی اشاره کرد. چنین ویژگی‌هایی این پیشرانه را به یکی از موتورهای مناسب صنعت خودرو چین در کلاس اقتصادی تبدیل کرده است.

برخی از نسخه‌های ix۵ به موتور HD۱۵ مجهز شده‌اند. این پیشرانه از نوع ۱/۵ لیتری توربوشارژ بوده و قدرتی برابر با ۱۸۰ اسب بخار و گشتاور ۲۷۰ نیوتن‌متر ارائه می‌دهد. حداکثر گشتاور این پیشرانه در دور موتور ۱۵۰۰ در دسترس است. پیشرانه HD15 نسبت به SFG15T از مصرف سوخت کمتری بهره می‌برد و چالاکی بهتری را برای این کراس‌‌اور چینی به همراه دارد. البته هر دو پیشرانه دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵ هستند.

پیشرانه ۱۴۸ اسب بخاری دیگنیتی پرایم بر اساس شرایط ایران و سوخت رایج کشور برنامه‌ریزی شده است. گروه DFM نیز مصرف سوخت بهینه این خودرو را به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ۵/۴ لیتر اعلام کرد که در شرایط معمولی مصرف سوخت آن به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷/۵ لیتر خواهد بود. ناگفته نماند میزان مصرف سوخت بر پایه سرعت ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر و در شرایط ایده‌آل رانندگی محاسبه شده است و با یک دور ترکیبی رانندگی متفاوت خواهد بود.

گیربکس CVT قدرت تولیدی پیشرانه را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. این گیربکس اتوماتیک به عنوان نسل سوم گیربکس‌های CVT محسوب می‌شود و محصولات جدید گروه DFM از آن بهره می‌برند. این گیربکس‌ها نسبت به نسل قبلی از سرعت عمل بیشتری برخوردار بوده و صدای کمتری را نیز به همراه دارند. جرم این گیربکس‌ها نیز نسبت به نسل قبلی کاهش پیدا کرده و در حالت اسپرت، L و تیپ ترونیک مصنوعی عملکرد بهتری را ارائه می‌دهند. هرچند این گیربکس‌ها هیچوقت لذت رانندگی سیستم‌های انتقال قدرت AT و DCT را برای راننده به همراه نخواهند داشت و در واقع در شتاب ثانویه توانایی بهتری را نسبت به سایر گیربکس‌های اتوماتیک ارائه خواهند داد.

در فهرست امکانات دیگنیتی پرایم شاهد برخی از قابلیت‌های نسبتا مدرن هستیم؛ از جمله امکانات ایمنی و رفاهی این خودرو می‌توان به ۴ کیسه هوا، ترمزهای ضد قفل ABS، ترمز کمکی EBA، سامانه‌های کنترل پایداری EBD ، PEPS و TCS، تریم داخلی چرمی، آینه‌های تاشو برقی، سقف پانوراما، تنظیم حالت رانندگی و حساسیت فرمان، حسگر نور و باران، رینگ آلومینیومی ۱۸ اینچی، کامپیوتر سفر، هشدار کمربند، کنترل حرکت در سراشیبی، کنترل حرکت در سربالایی، قابلیت اتصال هوشمند تلفن همراه به نمایشگر خودرو، نمایشگر لمسی، صندلی برقی راننده، محدودکننده سرعت، کروز کنترل، فرمان کمکی برقی، استارت دکمه‌ای، دوربین ۳۶۰ درجه، قفل مرکزی با کنترل از راه دور، یخ زدا شیشه جلو، در صندوق عقب برقی، روشنایی پیش‌واز و بدرقه، دوربین ثبت وقایع، تهویه اتوماتیک تک کاناله با دو پنل تنظیم، ترمز دستی الکترونیکی، ترمز پارک برقی و ۴ کیسه هوا اشاره کرد.

به زودی مدل‌های دیگنیتی پرستیژ و فیدلیتی پرستیژ با قوای محرکه قوی‌تر، نقش پرچمداری محصولات بهمن را برعهده خواهند گرفت.

 

 

بی وای دی تانگ

عرضه‌کننده: کارمانیا

معرفی پرچمداران شرکت های داخلی بی وای دی تانگ

از جنبه‌های گوناگون، بی‌وای‌دی تانگ یکی از خودروهای برتر تولید چین در سال‌های اخیر بوده است که توسط کارمانیا وارد ایران شد. نسل دوم این محصول سال ۲۰۱۸ رونمایی شد و تحسین کارشناسان را برانگیخت. مدل بنزینی شاسی‌بلند بی‌وای‌دی به موتور دو لیتری توربوشارژ با قدرت ۲۰۲ اسب‌بخار و گشتاور ۳۲۰ نیوتن‌متر مجهز است. بی‌وای‌دی تانگ با وزن خالص ۱،۹۰۰ کیلوگرم، سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر‌‌بر‌ساعت ۱۰ ثانیه و میانگین مصرف سوخت ۱۱ تا ۱۲ لیتر بنزین در صد کیلومتر دارد.

برخلاف مدل دوموتوره تمام‌برقی، تانگ بنزینی فقط با سیستم دیفرانسیل جلو تولید می‌شود. جعبه‌دنده ۶ سرعته اتوماتیک هم به‌ صورت استاندارد وجود دارد. ناگفته نماند ترمزهای عقب و جلو از نوع دیسکی خنک‌شونده هستند.

سقف پانورامیک، رینگ‌های ۲۰ اینچی آلومینیوم، فرمان برقی، گرم‌کن و سردکن صندلی راننده، تنظیمات برقی صندلی‌های جلو با سه حافظه، ترمز پارک دکمه‌ای، کروز کنترل، آینه جانبی برقی به‌ همراه گرم‌کن، نمایشگر لمسی، دوربین پارک، دوربین ۳۶۰ درجه، دوربین ضبط وقایع روبه‌روی خودرو با حافظه ۳۲ گیگابایت، تهویه مطبوع دوگانه خودکار، برف‌پاک‌کن مجهز به حسگر نور، دوربین زیر آینه بغل، سیستم صوتی با ۹ بلندگو همراه رابط بلوتوث و امکان برقراری تماس تلفنی، امکانات ظاهری و رفاهی بی‌وای‌‌دی تانگ در مدل آپشنال هستند.

دو کیسه هوا برای سرنشینان جلو و دو کیسه هوای پرده‌ای در طرفین کابین وجود دارد. سیستم حفظ خودرو در شیب (اتوهلد)، کنترل پایداری الکتریکی (EPS)، هشدار خروج از خط و رادار عقب امکانات ایمنی مهم خودروی بی‌وای‌دی تانگ هستند.

 

 

اس دبلیو ام G01F

عرضه‌کننده: سیف خودرو

معرفی پرچمداران شرکت های داخلی اس دبلیو ام G01F

کراس‌اور G01 اولین محصول تجاری حاصل از قرارداد بین برلیانس چین و SWM ایتالیا محسوب می‌شود که توسط سیف خودرو در ایران عرضه شده است. این مدل در نمای رو‌به‌رو شباهت زیادی به شاسی‌بلندهای امریکایی مثل دوج دورانگو دارد. از نمای جانبی، ارتفاع چندانی با سطح زمین فراهم نمی‌کند و البته مشخصات یک شاسی‌بلند واقعی را نمایش نمی‌دهد. در مجموع، می‌توان طراحی بدنه‌ی G01 را در سطح خودروسازی چین، مطلوب توصیف کرد؛ هرچند که فاصله‌ی زیادی تا استانداردهای خارجی و محصولات عامه‌پسند بازار جهانی دارد.

مشابه بسیاری دیگر از کراس‌اورهای چینی مثل هایما S۵ و چری تیگو ۷، خودروی G01 هم با پیشرانه‌ی ۱/۵ لیتر توربوشارژ در ایران عرضه می‌شود. این موتور، ۱۵۶ اسب‌بخار قدرت و ۲۲۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. مصرف سوخت G01 در شهر و جاده و میانگین به ترتیب ۱۰/۶ و ۶/۵ و ۷/۸ اعلام شده است. باتوجه به وزن خالص ۱۵۶۰ کیلوگرمی و جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته‌ی خودکار، حدود ۱۱/۵ تا ۱۲/۵ ثانیه طول می‌کشد تا این خودرو از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتربرساعت دست یابد. جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک، نیروی موتور را به محور محرک و دیفرانسیل روی چرخ‌های جلو انتقال می‌دهد.

ماشین‌بازها می‌دانند اگر حرف F بعد از اسم خودرو بیاید و روی بدنه آن باشد، یعنی با یک ماشین اسپرت روبه‌رو هستیم. SWM G01F مدل اسپرت کراس‌اوور چینی G01 است که چند ماه بعد از عرضه مدل معمولی در بازار ایران، به دست مشتریان رسید. اس دبیلو ام G01F فقط از نظر ظاهری با G01 تفاوت دارد، اما همین کیت بدنه اسپرت باعث شده تا با قیمت بیشتری به فروش برسد.

با وجود اینکه اس دبلیو ام G01F با کیت بدنه اسپرت به بازار عرضه می‌شود، اما از نظر مشخصات فنی هیچ تفاوتی با مدل معمولی SWM G01 سیف خودرو ندارد و همچنان از همان پیشرانه ۱/۵ لیتری توربوشارژ با قدرت ۱۵۶ اسب بخار و گشتاور ۲۲۰ نیوتن متر استفاده می‌کند. شتاب این کراس‌اوور هم چندان سنخیتی با اسپرت بودنش ندارد و ۰ تا ۱۰۰ را در ۱۲/۷ ثانیه پر می‌کند و حداکثر سرعتش هم به ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

از جمله امکانات این خودرو می‌توان به نمایشگر لمسی ۷ اینچی، پنل دیجیتال با طرح ثابت برای پشت فرمان، دوربین دید ۳۶۰ درجه، ادوات چرم مصنوعی در داشبورد و فرمان، چراغ‌های جلوی LED (نور پایین LED + نور بالای هالوژنی)، چراغ LED روشنایی روز، چراغ بدرقه، آینه‌های بیرونی با تنظیم الکتریکی و گرم‌کن، تنظیم خودکار روشنایی چراغ‌ها، برف پاک کن و یخ زدای شیشه عقب، تودوزی کرومی، نورپردازی داخلی، فرمان با روکش چرم، فرمان قابل تنظیم و مجهز به کلیدهای چند منظوره، سقف پانورامیک برقی مجهز به آفتابگیر و سیستم تشخیص مانع، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، صندلی چرمی، صندلی راننده مجهز به سیستم تنظیم برقی در ۶ جهت و مجهز به سیستم گرم کن و تهویه، صندلی سرنشین جلو با تنظیم چهار جهته دستی، سیستم ضبط اطلاعات رانندگی، سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای و دوربین پارک اشاره کرد.

 

 

 

فوتون ساوانا

عرضه‌کننده: عظیم خودرو

معرفی پرچمداران شرکت های داخلی فوتون ساوانا

شاسی‌بلند قدرتمند فوتون ساوانا، توسط عظیم خودرو در ایران عرضه می‌شود. این محصول، یکی از گران‌ترین خودروهای چینی بازار به شمار می‌رود و توانایی‌های بالایی در مسیرهای خارج جاده دارد. مهندسان فوتون، طراحی بدنه‌ی فوتون ساوانا را الهام‌گرفته از تویوتا هایلندر معرفی می‌کنند. البته، شباهت‌هایی میان ساوانا و هایلندر ۲۰۰۷ وجود دارد اما در مجموع، قیاس این دو از نظر زیبایی و پختگی در طراحی، نادرست به نظر می‌رسد.

مدل بنزینی ساوانا در ۲ نسخه عرضه خواهد شد که هر دو، مجهز به پیشرانه‌ی ۲ لیتری توربوشارژ هستند. این خودر در مدل استاندارد، قدرت ۱۹۸ اسب‌بخار در ۵۰۰۰ دور بر دقیقه و نهایت گشتاور ۳۰۰ نیوتن‌متر از ۱۷۵۰ تا ۴۵۰۰ دور بر دقیقه تولید می‌کند. ساوانا استاندارد، با جعبه‌دنده ۵ دنده‌ی دستی ساخت گت‌رگ (Getrag) آلمان عرضه می‌شود و بنا به ادعای سازنده، مصرف سوخت ۹/۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر دارد.

نسخه‌ی دیگر ساوانا با جعبه‌دنده خودکار ۶ سرعته ساعت ZF آلمان، قدرت و گشتاور بیشتری از پیشرانه می‌گیرد. این مدل، با میانگین مصرف سوخت ۱۰ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر، قدرت ۲۱۴ اسب‌بخار و گشتاور ۳۲۰ نیوتن‌متر دارد. ساوانا بنزینی، در نسخه‌های دستی و خودکار به زمانی حدود ۱۳/۵ تا ۱۴ ثانیه برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت نیاز دارد و نهایت سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت خواهد داشت.

مدل دیزلی فوتون ساوانا از پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲/۸ لیتری توربوشارژ استفاده می‌کند تا قدرت ۱۷۵ اسب‌بخار در ۳۶۰۰ دور بر دقیقه و گشتاور ۳۶۰ نیوتن‌متر از ۱۸۰۰ تا ۳۰۰۰ دور بر دقیقه داشته باشد. ساوانا دیزلی، در زمانی حدود ۱۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و با نهایت سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت، مصرف سوخت ۹ لیتر گازوئیل در ۱۰۰ کیلومتر خواهد داشت. تمامی مدل‌ها، علاوه بر دو دیفرانسیل دارای فناوری LSD یا سیستم محدودکننده‌ی لغزش هستند تا هرزگردی چرخ‌ها در سطوح مختلف، کنترل شود.

در فضای داخلی، نمایشگر لمسی ۷ اینچی همراه‌ با ناوبری ماهواره‌ای، ارتباط بلوتوث با گوشی همراه و امکان برقراری تماس تلفنی، درگاه USB و AUX، دوربین پارک، سیستم صوتی با ۴ بلندگو و ۲ توئیتر، شارژر ۱۲ ولت در جلو و عقب کابین برای تمامی نسخه‌ها قابل استفاده هستند. مدل دنده دستی استاندارد، با صندلی‌های پارچه‌ای، تهویه مطبوع دستی و استارت معمولی (با کلید) عرضه می‌شود؛ در حالی‌که مدل‌های دنده خودکار استاندارد و لاکچری، مجهز به صندلی‌های چرمی، سیستم ورود بدون کلید، تهویه خودکار، کروز کنترل و ۲ بلندگوی اضافی برای سیستم صوتی هستند. در فهرست امکانات ساوانا، گرم‌کن داخل صندلی و تنظمیات برقی برای هیچ‌کدام از صندلی‌ها، دیده نمی‌شود.

 

 

کوپا T210

عرضه‌کننده: ریگان خودرو

معرفی پرچمداران شرکت های داخلی کوپا T210

زوتی T600، قرار بود توسط سایپا عرضه شود اما هم‌اکنون توسط شرکت ریگان خودرو، فروخته می‌شود. این محصول با فیس‌لیفت و نسخه‌ی به اصطلاح کوپه هم در چین تولید می‌شود که اتفاقا توسط شرکت ریگان خودرو، رونمایی شده است. زوتی T600 کوپه، با نام کوپا T210 در ایران تبلیغ می‌شود.

مدل ارزان‌تر زوتی T600 که در ایران با نام ریگان کوپا T210 عرضه می‌شود، مجهز به پیشرانه‌ی ۱/۵ لیتر توربوشارژ است که قدرت ۱۵۶ اسب‌بخار در ۵۵۰۰ دور بر دقیقه تولید می‌کند. این مدل، نهایت گشتاور ۲۱۵ نیوتن‌متر فراهم می‌کند که به دلیل تولید از ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ دور بر دقیقه، منجر به شتاب‌گیری مناسب از دورهای پایین پیشرانه و لحظات اولیه‌ی شروع حرکت می‌شود.

کوپا T210 با جعبه‌دنده دستی ۵ سرعته، می‌تواند در زمانی حدود ۱۰ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و میانگین مصرف سوخت ۸ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر داشته باشد. نهایت سرعت این مدل، ۱۸۵ کیلومتر بر ساعت است و با جعبه‌دنده خودکار ۶ سرعته دوکلاچه نیز، تولید می‌شود.

در نمای بیرونی، رینگ‌های اسپرت آلومنیوم ۱۷ اینچ با لاستیک‌هایی به پهنای ۲۳۵ میلی‌‌متر در همه‌‌ی نسخه‌ها به‌صورت استاندارد وجود دارد. ریل باربند، اسپویلر عقب، چراغ مه‌شکن جلو و سیستم روشنایی بدرقه هم، تقریبا در تمامی مدل‌های زوتی T600 دیده می‌شود. امکاناتی نظیر سانروف پانورامیک، برف‌ پاک‌کن با حسگر باران، لامپ زنون مجهز به سیستم شست‌وشو، روشنایی خودکار، آینه‌ بغل راهنمادار فلزی مجهز به گرم‌کن داخلی با امکان تنظم برقی و جمع‌شوندگی خودکار، در مدل‌های آپشنال، قابل استفاده هستند.

در فضای داخلی کوپا T210، شیشه‌های برقی برای ۴ طرف، استارت دکمه‌ای، فیلتر تهویه مطبوع، کامپیوتر سفر، سیستم صوتی با ۴ بلندگو و صندلی‌های چرم مصنوعی، امکانات استاندارد در تمامی مدل‌ها هستند. نمایشگر لمسی اینچ، دوربین پارک، ناوبری ماهواره‌ای، امکان برقراری ارتباط تلفنی از طریق بلوتوث، درگاه USB و AUX با امکان دریافت CD فایل‌های MP۳، صندلی برقی ردیف جلو مجهز به گرم‌کن داخلی، فرمان چرم مصنوعی، آینه وسط با امکان مات‌شوندگی خودکار، سیستم صوتی قدرتمند ۶ بلندگو، تهویه مطبوع خودکار و دوگانه، آپشن‌های موجود در نسخه‌های گران‌تر هستند.

مدل فلگ‌شیپ (Flagship) ریگان کوپا T210 با امکاناتی مانند آینه‌های جانبی برقی جمع شونده با گرم‌کن و چراغ راهنما، کیسه هوای اصلی و جانبی و پرده‌ای سرنشینان جلو، باز و بسته شدن در صندوق عقب برقی به همراه حسگر پایی، برف‌پاک‌کن ژله‌ای و حسگر باران، تنظیم برقی ۸ جهت برای صندلی راننده و ۴ جهت برای سرنشین کنار راننده، تنظیمات ضد انعکاس نور آینه وسط خودکار، چراغ جلو از نوع پروژکتوری به همراه دی‌لایت زنون، چراغ‌های مشایعت تا منزل، سیستم نورپردازی داخلی، دوربین ۳۶۰ درجه، نمایشگر میدان دید عقب، رادار کنترل رانندگی بین خطوط، سقف پانورامیک برقی، حسگر پارک جلو و عقب و نقطه کور، سیستم تهویه مطبوع خودکار مجهز به یونایزر و دریچه تهویه سرنشینان عقب، سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، شارژ بی‌سیم باتری تلفن همراه، صفحه‌نمایش تمام لمسی ۱۰ اینچی با ۸ بلندگو، صندلی‌های چرمی با گرم‌کن مخصوص ردیف جلو، فرمان برقی EPS، فرمان چند منظور و تنظیم شونده چرمی با کنترل‌های روی فرمان، قابلیت خودکار بالابر شیشه ها و سیستم هوشمند CAN-BUS، کروز کنترل، نمایشگر فشار باد لاستیک، محاسبه‌گر اطلاعات سفر، GPS، ترمز دستی برقی هوشمند، اتوهلد و شارژ وایرلس در ایران عرضه می‌شود.

فهرست امکانات ایمنی کوپا T210، شرایط بسیار خوبی برای یک خودروی چینی محسوب می‌شود، اما باید توجه داشت که بعضی از این آپشن‌ها، مخصوص نسخه‌های گران‌تر هستند. در ارزان‌ترین مدل، ۲ کیسه هوا برای ردیف جلو، ایزو فیکس صندلی عقب ( نگه‌دارنده ایمنی صندلی کودک)، قفل خودکار درهای خودرو با حساسیت به سرعت، حسگر پارک عقب، دزدگیر مجهز به آلارم صوتی و سیستم ضد سرقت، ترمز ضد قفل (ABS) و تقسیم هوشمند نیروی ترمز (EBD) آپشن‌های استاندارد هستند.

مدل‌های کامل‌تر کوپا T210، به ۶ ایربگ (۴ کیسه هوا در جلو همراه ۲ کیسه هوای پرده‌ای)، ترمز کمکی (BA)، کنترل کشش (TCS)، فناوری حفظ تعادل (ESC)، سیستم حفظ خودرو در شیب (HCA)، نمایش و هشدار فشار باد لاستیک‌ها، مجهز هستند.

 

 

فردا SX6

عرضه‌کننده: فردا موتورز

معرفی پرچمداران شرکت های داخلی فردا SX6

دانگ فنگ که با برند DFM در بازار چین حضور دارد، برخی از محصولات خود را با نشان FX AUTO روانه بازار می‌کند و محصول انتخابی خودروسازی فردا یا فردا موتورز نیز ظاهرا همان مدل فنگ ژینگ S500 است که حالا با لوگوی اختصاصی خودروسازی فردا و با کد SX6 معرفی شده است.

خودروی فردا SX6 از پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۱/۵ لیتری در زیر کاپوت خود بهره می‌برد که البته به سیستم پرخوران توربوشارژ نیز مجهز شده است. به کمک این سیستم، موتور کم حجم SX6 می‌تواند حداکثر ۱۴۷ اسب بخار در ۵۵۰۰ دور بر دقیقه و حداکثر ۲۰۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. این نیرو توسط گیربکس CVT به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو ۷/۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر ترکیبی است و این میزان سوخت را با استاندارد یورو ۵ می‌سوزاند. این خودرو در زمانی حدود ۱۰ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست می‌یابد.

از نظر سطح تجهیزات رفاهی، فردا SX6 به امکاناتی نظیر دیلایت و چراغ‌های LED و اتولایت، سانروف برقی، کروز کنترل، دو کیسه هوا، مالتی‌مدیا با صفحه نمایش ۸ اینچی لمسی، تهویه اتوماتیک مجزا جلو و عقب، حسگر پارک و دوربین با خطوط راهنما، قابلیت اتصال تلفن همراه، فرمان برقی، تودوزی چرمی، صندلی تاشو ردیف سوم، سیستم کنترل کشش و پایداری مجهز است. همچنین از نظر سطح امکانات ایمنی، روی این خودرو سیستم‌های ترمز و پایداری ESP، TCS، VSC، EBD، CBC، TRC و ASR وجود دارد.

 

 

 

دایون Y5

عرضه‌کننده: ایلیا خودرو

معرفی پرچمداران شرکت های داخلی دایون Y5

تحریم‌های خارجی و ممنوعیت واردات خودرو، باعث شده تا مونتاژ و تولید ماشین‌های چینی در داخل کشور رونق بگیرد. خانواده منصوری که پیش از این سال‌ها در حوزه واردات خودرو فعالیت می‌کردند، شرکتی را با نام خودروسازی ایلیا یا ایلیا موتور راه انداخته‌اند و می‌خواهند دایون Y5 را به عنوان اولین محصول مونتاژی، روانه بازار ایران کنند. شاسی‌بلند آفرودی Y5، بعد از دایون V5، دومین ماشینی است که با آرم این شرکت چینی به دست مشتریان می‌رسد.

اگرچه دایون Y5 در ابعاد و اندازه کراس‌اوورها طراحی و تولید شده، اما به دلیل داشتن اتاق و شاسی مستقل و همین‌طور ارتفاع بلند، یک شاسی‌بلند واقعی محسوب می‌شود. موتور ۲ لیتری توربوشارژ این خودرو می‌تواند به حداکثر قدرت ۲۰۱ اسب بخار و گشتاور ۲۸۰ نیوتن‌متر برسد. جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک این خودرو، قدرت پیشرانه را به چرخ‌های محرک انتقال می‌دهد و بیشینه سرعت این خودرو به ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

برای تکمیل ویژگی‌های آفرودی، از یک دیفرانسیل ۴WD ساخت بورگ‌وارنر استفاده شده که به همراه قفل دیفرانسیل Eaton و ترمزهای ساخت بوش می‌تواند در مسیرهای سخت، راهگشا باشد. دایون Y5 به سیستم دو دیفرانسیل و چهار چرخ محرک مجهز است و می‌توان با توجه به شرایط جاده و مسیر آن را در یکی از سه حالت دو چرخ سبک (۲۲H)، چهار چرخ سبک (۴H) و چهار چرخ سنگین (۴L) قرار داد. با این مشخصات فنی، Y5 یکی از خودروهای موردعلاقه آفرودبازها خواهد شد.

البته ناگفته نماند که این شاسی‌بلند چینی کپی دیگر خودرو چینی، فودای لندفورت است که سایپا سال‌های زیادی است قصد دارد خط تولید مونتاژ آن را راه‌اندازی کند. با این تفاوت که پیشرانه لندفورت ۲/۴ لیتری و بزرگ‌تر از دایون است اما فقط ۱۳۶ اسب بخار قدرت دارد.

از جمله امکانات دایون Y5 می‌توان به کروز کنترل، کنترل ایستایی در سربالایی و کنترل سرعت در سرازیری، کنترل کشش و پایداری، حسگر عقب، حسگر فشار باد تایر، حسگر باران، ترمز ضدقفل، توزیع نیروی ترمز، اتولایت، چراغ روشنایی روز، نور بالا خودکار، مه‌شکن جلو، مه‌شکن عقب، روشنایی کابین، دکمه‌های کنترلی فرمان، نمایشگر اطلاعات و سرگرمی، بلوتوث، ناوبری، دوربین عقب، کیسه هوا، ورود بدون کلید، استارت بدون کلید، تهویه اتوماتیک، صندلی برقی راننده و سرنشین جلو، در برقی صندوق عقب، خروجی ۱۲ ولت، ایزوفیکس، آینه بغل برقی و گرم‌کن آینه بغل و سانروف اشاره کرد.

منبع

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , پرچمداران شرکت‌های داخلی






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

0 نظر

صفحه 1 از 0

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
آخرین نظرات اخبار و مقالات
ابی : آقا حمیدرضا ، خاکستری متالیک همون خاکستری تیره هستش درستش طوسی روشن یا ناردوگری هستش
سلطان : سلام دوستان عزیز خواهشا دنبال حاشیه نرید ایا کسی خداوکیلی میدونه بخشنامه بعدی شاهین برای طرح پیش فروش کی پیامکش برامون میاد ممنون میشم اگه سریع جواب بدید سپاسگزارم
Amir s3 : سلام دوستان من امروز تماس گرفتم با ۱۶۲ و اطلاع دادم گفت اگر بشه به 20:30 ارجاع مید که پخش بشه خواهشا شما هم تماس بگیرید در ضمن من چهارشنبه با شرکت تماس گرفتم خودروهای جایگزین گفتن J4 و j7 برقی هست تحویل بهمن T8وT9 تحویل اسفند X5وBx3 تحویل اردیبهشت وگفت شرایط این هفته اعلام میکنه به نمایندگی خواستم بدونید ما از دوسر ضرر هستم فقط باید پیگیر باشیم که ماشین خودمونو تحویل بدن قبل از عید اولین قدم صداوسیما و دومین قدم اعتراض جلو شرکت هست وداخل رسانه ها اعلام بشه خدایی خسته شدیم یاحق
J4 سفید اهواز : سلام ثبت نام اردیبهشت روز چهارشنبه تماس گرفتن ۵ شنبه بیاید تحویل صبح با ذوق و شوق لباس داشتیم میپوشیدم که بریم بعد از ۷ ماه ماشین تحویل بگیریم که زنگ زدن گفتم ماشین مشکل برنامه داره تا از تهران بفرستن هفته دیگه تحویل میدیم این هم از ماشین تولید ایران
خسته از کرمان موتور : من هم در ان نمایندگی ثبت نام کردم موقع ثبت نام میگفتن سر تاریخ ماشین رو تحویل میدن الان بعد از گذشت ۶ ماه هنوز از ماشین خبری نیست واقعا بی مسولیت هستن فقط میخوان پول مردم رو بگیرن بعد دیگه میگن تو دست ما نیست ۲۵ اذر هم چک اول رو برداشت میکنن اصلا کسی جواب درست حسابی هم نمیده
ثبت نام کرمان موتور اردیبهشت : آیکون سبز این بالاهست هست رای بدیدببینیم چندنفرزنگ زدن💚💚💚
ابراهیم : سلام وقت شما بخیر، از تاریخ فاکتور پیش فروشا خبر ندارید؟
ثبت نام کرمان موتور اردیبهشت : دوستان توکامت قبل‌ روایکن سبزبزنید رای بدیدببینیم چندنفرزنگ زدن به صداسیما تشکروسپاس
علی : سلام دوستان شاهین دنده ای تا تحویل چه ماهی فاکتور شده..ممنون میشم بگید
امیر : من ۱۹ آبان واریز کردم و۲۱آذر فاکتور شدم
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
سجاد : منم همین حرف شما را میزنم فاکتور شدن رو هیچ نظمی نیست
زهرا : سلام کسی خبر داره واریز وجه دوم سورن پلاس تحویل اسفند کی میاد
207 اتو تیر : اگه این گرونی نصیبتون شده 490 میلون دیگه باید پرداخت کنی
تیگو 7 پرومکس : در جواب شعبان من ثبت قراردادم 6 ابانه همه چی هم سبزه ولی مدارکم نیومده فعلا خبری نیست عجله نکن داداش تخویل ما اسفنده
بهزاد : حتما مشکلی داره
ساینا است 85 گانه : سلام پذیرش 26 شهریور هستم 5 آذر فاکتور شدم هنوز پلاک نشدم
207 ارتقاع یافته اسفند : بله خیالتون راحت باشه
تکسوز هیدرولیک : جو بازار سیمی ولی برقی پیشرفته تر و گران تر هست داخل کارخانه
محمدی : سلام وقتی فاکتور میشه این پیام میاد ولی هنوز پلاک نشده من چند تا دارم برا همشون وقتی فاکتور شدن این پیام اومده
اریزو5 : سلام.از طریق پلیس من، بارکد پستیشو بگیر