معرفی شش خودرو وارداتی با قیمت کمتر از 300 میلیون؛ گزینه‌های اصلی واردات به کشور

 

ماشین‌های ارزان قیمت در ایران + معرفی شرکت سایاخودرو

 

واردات خودرو به‌ویژه مدل‌های اقتصادی و ارزان این روزها دهان‌به‌دهان نقل می‌شود و اکثر فعالان بازار منتظر هستند تا آیین‌نامه وزارت صنعت در این زمینه ابلاغ شود. در این بین گفته شده که خودروهای اقتصادی زیر ده هزار دلار بیشتر مورد توجه دولت قرار دارند تا به این ترتیب اقشار پایین دست جامعه هم از مزایای خودروهای وارداتی ارزان ، جدید و ایمن بهره‌مند شود. در ادامه شش مورد از خودروهای وارداتی ارزان را معرفی کرده‌ایم که در دنیا با قیمتی کمتر از ۸ هزار دلار (حدود 250 میلیون تومان) به فروش می‌‎رسند؛ زیرا همان گونه که اشاره شد، این مدل‌ها اصلی‌ترین گزینه‌ها برای ورود به کشور در این بازه قیمتی هستند و به احتمال زیاد به بازار ایران خواهند آمد. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

 

شش خودروی وارداتی ارزان با قیمت کمتر از ۸ هزار دلار

طبق آخرین اطلاعاتی که تاکنون از آیین‌نامه واردات خودرو به دست ما رسیده است، ظاهرا خودروهای کمتر از ۱۰ هزار دلار با تعرفه حدود ۱۰ درصد به بازار ایران خواهند آمد. با این حساب می‌توان امیدوار بود که ماشین‌های وارداتی هشت هزار دلاری با قیمتی حدود ۳۰۰ میلیون تومان یا کمتر به دست مشتریان ایرانی برسند. البته بازار خودرو کشور تابع شرایط و قوانین منحصر به خود است که احتمال دارد این موضوع را با چالش مواجه کند و درنتیجه خودروهای خارجی با مبالغ بالاتری در کشور عرضه شوند. به هر حال در ادامه شش مورد از خودروهای وارداتی ارزان زیر ۸ هزار دلار را به شما معرفی خواهیم کرد.

1. نیسان مگنایت

نسخه پایه نیسان مگنایت در بازار کشور هند به قیمت حدود ۷۵۰۰ دلار به فروش می‌رسد. البته مالیات و عوارض داخلی هندوستان نیز به این مبلغ اضافه می‌شود تا قیمت نهایی ویژه مصرف‌کننده خودرو در بازار هندوستان به دست آید. اما جای نگرانی نیست، زیرا برای ورود اینگونه مدل‌ها به بازار ما همین مبلغ مبنا قرار خواهد گرفت.

معرفی شش خودرو وارداتی با قیمت کمتر از 300 میلیون؛ گزینه‌های اصلی واردات به کشور

این شاسی بلند فوق کوچک که در واقع نسل جدید داتسون Go محسوب می‌شود، در تیپ پایه به موتور یک لیتری سه سیلندر تنفس طبیعی به قدرت ۷۱ اسب بخار و گشتاور ۹۶ نیوتون مجهز شده است. گیربکس نیسان مگنایت در تیپ پایه از نوع پنج دنده دستی بوده و محور محرک در قسمت جلو دارد. 

میزان مصرف سوخت این خودرو چیزی نزدیک به ۵ لیتر در هر 100 کیلومتر عنوان شده و تست آلایندگی موتور آن قادر به دریافت استاندارد یورو ۶ است. نیسان مگنایت از لحاظ ایمنی دارای حداقل امکانات نظیر دو کیسه هوا، ترمز ضد قفل ABS و توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD بوده و خوشبختانه موفق به کسب ۴ ستاره ایمنی از موسسه آسیا-انکپ شده است. بنابراین می‌تواند به احتمال قوی استانداردهای کشور ما را نیز با موفقیت پشت سر بگذارد.

2. سوزوکی سلریو

سوزوکی سلریو یک هاچبک کوچک در حد و اندازه‌های تیبا دو است که طراحی ظاهری جالبی دارند و قطعا می‌تواند جایگزین مناسبی برای محصولاتی مثل پراید۱۱۱، تیبا ۲ و کوییک باشد. این خودرو در اکثر تیپ‌های خود با قیمتی بین ۶۵۰۰ تا ۸ هزار دلار به فروش می‌رسد. نمونه‌های اتوماتیک نیز در این بازه قیمتی موجود هستند که این مورد موجب رضایت خاطر افزون‌تر مشتریان می‌شود.

معرفی شش خودرو وارداتی با قیمت کمتر از 300 میلیون؛ گزینه‌های اصلی واردات به کشور

 این خودرو با موتور یک لیتری سه سیلندر تنفس طبیعی به قدرت ۶۶ اسب بخار و گشتاور ۸۹ نیوتن متر روانه بازار شده است. پیشرانه مذکور با گیربکس ۵ دنده دستی و یا نیمه اتوماتیک AMT همراه شده و چیزی نزدیک به ۴ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر برای نسخه دستی و کمی بیشتر از آن در مدل اتوماتیک، سوخت مصرف خواهد کرد. استاندارد آلایندگی یورو ۶، وزن ۸۰۰ کیلوگرم، بهره‌مندی از دو کیسه هوا به همراه ترمز ضد قفل ABS و EBD از دیگر ویژگی‌های نسخه پایه سوزوکی سلریو به شمار می‌روند.

 صندوق عقب این خودرو نیز چیزی حدود ۳۱۳ لیتر گنجایش دارد که تقریبا مشابه تیبا صندوق‌دار است و نیازهای خانوادگی سه- چهار نفره را به نحوی نسبتا قابل قبول پاسخگو خواهد بود.

3. رنو کایگر

رنو کایگر بر پلتفرم مشترک با نیسان مگنایت استوار شده است. این خودرو کمی بالاتر از کوییک در فهرست محصولات کمپانی فرانسوی رنو جا می‌گیرد و طراحی ظاهری جذابی را به عنوان یک کراس اوور کوچک شهری در معرض دید می‌گذارد.

رنو کایگر در تیپ پایه قیمتی نزدیک به ۷۵۰۰ دلار دارد. این نسخه رنو کایگر به موتور یک لیتری سه سیلندر مجهز است و قدرتی در حد ۷۱ اسب بخار بعلاوه ۹۸ نیوتن متر تولید می‌کند. گیربکس ۵ دنده دستی نیز وظیفه انتقال قدرت موتور به چرخ‌های جلو را بر عهده خواهد داشت.

معرفی شش خودرو وارداتی با قیمت کمتر از 300 میلیون؛ گزینه‌های اصلی واردات به کشور

این خودرو از لحاظ توان فنی تقریبا در حد ۲۰۶ تیپ ۲ ارزیابی می‌شود. مصرف سوخت آن کمی بیشتر از ۵ لیتر در هر صد کیلومتر است و استاندارد آلایندگی یورو ۶ و چهار ستاره ایمنی از موسسه آسیا-انکپ را در کارنامه دارد. دو کیسه هوا بعلاوه ترمز ضد قفل ABS و EBD نیز شاخص‌ترین تجهیزات ایمنی رنو کایگر را تشکیل می‌دهند. متاسفانه تجهیزات رفاهی این نسخه کاملا حداقلی بوده و امکانات شاخصی در تیپ پایه کایگر حضور ندارد.

4. فولکس واگن پولو هاچبک

هاچبک پولو تنها در یک نسخه و آن هم با قیمت نزدیک به ۸ هزار دلار در بازار کشور هندوستان عرضه می‌شود. البته همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره کردیم به این مبلغ، عوارض و مالیات‌های دولتی نیز اضافه خواهد شد تا قیمت مصرف‌کننده در بازار هند به دست آید. البته اگر قرار باشد این خودرو به کشور ما وارد شود، همین ۸۰۰۰ هزار دلار مبنای واردات به ایران خواهد بود. 

معرفی شش خودرو وارداتی با قیمت کمتر از 300 میلیون؛ گزینه‌های اصلی واردات به کشور

فولکس واگن پولو از لحاظ ظاهری شباهت‌هایی به نسخه محبوب گلف دارد و از این منظر می‌تواند طرفداران زیادی در کشور پیدا کند. البته در بخش فنی نباید انتظارات زیادی از این هاچبک آلمانی داشته باشیم؛ زیرا که موتور یک لیتری سه سیلندر پولو همچون دیگر محصولات هم‌رده، خیلی پرتوان نیست و چیزی حدود ۷۵ اسب بخار قدرت و ۹۵ نیوتن ‌متر گشتاور تولید می‌کند. گیربکس این مدل نیز از نوع ۵ دنده دستی است. بنابراین توان حرکتی فولکس پولو صرفا پاسخگوی احتیاجات خانوادگی و شهری خواهد بود و نمی‌تواند عملکردی جوان‌پسند داشته باشد. 

 این خودرو اقتصادی آلمانی موفق به دریافت ۴ ستاره ایمنی از موسسه گلوبال انکپ شده و درنتیجه می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای بازار ایران باشد که در حال حاضر انواع خودروهای ناایمن از سر و کول آن بالا می‌روند. مصرف سوخت فولکس واگن پولو هاچبک با موتور سه سیلندر یک لیتری تنفس طبیعی به حدود ۶ لیتر در هر صد کیلومتر می‌رسد. همچون دیگر مدل‌های ذکر شده، این خودروی اقتصادی ۸ هزار دلاری هم موفق شده به استاندارد آلایندگی معادل یورو ۶ دست یابد. پولو از حداقل تجهیزات ایمنی مثل دو کیسه هوا به اضافه ترمز ضد قفل abs و ebd سود می‌برد و تجهیزات رفاهی آن نیز در پایین ترین جایگاه قرار می‌گیرد.

5. هیوندای آئورا

هیوندای آئورا نسخه سدان مدل i10 است که تیپ پایه آن در بازار هند با قیمتی نزدیک به ۷۶۰۰ دلار عرضه می‌شود. این خودرو به موتور ۱.۲ لیتری تنفس طبیعی به قدرت ۸۲ اسب بخار و ۱۱۴ نیوتن متر گشتاور مجهز است. گیربکس این ماشین از نوع پنج دنده دستی بوده و میانگین مصرف سوخت آن حدود ۵ لیتر در هر صد کیلومتر ارزیابی شده است. 

معرفی شش خودرو وارداتی با قیمت کمتر از 300 میلیون؛ گزینه‌های اصلی واردات به کشور

 متاسفانه هیوندای AURA تنها دو ستاره ایمنی موسسه گلوبال انکپ را دریافت کرده است. طبق انتظار تجهیزات ایمنی این سدان کره‌ای به مواردی مثل دو کیسه‌ هوا همراه با ترمزهای ضد قفل ABS و EBD محدود می‌شود. جالب است بدانید نسخه‌های گران‌تر این خودرو به سیستم سوخت سی ان جی نیز مجهز هستند که این قضیه می‌تواند در بازار ایران بسیار جذاب باشد.

6. رنو ترایبر

رنو ترایبر نیز یکی دیگر از محصولات رنو نیسان مبتنی بر پلتفرم +CMF-A+ است و همان مشخصات فنی نیسان مگنایت و رنو کایگر را ارائه می‌کند.

معرفی شش خودرو وارداتی با قیمت کمتر از 300 میلیون؛ گزینه‌های اصلی واردات به کشور

این مینی ون کوچک در نسخه پایه چیزی حدود ۷۴۰۰ دلار قیمت دارد و به موتور یک لیتری سه سیلندر به قدرت ۷۱ اسب بخار و گشتاور ۹۶ نیوتن متر مجهز است. ترایبر موفق شده ۴ ستاره ایمنی از موسسه گلوبال انکپ به دست آورد و با توجه به مصرف سوخت ۵.۲ کیلومتر در هر ۱۰۰ کیلومتر می‌تواند به عنوان یک خودروی ایمن و کم‌مصرف در بازار ایران حاضر شود. بنابراین یکی از محصولات مناسب در رده خودروهای وارداتی زیر هشت هزار دلار همین رنو ترایبر خواهد بود.

سخن پایانی 

در انتها باید تاکید کنیم که خودروهای اقتصادی وارداتی به کشور باید حتما استانداردهای ۸۵گانه سازمان استاندارد را با موفقیت پشت سر بگذارند. همین مسئله شائبه‌های را ایجاد کرده که احتمالا برخی مدل‌های خارجی نمی‌توانند این استانداردها را پاس کرده و وارد کشور شوند.

البته اکثر محصولاتی که در بالا معرفی کردیم، موفق به دریافت ۴ ستاره ایمنی از موسسات معتبر شده‌اند و از لحاظ مصرف سوخت نیز در رده‌های بسیار کم‌مصرف قرار دارند. بنابراین امیدواریم که این محصولات نسبتا ایمن و کم‌مصرف درنهایت مجوز واردات به کشور را دریافت کنند تا اکثریت مشتریان و به‌ویژه اقشار کمتر برخوردار بتوانند خودروهای نسبتا به‌روز، ارزان، ایمن و کم‌مصرف سوار شوند و از آن لذت ببرند. قطعا اگر چنین شود، منافع این امر هم به ملت و هم به دولت خواهد رسید.

منبع

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , خودرو وارداتی






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات

0 نظر

1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
پارسا. 58 نظر
7Mosi 20 نظر
آخرین نظرات اخبار و مقالات
بهنام جی فور تهران : خالی نبند هر تریلی نهایت 8تا بارگیری می‌تونه بکنه🤣🤣🤣🤣برو بچه مشقاتو بنویس تجربی اول و دوم 🤣
شهاب ایکس5 ابان : سعید بیخیال شو بکش بیرون یه چیزی بهت میگم کی گفته من مهندسم؟ من کارگرم و نون بازومو میخورم عصرا میرم باشگاه میخای بیا اونجا اشنا بشیم خخخخ
مهدی : اخرین تکمیل وجه بهمن ماهی ها همون ۶ بهمن بوده
شهاب ایکس5 ابان : روند دادرسی در دادگاهها اینجوریه که پس از رای قطعی باید به شعبه بگی که پرونده رو ارجاع بدن به شعبه اجرای احکام حقوقی، اونجا خودشون ابلاغیه میفرستن برای خوانده و اگه نیاد باید دستور قضایی بگیری برای بستن حساب کرمان موتور که مجبور بشن بیان پرداخت کنن
اکبر رینگ : آقای احمدی من هم امروز با 096550 تماس گرفتم و گفت تا 6 بهمن فاکتور شده و حرف شما رو به اپراتور گفتم اینکه 6 بهمن آخرین فرصت بهمنی ها بوده و پرسیدم مگه بهمنی باقی مونده؟ گفت معیار نوبت فاکتور تایید احراز سکونته و تاریخ واریزی مهم نیست و بهمنی هایی که بعد 6 بهمن احراز سکونت رو ثبت کردن باقی موندن هرچند تعدادشون کمه خودم رو هم مثال زد و گفت شما تایید احراز سکونتت 9 اسفنده و تکمیل وجه 15 اسفند مهم نیست ماشین رو باید 9 فروردین تحویل میگرفتی و از 9 فروردین رفتی تو تاخیر و سود تاخیر هم از 9 فروردین حساب می کنن.
سروش : فکر کنم تاریخ اخذ تاییدیه سخا ملاک هستش
آذر : دوستان نماینده کرمان موتور در شورای حل اختلاف نیومد ،پرونده رفت برای دادگاه ،الان دادگاه بعد ازهفت ماه با گرفتن کارشناس دادگستری ،تازه رای قطعی غیابی داده تا زمان شاسی سود پرداخت کنن ،و مبلغ را با هزینه های دادرسی محاسبه کرده ،حالا که حکم اومده نمی دونم حکم براشون می ره و خود کرمان موتور خود بخود سود تاخیر را واریز می کنه ،یا اینکه اونم باید خود مون حکم رو ببریم بدیم بهشون ،کسی خبر داره یانه ؟ چه مدت طول میکشه تا به حقم برسم ؟
تارا v4 تیرماه : دوستان سلام.الان که شما کل مبلغ رو واریز کردین روی کدوم مرحله مونده؟من ۲۳ همین ماه ودیعه دوم رو واریز کردم روی مرحله فکتور شده مونده و داره میچرخه
تارا v4 تیرماه : دوستان سلام.الان که شما کل مبلغ رو واریز کردین روی کدوم مرحله مونده؟من ۲۳ همین ماه ودیعه دوم رو واریز کردم روی مرحله فکتور شده مونده و داره میچرخه
بردیا : سلام به نظرم نقدی بهتره هم افت قیمت کرده هم ماشین دستتون هست من آذر ثبت نام کردم هنوز نگرفتم
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
محسن : سقف فلز تحویل 22 اردیبهشت 25 اردیبهشت فاکتور شد 26 اردیبهشت پلاک شد خدارو شکر رنگ سفید
سحر : سایپا بازم دوشنبه فروش گذاشته اطلس اتومات و سهند اتومات هم هست
قاسمی : پس یعنی دیگه سود نداره ماشین از کارخونه گرفتن حتی ضرر هم میکنیم... ای بابا
حمید تحویل مرداد : فکر نکنم اخه من فوق العاده هستم تکمیل وجه هم کردم
فرهاد : فرمایش نکنید شرکت محترم مدیران خودرو متعهد به مشتریان گرامی خود میباشد نیازی به این کار ها نیست
رضا پانا تبدیل به مشکی و رینگ : سلام چرا فاکتور نمیکنن.
،، : اگر واقعا بخوان پول زور با این افزایش بگیرن قطعا انصراف بهترین گزینه هستش ، بنده دو دستگاه دارم قطعا هر دو رو انصراف میدم
اطلس جی : دوستان من امروز رفتم نمایندگی برای پیگیری ، گفتن مشکل کمبود قطعه حل شده و تو این ماه تحویل بیشتر خواهد بود ، رفتم بخش تحویل خودرو ببینم راست میگن مسؤول تحویل گفت امروز 10 تا اطلس اومده برا تحویل رفتم دیدم درست بود هم مدل سانروف هم بدون سانروف بود ، انشاالله زود همه مون تحویل بگیریم از شر سایپا راحت شیم ،فقط نکته جالبش این بود که ماشین ها ی اطلس خیلی پر خاک و کثیف بود خدا میدونه چقدر تو پارکینگ های سایپا مونده که اینقد خاک گرفته
سیف : عزیزان اگه براتون تبدیل خورد بزنید سریع بگیرید تا قبل از افزایش قیمت ها وگرنه ضرر میکنید شدید باید ماشین از قیمت بالاتر از بازار به ایرانخودرو پول بدید
مرتضی : این همه حقارت تا کی این همه بلاتکلیفی تا کی بریم همگی انصراف بدیم تموم شه راحت شیم